Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 31
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Dia, se pare ca avem cunostiinte comune:nasii Oanei. Ma gandeam cati timisoreni isi petrec luna de miere in America de Sud?? Azi i-am intrebat si au confirmat. Nasul a fost cel mai bun prieten al meu din liceu si ramane un prieten drag, grozavi nasi ai ales, ma bucur pentru Oana. Am fost si la nunta, asa ca poate ne-am vazut acolo..
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
ca sa vezi .... ce mica-i lumea
poate ne-am vazut la nunta, desi eram cam multe cu
, numai eu cunosteam vreo 2, si inca una a stat la masa cu noi o sa-l sun pe pupy sa-mi zica ... poate ne si intalnim intr-o zi ... sa facem o intalnire a timisorencelor, ca pana acum numai eu si miro ne intalneam ... ca putine, da' numa' una si una
in ce zona locuiesti? eu in bucovina si miro in dacia, noi ne mai intalnim in parc in dacia si in timpul saptamanii
ma duc sa pregatesc bibe

Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Dia1609 spune:
bebinuta, pana una alta, pune compresa rece pe locul dureros si o sa vezi ca trece durerea ... eu stiu ca-s patita ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luly spune:
Vad ca multe va asteptati sa iasa dintii la bebei. Vreau sa va spun ca lui Di i-a iesit primul dintisor la 4 luni fara sa-mi dau seama...a fost o surpriza totala cand l-am vazut in guritza. La ceilalti nu am mai fost insa la fel de norocoasa.
Miraco, Angi_m, Anateo multumesc pt raspunsuri. Si Isa a avut o perioada kkcioasa dar se reglase pana la urma iar de cand beau ceaiul (si nici nu beam prea mult- 2 cani/zi) asa cum v-am mai spus face la 2 zile. A facut pana la urma azi kk si pe urma s-a linistit. Oricum am renuntat la ceai si astept sa vad cum evolueaza si Isa si productia de laptic.
Dia misto bancuri 

.
Carla2005 ti-am votat "ingeras"-ul
Donia frumoase poze, frumosi copii, frumoasa familie si frumoasa zapada. Mi-e un dor de zapada..., mai ales ca aici la malul marii nu prea avem parte de ea. De-abia astept sa mai creasca astea mici si sa mergem cu ele iarna la munte.
quote:
Originally posted by desiree
luly, asa e, va fi posesorul de drept al banilor dupa asigurare, si ii va cheltui sub stricta mea supraveghere ! Cred ca totusi depinde de cum il educi ! Cred ca la 18 ani iti poti da seama si singur, daca ai rabdare sa iti cunosti copilul, daca ii va cheltui aiurea sau cu cap ! Ce le poti cere la 18 ani? Sa investeasca in actiuni? O sa ii cumpar fie o casa, fie imbracaminte, fie il trimit de ziua lui in alta tara sa se distreze, doar asta e specificul varstei de 18 ani nu? SI la o adica nici nu e nevoie sa stie el de aceasta asigurare pana atunci! Daca va fi destept, i-o transform la un moment dat in sigurare de studii !
desiree si bebe Octavian
Desiree toate ne gandim la binele copilului/copiilor nostrii. Ma bucur ca tu ai f multa incredere in tine si copilul tau, insa eu am lucrat in invatamant la un liceu destul de bun si nu pot sa-ti spun de cata ori nu am vorbit cu parinti care si-au educat bine copii si care plangeau in fatza mea si-mi spuneau ca nu stiu cum sa mai procedeze cu copii lor ca nu se mai inteleg deloc cu ei. Pe mine m-au marcat acele intamplari chiar dc poate atunci nu-i intelegeam f. bine deoarece nu eram si eu parinte.
Prefer sa fiu mai prevazatoare deoarece principul "mie nu mi se poate intampla asa ceva" nu functioneaza intotdeauna. Dar, cum s-a mai zis pe forum fiecare procedeaza cum crede ca e mai bine pt el si copilul lui.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)poze
luly spune:
Cine deschide capitol nou? sau gata ati inchis pravalia?
Nu stiti ca pe mine ma apuca numai pe la ore de-astea scrisul?
Luly mamica de
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
luly spune:
Daca-mi trimite-ti o parola as putea incerca si eu sa deschid alt capitol.
Luly mamica de
poze
luly spune:
Apropo de asigurarile pt bb vedeti si discutiile de aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95442
Luly mamica de
poze
aelita spune:
ati schimbat careva capitolul?sau schimb eu??
sper sa nu schimb iar la dublu...
anuntati daca va puneti pe treaba!
S.
dianocica spune:
inainte de toate:
in dimineata asta am fumat ultima tigara daca ma mai bate vreun gand vreodata dati cu pietre sau 
acum fug sa 
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti