Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dia, mereu ma minunez de parutul Oanei de cate ori ma uit la poze...tare frumoasa fetita ta!!!!
Bebinuta, ai grija la mastita!!!!!!!! Sper sa nu fie aia totusi...sa nu cumva sa se inroseasca sanul...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

lulyeu beau ceai de stimularea lactatiei de la fares cate 3,4 cani pe zi , uneori mai fac si seminte de chimen si de anason si bebica mea iese cam de 2,3 ori pe zi deci la noi nu a dat constipatie...
asiza imi pare rau ca va chinuiti cu colicii, dar nu-i dai nimik(picaturi)?.Ca la noi nu mai mergea sabsimplexul si bonisanul si am trecut pe debridad...Parca va si vad cum va echipati si hai la plimbarea nocturna.

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by asiza

Dia, mereu ma minunez de parutul Oanei de cate ori ma uit la poze...tare frumoasa fetita ta!!!!
Bebinuta, ai grija la mastita!!!!!!!! Sper sa nu fie aia totusi...sa nu cumva sa se inroseasca sanul...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

multumim asiza .... cat despre parutz, s-a minunat si ginecologul cand a scos-o din burtica, atata am auzit: mamaaaa, ce de par!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

"Buna ziua fetelor
Va rugam mult sa ne treceti si pe noi in lista de bebe nascuti in noiembrie-decembrie 2006, daca se poate binenteles.
Bebe Ana-Maria, 3300 g, 51 cm, apgar 9, 40s - nastere normala fara epidurala.
Multumim mult de tot.
Multi pupici la toti piticii de pe forum."
Mesajul este de la chani852, iar printesa ei e nascuta pe 16.12.2006.
a fost postat la capitolul trecut.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by OanaCat

Fetelor de unde ati luat bfree ca vreau si eu si la carrefour nu am gasit?
Am vazut pozele pe site multumim.

Oana Cat Nicole
Poze Nicole

oanacat, legat de analiza cu bariu nu stiu ce sa spun, se face in situatii mai nasoale, adica stagnat/scazut in greutate ca urmare a varsaturilor in jet in cantitate apreciabila repetate la fiecare sau aproape fiecare masa. marc a facut analiza asta si pe baza ei a fost diagnosticat. daca vrei detalii da-mi pm. si da, ai dreptate cu agitatia in timpul si imediat dupa masa, unii sunt mai sensibili si varsa mai usor fara sa fie neaparat o boala la mijloc...
bibele bfree l-am comandat de pe net!

ruxandra, parca tu ti-ai mai luat bfree. ieri am primit coletul cu bibele bfree. mie mi se pare ca tot atata aer trage ca si la avent. asta e, trage cu pofta si laptele si aerul. v-am zis ca daca plange un pic si il ridic apoi... ragaie?! sau daca trage sanatos cateva minute din suzeta... il ridic si... ragaie...

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bebinuta: eu am luat Pragripesi m-a ajutat foarte mult.Este recomandat si persoaneleor care alapteaza.Insanatosire grabnica

Donia: daca as fi alaptat exclusiv nici eu nu m-as fi impacientat, dar la noi predomina suplimentul.De o saptamana alaptez exclusiv, dar sa vedem acum daca a mai luat ceva in greutate

Asiza: sa-ti traiasca grasunelul!

Chinico:Noi facem baita la 22.30-23.00, tocmai pentru a dormi mai mult noaptea.Si doarme de pe la 12 pana la 6 dimineata. Incearca si varianta asta

OanaCat: si noi dam lapticul afara la greu...uneori ma intrb cu ce ramane in stomacel. Dr mi-a zis k nu e o problema atat timp cat ia in greutate.Totusi au cred k da afara si este agitat din cauza supraalimentatiei, caci de cand ii dau numai san (5-6 zile) nu se mai intamla asa ceva, decat cand bea ceiut si este foarte lacom.Incearca sa ii dai mai cate putin si sa o ridici cat mai des sa eructeze.daca bea mult si repede lapticul nu are timp sa se coaguleze..si daca se mai si agita..atunci clar da afara...Eu totusi sper sa nu aveti ceva grav, caci totusi a luat ceva in greutate, deci mancarea ajunge in stomacel si nu poate fi vorba de vreo malformatie ceva (cum a patit MIki-parca).Dr ne-a explicat k are muschiul stomacului mai slab si nu inchide bine orificiul....Speram sa ne facem bine cu totii si sa nu mai dam afara nicciunpic de laptic.

yagmur, mama , cum de voua v-a recomandat plimbarea si aerul curat si noua ne-a interzis? vrem si noi afara k de o saptamana nu ne-am mai plimbat!

