Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by adinazot

UF,si a mea a agitata tare azi si plange cu o jaleee...acum am reusit sa o adorm cu ursuletul cald pe burtica si caruselul cantand de zor,sper sa se linisteasca...Se poate sa fie vremea asta urata rau de vina???se poate,ca si pe mine ma apuca plansul cand ma uit pe geam...si nu am mai scos-o afara de 4 zile ,nu ma risc,mai bine aerisesc bine in casa...
BEBINUTA,eu cand am avut mastita,pediatra m-a ajutat si medicul de familie,cand l-a,m sunat pe dr meu ginecolog mi-a zis ca nu e de competenta lui......asa ca am apelat la dr de failie care mi-a dat repede tratament si a fost ff bine!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

Nu ai balcon? Eu am scos-o pe Ada pe balcon zilele astea. S-a linistit? Ada ieri mi-a facut o faza de asta.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

BEBINUTA,ba da,am balcon,dar cam il evit pt ca e f curent si nu e soare niciodata.E mare si degeaba...Acum doarme,dar toata ziua a fost f suparata..maraita,dadea din ras in plans si invers,eu chiar nu stiu de ce,ca de durere nu prea poate fii vorba.Avea mai mult nervi.Trebuie sa-i mai dau un bibe de laptic inca in seara asta si sper sa doarma bine pana dimineata.
Va pup si doresc sa aveti o noapte buna!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Am venit de la vaccin. Doamne ce a mai plans...Si s-a agitat rau tot drumul la intoarcere,dar acum doarme. I-am pus un supozitor eferalgan si sper sa nu creasca temperatura. Avem 4.900 kg la 2 luni si o saptamana. Cred ca suntem printre cei mai usori fulguleti. Dar ne-a spus doctorita sa continuam numai cu tzitzi.

Bine ai venit remekszimat . Spune-ne mai multe despre baietelul tau. Sper sa te simti bine in compania noastra.
Eu ma duc la culcare ca m-a ajuns o oboseala de nu mai pot. Si cred ca ma cuprinde un "pui" de depresie...
Noapte buna fara colici. Pupici .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Laviadasi eu sunt tot din Pitesti ..poate ne facem si noi o gasca pe aici...m-ai impresionat enorm cu povestea ingerasului tau ...nu stiu cum ai putut rezista fiindca eu am zis ca a avea copilul probleme de la nastere e cel mai mare chin pe care ar putea sa-l suporte un om!!! Eu am fugit de spitalul judetean ca de alte alea fiindca numai de rau am auzit ...acum realizez ca nasterea la Bucuresti a fost o alegere inteleapta-am avut si eu niste probleme la nastere - desi pe aici multi au comentat ca nu pot naste decat la capitala, n-au mai nascut si altele aici eu de ce nu pot ...cu ce medic ai nascut aici...doamne ce incompetenti!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Dandusa, in State se practica o chestie misto zic eu - se obisnuieste ca la fiecare eveniment (nunta, botez, aniversare) sa te inscri la un magazin si acolo sa ai o lista cu lucruri pe care ti le-ai dori. Dai de stire omenirii care e locul cu pricina si fiecare in functie de posibilitati alege cadoul pe care ti l-ai ales tu de fapt. Am vazut ca sunt magazine on line care se ofera sa le trimita e-mail prietenilor tai, doar asha.. sa vada ce gusturi ai si ce ti-ai dori. Odata ales un lucru se sterge din lista si nu se poate sa fie achizitionat de doua ori.

Chris, Dianocica, sunteti dragute ca ati dezlegat misterul lui "Ghita"

Adinazot, si eu ii fac baitza tot la doua zile, o zi ii fac fetitzei mari o zi lui Patrick. Insa la fiecare kk ii spal in chiuveta.

Asiza si eu am patit-o cu colicii la doua luni cu Maya - de unde am tras concluzia ca nu au legatura cu alimentatia mea si alaptatul.

Fatima, acum am descoperit-o pe Eva... e o frumusetze!

Auras_v si Saryta multumim ca v-ati gandit azi la noi!

Dia1609 super bancurile!

Lavyada impresionanta povestea voastra, iar cand ma gandesc ca pe amandoi copiii mei i-au scos cu forcepsul ma ia cu fiori.

Angi mi-a trimis si mie pozele voastre, asha ca pozele bebeilor care apar in site se vor regasi si in slideshow. Doar ca eu trebuie sa astept sa primesc mai multe poze pentru ca odata facut, slideshow-ul nu mai poate fi modificat.

Am fost si noi la vaccin si totodata la controlul de 2 luni. Patrick are 6060g si 60.5 cm, papa numai lapte de la tzitzi si doctorita l-a facut "carlig de rufe" pentru ca a urlaaaaat de nu stiam ce sa-i mai fac. Cica are un prag al durerii mai scazut. Cu cine o semana, nu stiu!

Tot azi am ajuns si la controlul de 6 saptamani, totul e bine si la locul lui... numai ca am plecat cam confuza de acolo. Doctorul meu nu a vrut sa-mi prescrie anticonceptionale. A spus ca i-ar fi usor sa-mi faca reteta pentru exluton sau orice altceva insa nu vrea sa-mi recomande cel putin acum, pentru ca nu vrea sa-mi pierd laptele. Ce spuneti de asta? Eu am ramas masca....am foarte mare incredere in el, insa chiar nu am mai auzit pana acum de asha ceva!!! Fetele care luati exluton ati simtit vreo modificare la laptic?

