PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
katik spune:
buna dimineata!
LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DIN ACESTE ZILE!!!!!
ader si eu la clubul mamicilor chiaune: azi noapte ne-am plimbat, robi a adormit f. greu, a dormit rau, e f. nelinistit, cred ca din cauza urechii. i-am pus picaturi, nurofen, ospamox, comprese calde. nu stiu ce sa mai pot face.
si e tare miriit
. ma duc sa-l mai dragalesc un pic, poate trece urechea![]()
multa sanatate la toti bolnaviorii!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
adas spune:
buna dimineata 
cred ca pt noi se anunta iar o perioada grea... ufffff... citeam undeva ca bebeii au perioade critice la anumite varste - 3luni, 6 luni, 8 luni, 1an,...- in sensul ca sunt mai agitati, dorm prost si-si dau programul peste cap. asta din cauza ca la varstele astea se petrece cate o schimbare majora. se misca mai activ, se ridica in fund, se ridica in picioare, merg,... si daca stau si ma gandesc exact asa a fost si la stef. iar acum ca se ridica in picioare e iar f agitat. "cica" agitatia dureaza pana reuseste sa faca ce si-a propus. in cazul asta sa stea bine in picioare. si poate sa se plictiseasca sa faca asta in continuu...
citeam pe la voi ca ii lasati pe jos sa cotrobaie. ziceam sa-l las si eu dar sunt atatea fire, lucrusoare, colturi si obstacole ca mi-e cam frica sa-l las pur si simplu de-a buselea prin camera. ca el vad ca nu prea are spirit de conservare... ieri era in scaunul de masa si asa entuziasmat a fost cand a fazut o jucarie langa piciorul lui incat s-a aruncat spre ea sa o apuce dar n-a mai vazut ca-i statea masuta in drum... asa ca a intrat cu capul direct in masa
bineinteles ca s-a umflat instantaneu. noroc ca n-a ramas cu semn.
asa ca voi cum faceti? ii limitati cumva raza de actiune. aveti o camera mai goala. sau sunteti mereu in spatele lor. care-i strategia?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
vroiam sa va mai zic ca am mai pus poze noi din ianuarie si din februarie
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Multumim pentru incurajari pentru DIETA

..Ti-am vazut pozicile noi ..
eu cred ca bulinel seamana tare bine la mami
iar in poza aia "iubire maxima" sunteti tare..tare dragalasi ..

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
SARILLA spune:
Buna dimineata!
Eu nu am reusit sa dau de dna dr...
..dar mai incerc si de pe alt numar
..poate-poate..
Razvi iar a tusit azi noapte...
...
Muuh da, e posibil sa fie si de la ce ai zis tu, o sa ii pun un vas cu apa pe calorifer...ca noi bagam si un calorifer suplimentar la el in camera.,ca e rece noaptea...
Felicitari pentru performantele lui Alexei..e baiat mare,ce mai!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
adelapop spune:
andreea stii cumva de la ce varsta ii putem da humana 3????
bianca nu mai sta lungita in pat deloc, cum se trezeste treuie sa o plimbi , sa stai langa ea cand sta in fundulet si uite asa nu mai apuc sa fac nimik
si tipaaaa rau de tot, eu credeam ca tipa ca si-a descoperit glasul dar de fapt protesteaza, ca vrea sa fac numai ce vrea ea
azi dimineata la 7 dadeam cu aspiratorul....pai!!!! altfel cand sa fac? ca nu mai apuc
sa ma scuze vecinii![]()
scumpei
Bianca Maria
bulinuta27 spune:
katik sanatate multa la puiut 
adas rares era cupilu super cuminte care dormea noaptea fara sa se mai trezeasca de la 2 luni si acu nus ce l-a apucat dar daca o tine asa cred ca ma dau astia afara de la serv 
mamidestefan multumim mult de aprecieri
...si io zic ca seamana cu mami si tare ma mandresc ![]()
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
SARILLA spune:
A! Sa nu uit: Bafta multa fetelor care se apuca maine de dieta...sa ajungeti la cate kg vreti voi...
Si eu sunt tare fericita ca am slabit deja 4 kg de cand am inceput...
...mai am 1 kg si putin si ajung la greutatea de dinainte de a ramane insarcinata...si apoi...sper sa mai slabesc 10 kg,ca sa ajung la ce vreau eu...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
bulinuta27 spune:
adelapop pe cutie scrie ca se da humana 3 dupa 8 luni
Poze
adelapop spune:
lucians pai daca tot nu gatesti tu eu zic sa te bagi, mai ales ca toate vrem sa papam fructe dimineata
oricum eu cred ca o sa am mai mult de trei mese pe zi ca rontai permanent 
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
muuh felicitari, de-acum tine-te bine
stefania esti tare ca mai poti iesi din casa, eu dupa o noapte grea stau cu ea in pat toata ziua ![]()
aseara am vazut-o pe monia lui iri la tv si zicea ca anul asta vrea sa nasca al doilea bebe ca sa ii dea pe amandoi la scoala in aceeasi clasa
si pe sotul meu l-a apucat nostalgia, ca vrea si el
va d ati seama??????? inseamna ca lui i se pare usor acum si al doilea ar fi papusica 
scumpei
Bianca Maria