Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, ma simt si eu cu musca pe caciula, dar trebuie sa ma credeti ...cu 3 copii nu-i usor.

Lavyada, bun venit! te asteptam la povestit!

In legatura cu baita ... la primele 2 fete le-am facut zilnic - acu fac la 2 zile caci Sara ar fi in stare sa-i fac de fiecare data si ei.

Bebinutza , insanatosire grabnica!

kokorino- nu ai vrut sa mai pui poze asteptam.La multi ani ! pt. sandokanii tai

CRISTINA NICOLE de Oanacat

Tina- cum a fost la vaccin ... ce a facut Patrick? uite Antonia ii trimite ca sa-i treaca.

Hai ca mai vb. ca face scandalut aia mica multi de la noi.sanatate.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 ,
SLIDESHOW TONITA
varsta ANTONIA

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cel mai frumos site - fulguleti de nov-dec2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

M-am intors. Intre timp a mancat, a ras, a vomitat, a cacacit 3 pampersi si 2 body-uri, s-a certat cu elefantul si cu leul si acum doarme rapusa, ca, de, are tura de noapte fata mea..
Citesc din urma si revin.

chinico de Bea (13.12.2006) shefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danutz, da, colici acum...pai nu are decat 2 luni si ceva...sper sa treaca urgent ca ma termina reprizele de seara!!!!

Masajul noi il facem dupa baitza si dureaza cam 10 minute ca-i place tare...

Chinico, imi pare rau ca nu te poti odihni...eheheeee...s-au dus vremurile cand, gravide fiind si in concediu, bantuiam pe aici de nebune...acuma ne-am bagat la stapan DEOCAMDATA!!!!...Nu fii suparata cu alaptatul ca Bea va creste mare, frumoasa si mai ales desteapta si cu lapte praf...
Ruxmax, eu nu am acut CM pana acum...
Oanacat, incearca sa intrerupi masa cand vezi ca e agitata, ridic-o in brate, vorbeste-i, ajut-o sa eructeze...poate se linisteste si continuati masa...se mai agita si Denis cateodata asa si bineinteles ca vomita atunci...eu sper sa scapati de analize si sa fie totul bine!
Alex, trimite-mi un PM cu adresa ta de mess ca ne e mai usor sa comunicam......am vazut pozele...cat e de scuuump Mark al vostru!!!! Il pupacesc tare tare..., si-mi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar seamana din ce in ce mai bine cu Marius!

Revin ca plangeeeeee...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

porumbita, am citit eu bine: va cresc dintii???? of, ma impusc daca de abia scap de colici si incep dintii

ralumat
, nici Oanei nu-i placea sa o p-un pe burta... urla de mama focului ... pana am citi undeva ca bb de 2-3 luni tb pusi pe burta 20-30 de secunde, nu mai mult, iar cei de 3-4 luni 1-2 minute ... si eu imi chinuiam fata luna trecuta cate 5 minute pe burta... normal ca nu-i placea, ca era prea mult pt ea! si am incepur sa o tin cate 30 sec si nu mai plangea ... si de cateva zile am vazut ca se ridica in maini complet, nu mai sta numai pe coate ... si sta asa complet ridicata cate 2-3 minute singurica, fara sa se supere .... face asta pe masa de infasat si se ridica sa se uite la desenele de pe pereti ... incearca sa-i pui o jucarie in ata, ca sa aiba pt ce se ridica

dianocica, si eu am un bb somnoros de vreo 2 zile... si tare ma bucur a dormit de aseara de la 12 pana dim la 8 , a papat, si s-a culcat la loc pana acum la 12 ... si acum e odihnita si vesela nevoie mare: de la 12 a chicotit, a gangurit si a ras intruna, chiar si cu bibe in gura ... si s-a jucat singurica cu caruselul vreo 40 min si asa am apucat si eu sa citesc forumul
acum am pus-o in bouncer si se joaca cu jucariile de pe bara ... ma intreb cat o sa mai aiba rabdare sa se joace singurica
ce mai facem noi:
- ne jucam cu jucariile de pe bara
- apucam f., bine cu manutzele orice, ma prinde de bluza, de par (si asta-i o probl. ca a inceput sa-mi cada si ramane cu par in mana si tb sa o verific tot timpul),
- vrea incontinuu sa se ridice in fund si reuseste, se trage de ceva si se ridica... mai nou prinde bara de jucarii de la bouncer si se trage de ea si cand ajunge cu nasul la jucarii le baga in gura ... sau se prinde de bluza mea cand o tin in brate si se ridica ... dc ii dau degetele mele, se prinde de ele si se trage singurica in fund, dupa care nu mai vrea sa se culce pe spate
- baga in gura tot ce prinde: jucarii, bluza, degetele, pumn, degetele mele cand nu-s atenta, paturica, etc
- isi scoate suzeta din gura si baga pumnul
- gangurim ga-uri, gi-uri, o-uri, u-uri, a-uri, si mai nou vvvv-uri si th-uri ... le zice chiar si in tipete
- de vreo 3-4 zile rade tot mai mult in hohote
- cand ii pun muzica ( ii place in mod special cea de la telefon) canta si ea cu chirailei fericite si da din maini si din picioare (oare danseaza?
- de cateva zile cand sta pe burta se ridica in maini complet, nu mai sta pe coate ... si sta asa f. ridica cate 2-3 minute ... dar ridicarea asta a facut-o pur si simplu dintr-o data ....
- capul il tine f. bine cand sta in brate, dar asta inca de la 2-3 saptatamani
- rade la orice fatza noua, e extrem de vesela si de sociabila, desi nu a vazut f. multe persoane pana acum
nu mai stiu ce facem, va mai zic daca imi aduc aminte

