PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 25
mamaluidavid spune:
Neatza fetele!
Astazi sunt fresh,a dormit bubulica mea de la 10 la 9 neintrerupt 
Asa ca daca tot sunt in forma azi stam in casa,am program de curatenie in toata casa 
Sarilla am vazut dansatorul,sa-l mananci nu alta 
Miti multa sanatate 
Oana felcitari pt. dintzocul nr. 2 
Adelapop nu sunt eu asa tare,locul de joaca unde mergem noi este amenajat de primarie si sunt prezenti staffi care ma ajuta muuuuuuult de tot,daca incepe Patricia sa miaune imediat sar sa o ia in brate,de asemenea sta cu ea ca sa ma pot juca linistita cu David. Asa ca e mult mai relaxant sa mergem acolo decat sa stam in casa 
De ieri Patricia are alt nume,David o striga NANA,de la Naomi
asa ca cel putin deocamdata asa o va chema.
Eu am inceput luna tare bine,de dim. m-am cantarit,ca tot vorbeati voi de kg. si diete si habar nu aveam cate kg. mai am...47 kile
la 1,60 inaltime.
Sarcina cu Patricia am inceput-o de la 46 iar cu David de la...43
dar eram prea slaba atunci asa ca acum e perfect 
ca ma striga Nana
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
maryion spune:
Sa aveti o primavara frumoasa! 

- pt 7 lunisoare
Mihai Nicolae, baietelul lui Madyn
Maria Claudia, fetita lui Annaa
Ana Maria, fetita lui Louisa
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
nicolica spune:
1 Martie in zbor
Va aduce un Martisor!
tuturor mamicutelor si

Poate se gandesc si barbazei nostri la cate o
sau o 
lucians, intr-adevar Philip seamana cu tati
. De mancat nu cred ca mananca prea mult, cel putin asa zice Dr. lui. Uite programul lui de masa:
ora 6-7: 200-250 ml. lapte
10: 150-200 gr. fructe cu 2 biscuiti (uneori si fara biscuiti)+ apa
13-14: 150-200 gr. legume fierte (+ carne sau galbenus de ou)+ apa
17-18: 150-165 ml. lapte
20-21: 3 linguri cereale + 150-165 ml. lapte
S-a nascut cu 3840 g si 55 cm. Acum cu aproape 8 luni are 12,8 kg. Deci s-a ingrasat in fiecare luna ca. 1 Kg. Timp de 6 luni a primit doar tzitzi si cantarea 10,6 kg.
Voi ce ziceti, mananca mult?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filmulete
Piersicoiul Philip
varsta mea
SARILLA spune:
Buna fetele!
In primul rand, vreau sa va multumesc pentru aprecierile la adresa dansatorului meu...

