PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by rolendanaMultumim frumos pe felicitari
David e la fel de marait,eu sunt obosita, vai da capul meu
....
Despre greutate ce sa va zic:cand am ramas insarcinata aveam 56,am luat 13 kg in timpul sarcinii deci am ajuns la 69, la o saptamana dupa ca am nascut aveam 65. Am alaptat pana acum o luna si nu am reusit sa dau jos nici un kg(intr-o vreme crezusem ca mi s-a stricat cantarul ca prea arata zi de zi aceeasi greutate). De 5 saptamani am inceput sa scot din alimentatie tot ce am crezut eu ca ingrasa( paine, sucuri acidulate,cartofi, dulciuri, etc). Acum mananc asa cum mancam inainte de sarcina si se vede ca da rezultate.Am ajuns la 60 kg si tare bine imi e. Mai am de luptat cu inca 5 Kg dar nu mi-e frica. Pana la Paste o sa reusesc.
Urez succes si multe kg in minus fetelor care s-au pus la dieta!
varsta David
Poza
Loredanade
Ana si
David
Felicitari pentru kg date jos ...
Te asteptam si pe tine ..daca te hotarasti

Si multumim de incurajari

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Lushk spune:
`neatza la 
Eu sunt tare fericita in dimineatza asta 

...m-am trezit in niste chiote de nu stiam ce se intampla...cheauna cum eram m-am repezit jos din pat sa ma duc la patut ca am crezut ca plange copilu`...cand ma uit baiatul meu ne privea din picioare si chiuia de fericire 
...am sarit peste sotz de l-am bagat in boale sa-l trezesc sa vada si el minunea
...
Deci pentru listutza stam singurei in picioare la 6 luni si jumatate

Acum dupa ce m-am dat mare
vreau sa urez si eu

Andreasbaietelul lui Angelli,
fetita lui Shihana,
Maria Alexia, fetita lui Lili,
Maria Alexandrina, fetita lui Oona

Sa cresteti mari si voinici!!!!!
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
Lushk spune:
Cat despre mersul de-a bushilea poze eu am saltat de vreo 2 sapt. cam tot de la nivelul solului, am mutat masutza din sufragerie si i-am facut spatiu derbedeului...ziua ii intind o patura mai groasa peste covor si toate jucariile lui, cateva pernute si gata spatiul de joaca...ma rog in fiecare zi sa nu apara musafiri neanuntati ca e un haos la noi in sufragerie
zis "Electric Baby"
bulinuta27 spune:
muuh, lushk bravoooo 

bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
nicolica spune:
Buna dimineta !
La noi nu a prea functionat cablul...zilele astea, urez acum sarbatoritilor din intreaga saptamana:
La multe lunite sanatoase si vesele 
L-am filmat pe Philip cum rade in hohote...uite
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filmulete
Piersicoiul Philip
varsta mea
Va pup
Nico
bulinuta27 spune:
adelapop multumim 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
she_wolf spune:
Buna!
In primul rand, la multi ani sarbatoritilor zilei! 
Apoi, pentru lista: 1 dintisor la 6 luni si 3 saptamani si sta in fundulet nesprijinit de la 6 luni si jumatate. Merci. 
A inceput sa se tarasca putintel, sta sprijinit in palme si genunchi si se leagana, inca nu se poate numi mers de-a busilea, dar probabil nu mai dureaza mult. ![]()
A avut cateva zile in care a facut kk mai des, de 5-6 ori pe zi, el, care facea de max. 2 ori, habar n-am de ce. Acum a mai trecut. I-am dat morcov fiert si i-am pus in mancarica si chiar in lapte putina faina de orez pentru bb. Alte idei mai aveti? 
In rest, nimic nou. ![]()
Pupici tuturor piersicutelor!
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
Lushk spune:
quote:
Originally posted by nicolica
[
L-am filmat pe Philip cum rade in hohote...uite
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filmulete
Piersicoiul Philip
varsta mea
Va pup
Nico
Am lesinat de ras

...Ce dulceata de baiat 

zis "Electric Baby"
nicolica spune:
she_wolf, ca si Raducul tau, se misca si grasanelul de Philip. Nu mai dureaza mult si incepe sa "patruleze"![]()
lushk multumim de aprecieri

Multumim frumos pe felicitari
, vai da capul meu
....
de