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

robot de bucatarie am si eu moulinex

fetelor care spuneti ca baia ii agita pe bebei, poate e apa prea calda ... ncercati sa o faceti cu 2 grade mai rece si poate nu mai sunt agitati dupa baie .... Oana pica lata dupa baie, mai ales ca se agit mult in vanita ca-i place sa dea din maini si din pic si sa stropeasca tot, iar asta cere ceva efort
masajul eu nu-l numai dupa baie, uneori ii fac si dimineata .... ii place de numa, cand vede ca o dezbrac complet dimineata incepe sa se bucure, parca stie ca-i fac masaj

chinico, si tu? of, ce boceala am mai bagat... sper ca nu ma mai apuca .... n-am crezut ca o sa bocesc cand se termina laptele, da' uite ca am facut-o si pe asta

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Donia, pe noi baia nici nu ne linisteste nici nu ne calmeaza, ne lasa indiferenti. Am observat ca in unele zile e mai agitata dupa baie, in altele mai linistita, in altele asa cum era si inainte de baie. Asa ca tind sa cred ca nu baia e de vina, ci starea ei generala de peste zi. Dar stii si tu, sunt copii si copii...
Vazut poze noi. Tare smecher grasunelul, iar big sister e o frumoasa.
Miraco, noi nu am facut deloc masaj. Face maimutzica noastra gimnastica toata ziua cat da din maini si din picioare si cat sta pe burtica. Parerea mea ca masajul era necesar inainte, cand se tineau copiii infasati si nu puteau sa miste, dar acum nu e cazul. Eu doar o dau cu ulei dupa baitza si ala e tot "masajul" nostru.

Uuufff, ce bine ca nu fumez, cate probleme as fi putut avea...

Nu mai pot continua. Revin cand pot

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

[quote]Originally posted by alexandra_25

Am pus poze noi

ALEXANDRA,dar chiar smecher baiatul mamii,e fff scump,daca ti-l prind il pup muuuult!!!Fericit nevoie mare,si ce fain ii sta cu albastru!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Dorsilia tinem pumnii sa fie bine, eu nu as astepta, cauta rapid un eco, macar sa te linisteti tu.
Si nici nu as mai incerca sa ii schimb laptele praf. Miro parca a trebuit sa ii schimbe laptele Karinei pentru ca nu ii placea, dar mie mi-au spus medicii cand i-am intrebat cum sa imi conving shefa sa bea Pregominul, care e amar tare,si daca sa nu incerc si alte formule hipoalergenice, ca astia mici se obisnuiesc foarte repede cu un anumit gust si schimbarile numai ii deruteaza,asa ca sa perseverez.

Oanacat bine ai venit ..si Bea vomita in jet. Nu dupa fiecare masa, dar daca a sarit doua, la a treia ma blagosloveste de vreo 3-4 ori. Dupa eco pediatra mi-a spus, citez: "asa sunt unii copii, vomita."

Lavyada bine ai venit, trebuie sa fii trecut prin momente groaznice..
Sa va dea DD numai sanatate, si sa-ti traiasca bebica mica!

Bambo..dintisori??? Jdiu!!! Stai asa usor ca parca iar se deruleaza filmul fara mine...ca in noiembrie cand incepusera fetele sa nasca si eu nu pricepeam adica cum, pai gata cu gravideala???

Baie facem zilnic, in primul rand pentru ca incerc sa ii formez cat de cat un ritual, si pe urma pentru ca vomitam muuult si oricat incerc eu tot ajunge sa se scurga juma de bala pe gat in jos..

iar s-a trezit. poate mai revin,daca imi da voie..

chinico de Bea (13.12.2006) shefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alexabdra foooarte tare mark,ii cam place pe burta...
luly eu am bagat galactogil, in prima zi ffff mult, cum imi aduceam aminte cum mai mancam niste granule. am mai baut tot in prima zi pe seara ceai de la hipp, din asta a gasit alex la farmacie. a doua zi tot galactogil la greu si inca 3cani de ceai. deja seara erau f umflati. din a treia zi am lasat o mai moale. am renuntat primul ce ceai. galactogil mai iau si acum cate 2-3 granule ca a ramas cutia fara capac si nu imi vine sa il arunc. plus ca m am gandit eu ca nu e bine sa renunt brusc. plus ca pe galactigil scrie ca e recomandat in hrana zilnica a femeilor care alapteaza. mult succes, tin pumnii. cand beam ceaiuri anticolici lu' bb nu i a fost deloc bine. luam fares plus separate fenicul, chimen si anason. mie mi s a parut ca lui bb nu ii e deloc bine, parca mai tare il durea burtica. si n am mai luat. asta se intampla in primele saptamani si am mai incercat odata in luna 2 cu aceleasi concluzii

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

donia, am vazut si eu pozele ... imi place maxim de Roxana ta, e scumpica foc... si semana cu tine perfect ...Cristi e mortal in pozlele alea cand rade, asa grasunel fain ii

dianocica, Oana a adormit din nou, acum in bouncer

alex, vazut poze Mark, e maaare si frumos

chinico, cand te lasa stapanul, mai pune si tu poze cu beBea

Luly, eu am baut en-gros ceaiul de la fares pt lactatie, dar n-am observat sa o constipe pe Oana

aelitoooooooo
, unde esti?

Pascal Andreas, Sophia Maria de Kokorina
Gabriela Bianca de iasmi
Cristina Nicole de OanaCat

kokorinoooo, aveti tort?
si eu cica am inceput cura monti de azi si-mi sta capul la tort

pun si eu pozici noi imediat

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2