Despre noi:Pt k suntem mucosi in continuare dr ne-a dat Augmentin(sirop)si ambrozol picaturi.
Baita am facut mai rar saptamana asta , dar in general facem in fiecare seara.De vreo 2-3 sapt il spal pe cap o seara da si una nu.
La asigurare ne gandim si noi, dar sa mai cautam oferte .In studentie am lucrat la AIG life si aveau atunci un pacht foarte bun pt juniori, acum nu mai stiu...
Gradinita....fac si eu o grupa aici la mare daca s-au ocupat locurile la Dandusa si Veronici...Am facut pedagogicul...deci ma pricep ceva chiar dc am predat doar la primar, gimnaziu si liceu..nu e niciodata tarziu sa ma apuc si de gradinita...
...CM...nici urma de el, dar nici nu-mi doresc sa vina...Cand l-aoi chema eu sa vina..., adica atunci cand ma voi apuca de bb2..la anu...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

am fost la vaccin, totul a mers ok, am plans un pic, dar suntem sanatoase.avem 6.400 kg si ne-am nascut cu 2.950 kg.sa va spun un pic si de printesa mea.este atat de frumoasa...am alaptat-o 2 luni, apoi amtrecut pe humana,am vrut doar o luna, iar acum papam milumil 1, 160 ml la 3ore jumate.sucul de mere nu-i place, iar la sucul de morcov ii ies bubite.este un copil foarte vesel, se trezeste cu zambetul pe buze si adoarme tot asa.este plina de energie,cum iti prinde mainile cum vrea sa se ridice si nu un fundulet ci in picioare. isi tine foarte bine capul.ii place sa-i vorbesti si gangureste si ea.i-am vorbit de cand am nascut-o si acum vrea sa ma auda mereu.este cuminte, doarme de la 22.30 pana dimineata la 6 can d se trezeste, mananca si adoarme la loc pana la 9.pe parcursul noptii se mai invarte,dar ii schimb pozitia si adoarme la loc. irina se trezea la ora 12 noaptea si nu mai adormea pana dimineata, asa a fost 2 ani.acum dorm si eu noaptea.

Mergi la inceput

ada doarme asa ca mai pot povesti.nu e totul chiar asa de roz dar suntem foarte bine, nu ne plangem.ziua insa nu prea doarme, vrea sa fiu cu ea sa ma joc.stam singure, tati vine seara. ne mai ajuta mamaie din cand in cand.ea m-a ajutat cel mai mult cu irina, ne iubeste mult, traiasca mamele. am reusit si eu sa citesc tot, sunt super incantata si aflu atatea lucruri folositoare.sotul meu mi-a facut cadou calculatorul, m-a auzit ca vreau si eu sa vorbesc cu fetele pe net.nu v-am spus dar el a fost mereu alaturi de mine in tot acest timp, caci altfel nu rezistam. ne iubim foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

..Am si eu o intrebare: Cat ceai dati sa bebea bebelusilor vostri?

Sunt cam nedumerita pt k medicul mi-a spus k acum ,dc alaptez exclusiv sa nu ii dau mai mult de 50 ml toata ziua, dar darius al meu ar bea 50 ml dintr-o inghititura...Este contraindicat mai mult ceai, sau nu au ei nevoie de mai mult? Cat a mancat si supliment nu se prea omora cu ceaiul....acum cred k ii este dor de biberon (sau ii este foame?!)si aproape dupa fiecare masa, la interval de 1-2 ore incepe sa planga si il linistesc doar cu ceiut....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

cred ca v-am plictisit cu povestile mele.viata mea e deja o telenovela si nu am decat 28 de ani.

Mergi la inceput