Trimit asta ca tocmai am aflat ca vecina e suspecta de pojar...Maya a fost la ea azi....sper sa nu fie ce ma gandesc eu!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

TEMA ZILEI baita facem zilnic la ora 8, pe cap la 2zile, operatiunile se desfasoara astfel: primul masajul 15-20 minute timp in care fetita sta de vorba cu tati si mami trage de ea in toate partile, apoi tati ne tine in cadita la baita si mami ne spala, urmeaza imbracatul care pana acum o luna era cu strigaturi insa acuma ne tine de urat chitchitul(soricelul) la care radem cu gura pana la urechi, dupa baie fetita se uita in oglinda sa vada bebelul cel curat ca frumos este oricum...si asa ii face niste oki dulci la bebel de mori de ras apoi mancam si apoi nanita deci nanita ajungem sa facem pe la 9,30-10.

PROBLEMA fata se agita rau in somn isi da niste palme peste fata si se trezeste maraie , ma dispera toata noaptea o aud in pat cum se zvarcoleste, metoda...desi nu am fost nici o clipa de acor cu infasatul am ajuns la 3 lui sa o infas cand doarme ca altfel nu doarme toata ziua decat cate 10 minute si urla de oboseala.

I-am facut program mananca la 3 ore si doarme la 1,5-2 ore am vazut ca e mai linistita asa fiindca ma disperase ziua era haotica rau si seara o ajungea oboseala si plangea cate o ora in continuuu. Ai vostri se agita asa in somn? Mancam mai nou cate 120-140ml la masa si avem 6 mese pe zi!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Lavyada cred ca nici nu ne putem imagina ce inseamna o asemenea pierdere, numai gandul ma face sa tremur.DD are grija de ea acum, asa cum ai si tu de Andrada. Bine ai venit

Dia, se pare ca avem cunostiinte comune:nasii Oanei. Ma gandeam cati timisoreni isi petrec luna de miere in America de Sud?? Azi i-am intrebat si au confirmat. Nasul a fost cel mai bun prieten al meu din liceu si ramane un prieten drag, grozavi nasi ai ales, ma bucur pentru Oana. Am fost si la nunta, asa ca poate ne-am vazut acolo..

Dandusa si eu vreau visinata, dar cum sa daca alaptezce esti!!

Adinazot si voua noapte buna si somnic plin de ingerasi.

Donia, am vazut minunea, e un scumpic grasunelul, si ce ochisori frumosi si nici cu surioara nu mi-e rusine. frumoasa, si ce balerina! Si despre soacra, ce sa-ti spun: rabdare,rabdare. A mea face tot ce zic eu da tot soacra e

Maine vorb cu doctorul de san, ca trebuie sa-mi iau si concediu pe luna asta. Ma mai doare, dar nu e rosu, nici umflat si Ada suge la el mai des. Sper sa nu fie decat ceva trecator.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LAVYADA,
m-ai impresionat tare cu povestea Irinei,doamne prin ce ai putut trece...,numai tu stii...Noi iti sintem alaturi si oricind simti nevoia,povesteste-ne despre voi.Nu ne plictisesti nicicum.Te pooop tare si pe tine si pe Andrada

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ce dor mi-a fost de voi... nu am apucat sa citesc nimic din urma, maine la cafea
Noi sintem bine, Luca tot mucos, dar pediatra se jura ca nu e racit.. azi am stat iarasi afara vreo 4 ore desi vremea nu e tocmai buna, dar noua ne place la plimbare...
Acuma doarme neintors ca in fiecare seara dupa baitza si 150 ml de laptic....
Fug si eu sa fac dush si sa dorm...
Dar sa stiti ca mi-a fost super greu sa nu pot citi nimic de pe forum ... noroc ca am facut rost de personal assistant care sa anunte ca nu pot intra (a_deju cred ca a postat ceva); oare ce o sa fac daca plec la bucuresti pentru cateva zile? A... acolo insa ma pot vedea cu fetele de la mine din cartier...
Pupicesc fulguieti de azi: Sophia si Pascal, Gabriela, Cristina
Si la toata trupa

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Lavyada stiu ca nu iti sterg suferinta dar eu tot iti trimit.
Multumesc fetelor pentru sfaturi.
Aka imi pare rau ca a plans bb la vaccin sper sa nu faca temperatura.
Azi am facut si noi vaccin nu am facut temperatura dar in schimb plange non stop de durere.
Remekszimat bine ai venit
Azi nu a vomitat deloc.
BB vrea sa se ridice si nu in fundulet, direct in picioruse, rade in hohote, se intoarce de pe o parte pe alta, gangureste ceva de genul ggg..ha..ha sau aaa ceva de genul asta si cam atat revin daca am uitat ceva.

Sper sa ma lase bb sa intru si maine macar putin ca azi nu prea a fost cooperanta....glumesc..

Oana CatNicole

Mergi la inceput