PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
anasia spune:

Delia Amalia, Sebastian Stefan 

Andreas, fetita lui shihana, Maria Alexia, Darius Daniel
Bianca Maria, Ilinca Cristina, Bianca Maria 

Maria Alexandrina, David

bulinuta, un
pt bulinel cel frumusel!distractie placuta !
lushk, felicitari pt ridicatul in picioare!
e tare
Mihaita;
nicolica, sarilla, 

m-am binedispus;
mamidestefan, eu am calcat stramb de tot, am intrat in jum de punga de cartofi prajiti
;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
oncicu spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Gata,noi ne-am hotarat!O sa participam la "Dansez pentru tine"...sper ca mai e timp pana incepe Stefan Banica Jr. concursul..mai ne antrenam un pic...pana atunci,Razvan www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070228&ctime=093930" target="_blank">DANSEAZA…pentru mine![]()
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME
Bravo Razvanelu

dariana spune:
maryion, consi, mamidestefan
multumim, nici nu m-am gandit ca azi ar putea fi sarbatorit, chiar ma intrebam luna asta cand ar putea fi ziua lui?
muuh, felicitari lui Alexei!
Lushk, mi-au dat lacrimile cand am citit, ce frumos, bravo, multzi pupici lui Mihaitza!
leistra, ce casa! parca ar fi din reviste
bey, eu nu mai tzin ritmul cu voi,si asa ma intorc acum sa recuperez dar nu cred ca pot sa mai citesc tot!
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
bulinuta27 spune:
sarilla
Razvanelu dansator
oncicu bafta sa iasa dintisorii aia rautaciosi mai repede
anasia pupic de la rares la Alessia
adas te inteleg bine cu papa...ufff...rares paap mai bine de cand ii dau legumele fierte la abur cu orez...incearca si tu...nus ce sa mai zic
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
dariana spune:
oncicu
anasia
adas, cum spunea si bulinutza, si eu am observat ca papa mai bine daca ii pun orez la pureul de legume, incearca si asa.
raluca, bine ai venit!
si mie imi e frica sa-l las pe dari pe jos, mai ales ca avem tot felul de zone-pericol si el trage tot ce gaseste, baga in gura, se arunca in nas; voi ii lasati pe covor sau cum?
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
miti2004 spune:
Fetelor va rog sa-mi tineti pumnii azi: am reusit sa-l programez pe Alex la doctor peste vreo 3 ore jumate ( e mare lucru aici asa ceva ). In continuare refuza laptele, chiar si in somn.
Aseara a papat la 6 niste iaurt si pe urma cu chiu cu vai a baut 50 ml la 1 noaptea, dupa inecrcari disperate din ora in ora incepand cu 10 seara. Pe urma la 4 dimineata l-am auzit foinduse un pic si cu chiu cu vai l-am pacalit sa bea 170 ml lapte. Insa abia am reusit sa-l pacalesc, asta e faza nasoala. Ca daca ar bea cate 90-100 ml la orele la care trebuie nu mi-as face asa mari griji.
Si in somn daca ii dau biberonul cu apa bea de rupe, cum atinge tetina de la ala cu lapte intoarce capul si plange. Am inversat biberoanele intre ele si face la fel. 

Ieri in 24 de ore a baut cam 250 ml pacalit noaptea in nu stiu cate etape, azinoapte a baut 220 ml din nu stiu cate incercari...In timpul zilei nu are mese de lapte si oricum chiar daca ii dau nu vrea.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
oncicu spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Fetelor va rog sa-mi tineti pumnii azi: am reusit sa-l programez pe Alex la doctor peste vreo 3 ore jumate ( e mare lucru aici asa ceva ). In continuare refuza laptele, chiar si in somn.
Aseara a papat la 6 niste iaurt si pe urma cu chiu cu vai a baut 50 ml la 1 noaptea, dupa inecrcari disperate din ora in ora incepand cu 10 seara. Pe urma la 4 dimineata l-am auzit foinduse un pic si cu chiu cu vai l-am pacalit sa bea 170 ml lapte. Insa abia am reusit sa-l pacalesc, asta e faza nasoala. Ca daca ar bea cate 90-100 ml la orele la care trebuie nu mi-as face asa mari griji.
Si in somn daca ii dau biberonul cu apa bea de rupe, cum atinge tetina de la ala cu lapte intoarce capul si plange. Am inversat biberoanele intre ele si face la fel.
Ieri in 24 de ore a baut cam 250 ml pacalit noaptea in nu stiu cate etape, azinoapte a baut 220 ml din nu stiu cate incercari...In timpul zilei nu are mese de lapte si oricum chiar daca ii dau nu vrea.
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
tinem pumnii sa fie bine la dr, sa fie doar un moft sau de la dintisori

Genie spune:
Miti2004 bafta multa la doctor!
Bulinuta m-am uitat si eu la pozele vostre noi si e clar, bulinel semana foarte tare cu tine 
Noi nu mergem inca de-a busilea dar ne pregatim, sta in 4 labute si se balangane in fata si in spate si lasa funduletul in jos si merge cu spatele, in plus se rostogoleste fara probleme de pe burta pe spate, chestie pe care nu o facea pana acum 3 zile. Eu mai pun paturi si pilote pe jos si o mai las sa aiba si ea mai mult spatiu.
Fetelor, o intrebare
voi mai clatiti bebelusii dupa ce ii spalati cu sapun? Ca eu pun putin gel de dus pe o carpulita si o spal cu ea si duapa aia o limpezesc tot cu apa din cadita, fara sa pun alta apa curata...Nu stiu, gresesc? Ma gandesc ca pana as potrivi alta apa la temepruta buna....
Voi cum faceti?
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
doniro spune:
quote:
Originally posted by adas
buna dimineata
cred ca pt noi se anunta iar o perioada grea... ufffff... citeam undeva ca bebeii au perioade critice la anumite varste - 3luni, 6 luni, 8 luni, 1an,...- in sensul ca sunt mai agitati, dorm prost si-si dau programul peste cap. asta din cauza ca la varstele astea se petrece cate o schimbare majora. se misca mai activ, se ridica in fund, se ridica in picioare, merg,... si daca stau si ma gandesc exact asa a fost si la stef. iar acum ca se ridica in picioare e iar f agitat. "cica" agitatia dureaza pana reuseste sa faca ce si-a propus. in cazul asta sa stea bine in picioare. si poate sa se plictiseasca sa faca asta in continuu...
citeam pe la voi ca ii lasati pe jos sa cotrobaie. ziceam sa-l las si eu dar sunt atatea fire, lucrusoare, colturi si obstacole ca mi-e cam frica sa-l las pur si simplu de-a buselea prin camera. ca el vad ca nu prea are spirit de conservare... ieri era in scaunul de masa si asa entuziasmat a fost cand a fazut o jucarie langa piciorul lui incat s-a aruncat spre ea sa o apuce dar n-a mai vazut ca-i statea masuta in drum... asa ca a intrat cu capul direct in masabineinteles ca s-a umflat instantaneu. noroc ca n-a ramas cu semn.
asa ca voi cum faceti? ii limitati cumva raza de actiune. aveti o camera mai goala. sau sunteti mereu in spatele lor. care-i strategia?
_
ada mamica destefi (08.07.2006)
Noi am luat un tarc mare si e super. Stau linistita cand o stiu in el pt ca nu are ce sa i se intample. Ca sa vezi ce fericita e in tarc, iata dovada: fericita in tarc
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE