PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
mamidestefan spune:
Gata ..fugim si noi un pic afara ..
ca au anuntat 8 grade ...
nu am mai iesit de ceva timp ..cu vremea asta mohorita ![]()
la toata livada de piersicutze
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Lushk spune:
Fetele sar`mana de felicitari
...da` cred ca m-asteapta vremuri grele
...si cu mersul de-a bushilea era greu si trebuia sa fiu cu bunghiu` pe el dar`mite acuma
...ce bine era inainte cand ii puneai intr-un loc si plecai fara grija din camera...si ce repede mai vroiam sa-i vedem mari
...gata sunt mari 
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
Lushk spune:
Si eu vreau sa iesim afara da` tre` sa-l obosesc bine ca altfel nu mai sta in carutz
...se enerveaza ca n-are de lucru desi eu ii car tot felul de jucarii dupa mine da` nu merge...ii ridic spatarul la 90 de grade sta ce sta si dupa incepe sa faca podu` de ma innebuneste, mi-e si frik sa nu cada din carutz...cred ca trebuie sa-l leg deja...daca e obosit adoarme repede...mai stau un pic si dupa ce papa de pranz o sa iesim si noi...sper sa nu ploua ca deja avem vreo 4-5 zile de cand n-am mai iesit 
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
oncicu spune:
Andreas, Maria Alexia, Maria Alexandrina 
pt 29:
Delia Amalia, David 
pt 30:
Sebastian Stefan, Darius Daniel, Bianca Maria 
pt 31:
Ilinca Cristiana, Bianca Maria 
oncicu spune:
Muuh felicitari pt mersul de-a busilea
Lushk felicitari pt ridicatul in piciorute
She_wolf felicitari pt dintisor
Noi iar am avut o noapte plina de treziri si tipete, i-am dat si Panadol si tot degeaba. Pe langa asta mai tragea si o gramada de basinute, si cumulat am avut cea mai proasta noapte de pana acum
, continuu s-a foit. Dintii de sus vad ca se lasa asteptati, se vad acolo, la unul chiar se vede un coltisor, dar nu au spart gingia inca. La cei de jos parca nu a fost asa de rau noaptea, ufff si ce mai urmeaza...
SARILLA spune:
Gata,noi ne-am hotarat!O sa participam la "Dansez pentru tine"...sper ca mai e timp pana incepe Stefan Banica Jr. concursul..mai ne antrenam un pic...pana atunci,Razvan www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070228&ctime=093930" target="_blank">DANSEAZA…pentru mine
![]()
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
SARILLA spune:
Raluca
stiu ca sunt restanta la Confesiuni..promit sa rezolv problema...pup..
POZE 
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by nicolica
Buna dimineta !
La noi nu a prea functionat cablul...zilele astea, urez acum sarbatoritilor din intreaga saptamana:
La multe lunite sanatoase si vesele
L-am filmat pe Philip cum rade in hohote...uite
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filmulete
Piersicoiul Philip
varsta mea
Va pup
Nico
Un dulcel piersicoiul tau...sa va traiasca!

POZE

Annemarie06 spune:
Raluca, eu cred ca bb-ii au un limbaj al lor.![]()
Atunci cand vedem filmuletele postate de voi, e asa de linistita bebica mea, sta si asculta, se mira si face ochii mari si parca ar vrea si ea sa vorbeasca.![]()
![]()
La un moment dat am vazut o poza cu Patricia (fetita lui mamaluidavid) si a inceput sa tipe tare si sa se intinda spre monitor.
Pt. mamicile cu dieta, cred ca la aceasta dieta ar trebui si putin sport (niste abdomene). Spun asta pentru ca sotul meu se cam chinuie cu kilogramele si a tinut tot felul de diete fara prea multe rezultate. De cand face si sport, rezultatele sunt altele si se vad. Nu dati cu
in mine, pls, pt ca stiu ca e o alta situatie aici. Am dat si eu o sugestie.
Pupici tuturor piersicutzelor si mamicilor lor.

POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE
adas spune:
uffffffffffff...
l-am lasat pe stef in bucatarie si am venit sa iau o gura de aer sa ma calmez...
iar ne-am luptat...
si tot el a castigat
a mancat 4 lingurite de legume, e adevarat cu pofta. se vedea ca ii plac.
dar brusc s-a saturat.
si n-a mai vrut cu nici un chip.
nici lapte
nici altceva
nici nu stiu din ce traieste, asa putin mananca...
si daca n-ar fi problema cu rahitismul poate nu m-as mai stresa atat...
ufffffffffff....