PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
Lushk spune:
She_wolf, felicitari pentru dintzoc

La noi nu sunt sanse prea curand...i s-au dezumflat gingiile care stateau umflate de pe la 4 luni
...eu nu stiu ce sa mai cred ca de marait e marait si cand il masez cu Calgel se calmeaza...deci tot e ceva pe-acolo, numai ca mami n-are experientza in d-astea...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
ralucaspm spune:
Haideti sa va spun ceva haios ![]()
Ioanna e f maraita in ultimele zile, probabil din cauza dintisorilor
si ieri o mamica (imi cer scuze ca nu mai imi aduc aminte cine, astazi am cautat putin in urma, dar nu am mai gasit) a pus un filmulet cu fetita ei dulcica foc, in pijamalute roz cu fundite, care gangureste inainte de culcare. 
Asa cum spuneam, pe Ioanna nu mai puteam sa o linistesc cu nimic, pana cand i-am pus filmuletul. Nu va inchipuiti ce cumintica a stat. Nici nu mai sufla. Cred ca i l-am pus de vreo 15 ori 
www.europe-nikon.com/pmail-redirect/fotosharepmail.aspx?countryId=20&languageId=22&pmail_reference=1569076_29039258" target="_blank">poze Ioanna Carnaval
Raluca
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Neatza fetele
Si eu sunt astazi in clubul mamicilor obosite dupa o noapte lunga si plina de maraieli.
Offff,ma duc sasi apoi iesim,dupa noaptea trecuta sigur si astazi va fi plina de maraieli asa ca plecam ca sa suport mai bine!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
Ia de la mine o capsula de ulei de somon
sa te refresh-ezi nitel ..ca stiu cum e dupa o noapte lunga si cu bb miriit

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
ralucaspm spune:
A, am gasit. Era vorba de Annemarie06. 

www.europe-nikon.com/pmail-redirect/fotosharepmail.aspx?countryId=20&languageId=22&pmail_reference=1569076_29039258" target="_blank">poze Ioanna Carnaval
Raluca
Lushk spune:
Fac ordine in pozele lu` fiu`miu si nu rezist sa nu va trimit si voua
...uitati-l pe bengossu` de Mihaitza
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lucians
Andra,super cele doua Sinead O'Conner!
Lidia,ti-am vazut filmuletele si pozele.In sf,va cunosc mai bine.Si bine zici tu cu regimul ala.M-ar tenta si pe mine,caci exact 10 kg mai am de dat jos.Dar,cred ca as sari peste masa de dim,caci cu fata mea nu cad la pace:nu ma lasa sa-i pregatesc papica ei,d-apai sa ma mai ocup si de-a mea.Io,apuc sa mananc cand vine husbandul de la sv,si asta ca se ocupa el de tot
.Noi doar venim si-mbalotam
.Si uite asa,am slabit neintentionat,6 kg.Mai bag si din mers ceva-n gura sau cand papa Andrei,dar masa adevarata e cea pregatita de sot,la ora 5 cand e gata.
pupici
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
Daca te hotarasti pentru DIETA esti binevenita

Cred ca e mai simplu decit pare ...
iti trebuie un pic de curaj
si o buna aprovizionare cu alimente permise 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ralucaspm spune:
Sarilla, vezi ca ai ramas cu restante la confesiuni. Dar te iertam ca ai lipsit motivat. 
Geliza, leistra, multumim pt primire !
Lushk, felicitari pt prichindel voinicel care se ridica singur in picioruse.
Am si eu o intrebare. Ioannei ii iese putin sange de la dintisor. E normal, vi s-a intamplat si voua ?
O s-o sun pe pediatra mai tarziu, dar pana atunci poate am vreun raspuns de la voi .
Raluca
mamidestefan spune:
Sarilla Sanatate multa puiului tau
.
Si multumim de incurajari 

adelapopMie mi-e tare mila de fetita Columbenilor..o imbraca in tot felul de hainute ..care mai de care mai sofisticate ..si se poarta cu ea ca si cu o jucarie ..nu se gindesc la confortul ei, ci la placerea lor
..
sa nu mai vobesc ca sunt suparata ca nu o alapteaza
...
dar asta e parerea mea ..asa ca nu dati cu rosii
![]()
lushk
FELICITARI PENTRU RIDICATUL IN PICIOARUSE
..
ce bucurie pe voi ..vrem si noi ![]()
nicolica 

Multumim ...mi-am luat portia de ris pe ziua de azi 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by she_wolf
Buna!
In primul rand, la multi ani sarbatoritilor zilei!
Apoi, pentru lista: 1 dintisor la 6 luni si 3 saptamani si sta in fundulet nesprijinit de la 6 luni si jumatate. Merci.
A inceput sa se tarasca putintel, sta sprijinit in palme si genunchi si se leagana, inca nu se poate numi mers de-a busilea, dar probabil nu mai dureaza mult.
A avut cateva zile in care a facut kk mai des, de 5-6 ori pe zi, el, care facea de max. 2 ori, habar n-am de ce. Acum a mai trecut. I-am dat morcov fiert si i-am pus in mancarica si chiar in lapte putina faina de orez pentru bb. Alte idei mai aveti?
In rest, nimic nou.
Pupici tuturor piersicutelor!
Claudia, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
FELICITARI PENTRU PROGRESE
Eu am observat ca de cind ii dau suc de pere ..iese un pic mai des ..
dar antidotul nostru sunt fulgii de orez ..si functioneaza destul de bine .
LIDIA si
mamidestefan spune:
ralucaspm Noi nu am patit asa ceva ![]()
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

si apoi iesim,dupa noaptea trecuta sigur si astazi va fi plina de maraieli asa ca plecam ca sa suport mai bine!
In sf,va cunosc mai bine.Si bine zici tu cu regimul ala.M-ar tenta si pe mine,caci exact 10 kg mai am de dat jos.Dar,cred ca as sari peste masa de dim,caci cu fata mea nu cad la pace:nu ma lasa sa-i pregatesc papica ei,d-apai sa ma mai ocup si de-a mea.Io,apuc sa mananc cand vine husbandul de la sv,si asta ca se ocupa el de tot
.Noi doar venim si-mbalotam
.Si uite asa,am slabit neintentionat,6 kg.Mai bag si din mers ceva-n gura sau cand papa Andrei,dar masa adevarata e cea pregatita de sot,la ora 5 cand e gata.
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)