...noi inca ne mai antrenam,poate invatam si un sincron...
Apoi, sa va doresc si eu o primavara frumoasa,chiar daca in Constanta vremea nu e chiar asa cum as fi vrut eu sa fie,dar inca asteptam soarele...
In al treilea rand, sa le doresc si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor nostri!
Si nu in ultimul rand, am si eu vesti bune despre Razvan: aseara nu a mai tusit...
...ieri am sunat-o pe doamna doctor si ne asteapta azi la un control,insa ne-a zis ca pana ne vedem sa ii dau Stodal(din asta am luat si eu in sarcina)..si vad ca e mai bine...asa ca mi-a dormit copilul de la 23.00(mai noun asa se culca) pana la 8.00(si fara sa pape).Cam asa doarme de cateva zile...Doamne-ajuta!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
SARILLA spune:
A! Si am vazut si eu ca sunt reduceri la Carrefour, de 10 procente (nu am gasit semnul cu "la suta"), asa ca o sa fug azi sa ma uit de un carucior sport,ca am vazut ca au de la Primii Pasi la 120 Ron,ceea ce mi se pare ok,mai ales ca mie imi plac astea de la Primii Pasi.
Nicolica
nu cred ca mananca mult puiul tau...Razvan mananca si mai mult...si oricum cand o sa inceapa sa mearga o sa mai slabeasca,o sa consume mai multa energie..Razvan mananca asa:
LA 8.00 - 180 ml laptic
La 10.30-11.00 - vreo 200-250 grame de fructe (de 2 ori pe saptamana cu biscuiti) (zic vreo ca eu estimez dupa borcanele,nu cantaresc)
La 14.00 - 300 gr legume cu iaurt(mare nebunie iaurtul asta)si cu pui,galbenus,etc.
La 18.00 200-250 iaurt cu banana sau orez cu babana,sau branzica cu fruct
La 21.30-22.00 - 250 ml de lapte cu cereale.
Cam atat..![]()
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
doniro spune:
quote:
Originally posted by lucians
Salutare!
Nico,dar e barosan "piericoiul tau"!Iti vine sa-l papi,nu alta.Dar,pe bune...ce mananca? Oricum seamana si cu tati al lui...la fizic.
Nu i-am omis nici pe "smecheritul" de Razvanelsi nici pe papusa Annemarie
.
Doniro,super achizitie ai facut!Si vad ca si Daria e f incantata de aceasta.Ii rade toata fata.Dariei mele nu-i mai cumpar nimik.Uitati cu ce se joaca ea si ce www.dropshots.com/day.php?userid=192635&cdate=20070228&ctime=092615" target="_blank"> preocupario fascineaza.Si astea,nu de ieri,de azi...Au ramas preferatele ei,de vreo 2 luni.De jucarii s-ar plictisi numaidecat.Cele 3 filmulete sunt atasate de azi,dar ele sunt facute de la-nceputul lunii.
Am selectat si cateva poze la albumul de la 6-7 luni.Ramasesem in urma de tot cu ele.Daca mai asteptam putin,treceam direct la urm album (7-8 luni).Noroc cu pozele si filmuletele puiutilor vostri.
pupici
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
LUCIANS, e superbaaaaa!!! Sa stii ca si Daria e ff incantata de parul meu, iar cand o pun in tarc cu toate jucariile in jurul ei, ea ce crezi ca alege? O punga si o sticla.........cu alea se joaca!
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
quote:
Originally posted by nicolica
1 Martie in zbor
Va aduce un Martisor!
tuturor mamicutelor si![]()
![]()
![]()
Poate se gandesc si barbazei nostri la cate osau o
lucians, intr-adevar Philip seamana cu tati. De mancat nu cred ca mananca prea mult, cel putin asa zice Dr. lui. Uite programul lui de masa:
ora 6-7: 200-250 ml. lapte
10: 150-200 gr. fructe cu 2 biscuiti (uneori si fara biscuiti)+ apa
13-14: 150-200 gr. legume fierte (+ carne sau galbenus de ou)+ apa
17-18: 150-165 ml. lapte
20-21: 3 linguri cereale + 150-165 ml. lapte
S-a nascut cu 3840 g si 55 cm. Acum cu aproape 8 luni are 12,8 kg. Deci s-a ingrasat in fiecare luna ca. 1 Kg. Timp de 6 luni a primit doar tzitzi si cantarea 10,6 kg.
Voi ce ziceti, mananca mult?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filmulete
Piersicoiul Philip
varsta mea
Uite, ca sa faci o comparatie, ce si cum mananca Daria (nascuta la 3960g, iar acum la 8 luni are cam 9kg):
5.00 230ml lapte
9.00 200ml mar cu cereale
13.00 200ml piure de legume cu carnita/galbenus/ficat
16.00 150ml iaurt cu cereale
20.00 230ml lapte
Deci eu zic ca nu papa asa de mult puiul tau.
Daria a papat de la san doar o luna, din pacate, pt ca nu i-a priit deloc...
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
adas spune:
1 MARTIE fericit
la toate piersicutzele si mamicile de piersicutze
e primul martie in care sunt si mamica, nu doar femeie, asa ca voi sarbatori si pe 8 martie. si am doi barbati de la care primesc acum martisoare...
am primit deja surpriza
asa ca va trebui sa-i pregatesc si eu ceva 
Consi spune:

8 luni
MARIA CLAUDIA
ANA MARIA
MIHAI NICOLAE

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
1 MARTIE FERICIT
SI O PRIMAVARA FRUMOASA!!!

PENTRU MAMICILE DE PIERSICUTZE
SI PIERSICUTZELE LOR
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)