Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 29
iasmi spune:
quote:
iasmi primii 18 ani am stat in slatina. de cand cu scolile astea inalte nu m am mai intors...si ma ia cate un dor...planuiesc sa venim cand o avea d vreo 6luni...sigur ne vedem atunci.pe unde stai? asa, sa ma mai delectez si eu...urechiuse
Dianocica eu stau pe langa SPITAL. Parintii tai sunt inca aici?
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Danita...stii ce am observat eu????....ca ai ramas singura misterioasa de pe forum....tot asa vrei sa ramai????......dulci
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni
Asa este ...si eu vreau poze cu talentata noastra poeta.Hai Danita,pune poze sa ne cunoastem mai bine...Daca vii la mare ,eu cum te recunosc?
ALEX,
am uitat sa-ti laud puiutul,superb si seamana cu tasu' leit...,il pooopam tare

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Donia spune:
Baaaai... multe s-au intamplat de cand e soacra-mea aici, dar azi m-a lasat chiar masca.
Eu sterilizez pompa de muls la microunde si folosesc o punga speciala in care se pune si ceva apa. Cand termin de sterilizat trebuie sa las punga sa se usuce. Si azi pe cand m-am dus sa-mi iau punga uscata, ce credeti ca am gasit in ea??? O ceapa!!!!! O ceapa rosie! Pe care a pus-o acolo nu copilul meu de 5 ani (care, citez, "N-are minte"), ci bunica-sa aia inteleapta!!! Ce-o fi fost in mintea ei? Ca doar m-a vazut cu punga aia de multe ori, i-am si explicat ce fac cu ea.
Eeeei... mai am vreo 3 saptamani. Ce mai urmeaza oare? Ce surprize ma mai asteapta? In orice caz, azi am simtit ca sunt la un pas de a exploda. Dar mai am doar 3 saptamani...
Na, m-am mai racorit putin, ma duc sa mai citesc din urma daca ma lasa banditul asta mic.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dianocica spune:
dandusa am citit de vreo cateva ori pana m am prins da' si dup'aia...

iasmi stau langa gara, ai mei au un magazin acolo...of, ce dor imi e de parculet...cate chiuluri am tras acolo...si in parcul de la oltu'...m a lovit melancolia...
donia
soacre naroade....doamne sa nu ajungem si noi asa... mi am propus sa fiu cea mai cool soacra...sper sa ma tina...
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
RUXMAX spune:
Sugestie de jucarie ieftina si de efect pt bebelusi cuminti si mai putin cuminti: seiau 4-5 baloane de diverse culori, i se dau lui tati sa le umfle si se agata toate de lampa. Puiul va fi f incintat de culori si de valsul baloanelor si le va privi ore in sir la ele uitand sa manince...!!!
[b]PS Pun si eu o poza recenta a lui Tudor pt a fi schimbata cea de pe site-ul fulguletilor. Este la mine in link -ul de la subsol de la semnatura si se numeste portret h[/b]
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
desiree spune:
of, menajul asta cat timp imi ia, in loc sa stau la spovedanie cu voi!
laura, trmit PM cum reusesc cu toate detaliile asigurarii !
luly, asa e, va fi posesorul de drept al banilor dupa asigurare, si ii va cheltui sub stricta mea supraveghere ! Cred ca totusi depinde de cum il educi ! Cred ca la 18 ani iti poti da seama si singur, daca ai rabdare sa iti cunosti copilul, daca ii va cheltui aiurea sau cu cap ! Ce le poti cere la 18 ani? Sa investeasca in actiuni? O sa ii cumpar fie o casa, fie imbracaminte, fie il trimit de ziua lui in alta tara sa se distreze, doar asta e specificul varstei de 18 ani nu? SI la o adica nici nu e nevoie sa stie el de aceasta asigurare pana atunci! Daca va fi destept, i-o transform la un moment dat in sigurare de studii !
Donia, cat mi-as dori sa pot face parte din clubul tau, dar deocamdata am rezerve serioasa ! Mai vedem !
kokorino, SA ITI TRAIASCA SANDOKANII SA CREASCA MAAARRIII SI VOINICI (SCUZE DE INTARZIERE)
lavyada, bine ai venit speram sa te simt bine in mijlocul nostru!
alexandra, vazut poze MARK LA 3 LUNI, minunatie de baiat ce ai!
porumbito, bine ai revenit, copchil mare ce ai sa iti traiasca !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu
varsta Octavian
slideshow fulguletz
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Ploaie de stele
bamboletta spune:
Antonia mea doarme de vreo 2 ore
m-a lasat sa fac de mancare
stia ca am treaba si ce a zis hai sa dorm un pic cat face mami de papa 
Dandusa-vin si eu la o visinata 
ce face printesa ta?e cuminte? ![]()
Donia-poate a facut-o intentionat 
![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
adinazot spune:
DANDUSA,si eu viiin,ce bine mi-ar prinde!!!tanti care ma ajuta cu Alessia e bolnava si nu vine pana vineri,asa ca stau in casa cu ea,cu toate ca as avea asa mult de lucru in salon,dar nu vreau sa vina tanti bolnava.M-am saturat de casa,si vremea asta nu ne ajuta deloc,abia astept sa vina caldura sa plecam afara..
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
remekszimat spune:
Buna fetelor,
am vrea sa ne inscrieti si pe noi pe lista,
Bako-Vilhelem Csanad,nascut pe 7 noiembrie 2006, 3450 gr 54 cm,la 38 saptamani,Apgar 9/10,cu cezariana
mersi, Aniko
Dia1609 spune:
lavyada, acum am citit si eu postarea ta ... fara cuvinte 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3