Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 23
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by chinico
Bambo..dintisori??? Jdiu!!! Stai asa usor ca parca iar se deruleaza filmul fara mine...ca in noiembrie cand incepusera fetele sa nasca si eu nu pricepeam adica cum, pai gata cu gravideala???
chinicode Bea (13.12.2006) shefa
eu iar am citit pe diagonala si n-am vazut ca Antonia de Bambo e si ea precoce cu dintisorii .... vaaaai, ce ne asteapta .... Bambo, zi-ne cum e, sa stim la ce sa ne asteptam ... fa-ne o comparatie cu colicii, ca asta cunoastem
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
bebinuta spune:
Ceau fetelor, am reusit sa termin de citit.
Multumiri pentru urari de bine si sanatate,

fetele:Adinazot, Dolores, Donia, Asiza, Laura,Angi, Aura, Dianocica, Oana, Carla, Deea, Saryta,Alexanddra,Danutz,Roxanica,Luly si pe toate care s-au gandit la noi.
Sunt mai bine, dar cred ca iar fac febra si nu stiu de ce. Si parca ma doare si un san, sub brat, sper sa fie de la raceala asta sau ce-o fi.
In legatura cu a bea sau nu algocamin: in maternitate, 7 zile am luat calmante:fortral si algcalmin fiole, si am si alaptat. De aceea am luat si acum algocalmin si recunosc ca nu am citit prospectul. I-am luat si Adei temperatura azi de dimineata si avea 37,5 rectal. Sper sa nu ii creasca. Si ea stranuta, dar atat. O sa sun pediatra sa vedem daca trebuie sa-i dau ceva.
Tema zilei: baita ii fac si eu in fiecare zi, am sarit peste o zi la botez si in ziua vaccinului.
facem masaj dupa baita si de cateva zile adora sa stea pe burtica la masaj, se gudura si se intinde..e o scumpa mica.
Nu mai plange dupa baita, la imbracat, decat daca e obosita si flamanda.
Pentru ca am observat ca nu mai are chef de somn dupa baita, i-am schimbat si programul de masa: daca inainte ii dadeam papa imediat dupa baita si apoi nani, acum papam cu maxim o ora inainte de baita si apoi joaca si apoi somnic (daca vrea).
Fiind eu bolnavioara, ieri nu am scos nici copilul afara ,unde dormea cate 3-4 ore, si sa vezi circ: toata ziua s-a agitat, nu a vrut sa doarma, de abia pe la 23.30 am reusit sa o culc la san, eu murind de frig, avand frisoane.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
Dia1609 spune:
cu dedicatie speciala pt dmic de dianocica Oana
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
adinazot spune:
BEBINUTA,sper sa fie inceput de mastita daca zici ca te doare un san,la mine asa a fost cand am facut mastita,febra mare si durere de san,sper sa nu fie,dar totusi ia in considerare!!!pupiuci si multa multa sanatate
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
ank999 spune:
Lavyada bine ai venit! Iti asteptam povestile !
ma uit cu drag de cateva ore la pozici si simt ca iubesc toti bbii! Sunt asa de scumpi, frumosi si bengosi! Si dc iei pozicile la rand se vede cum cresc!
x10000000000....pt totri!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
Dia1609 spune:
danita, noi cum sarbatorim copiii luna asta? ca avem 29 luna asta
... pe 1 martie e bine?
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
ank999 spune:
Tema zilei : baita facem cam 5 zile pe saptamana, iar dupa baita ne e tare foame., mancam putin , atipim putin, iar apoi: Buna dimineeeeeeeeeeeeeaaaaaaaata!!
Ne place tare mult atat baita cat si masajul, la imbracat mai protestam, deoarece in pielea goala e cel mai bine!
Anca cu
luly spune:
Dianocica, Dia multumesc pt raspunsuri
. Pana acum am avut un mic show, iar acum s-a mai linistit sta la tzatza si o molfaie pe jumatate adormita. Problema ei deocamdata sunt gazele si faptul ca n-a mai avut scaun de 2 zile. Am sunat dr si mi-a zis sa-i dau debridat. Eu nu am avut niciodata sanii f. umflati dar nici nu mi s-a intamplat sa se goleasca complet. Nici nu pot sa ma gandesc sa-i introduc supliment mai ales ca pe Di am alaptat-o pana la 1 an si 5 luni fara probleme. Eu am inceput sa beau ceai de cand intr-o noapte la masa de la 4 am constatat ca ambii sani sunt moi si nu stiam de la care sa-i dau (ii dau alternativ cate un san la o masa ). Ceaiul m-a ajutat intr-adevar dar vad ca nu i-a priit lui bb. O sa incerc si eu galactogil si sper sa fie mai bine ca altfel cred ca tb sa ma duc sa cumpar biberon
.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
ank999 spune:
Cat despre ceea ce fam:
-radem la toata lumea, la unele persoane in hohote;
-am trcut si la consoane, iar la jucarii mormaim si maraim;
-tipam si chiuim cand nu vorbeste lumea cu noi ca sa-i atentionam;
-facem ploita, brr, buuu...si alte b-uri;
-facem kk doar in pampers pus curat;
ne uitam la maini ca si cum ar fi...nu stim ce si le bagam si in gura cu totul (mai ales ca ne-a luat mami o matanie de la Manastirea Curtea de Arges)
-ne tinem capul pe umar si pe burtica;
-tragem niste 9nu spunem ce ca e rusinica)...de speriem pe toata lumea.
Anca cu