Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ingerasapai n ai fost atenta... dandusa face gradi pe plaja, pt cand om merge toate la mare...si, zic eu, o punem pe veronici sefa la grupa mare
_
diana(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
aoleoooo, iertare....bine, bine, atunci venim si noi laambele gradi! ca n-am mai fost la noi la mare de 6 ani, dar anul asta cred ca mergem, ca io nu plec nikaieri fara pitika, mi-ajung 10 ore la serv! Uite aici un
pt tine!Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
ank999 spune:

Pascal si Sophia Gabriela si Cristina!
Plec sa-mi hranesc printesa!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
ingeras26a spune:

bebei! 

sa cresteti maaari si sanatosi, ca frumosi stim ca sunteti toti!!! 

Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
dianocica spune:
angi nu stiu daca e doar la mine dar am incercat de mai multe ori si dupa ziggy nu mai apare scrisul cand te duci pe poza. la fel si pt ultima poza de p epenultimul rand.
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
saftoiu_gina spune:

Pascal Andreas, Sophia Maria de Kokorina
Gabriela Bianca de iasmi
Cristina Nicole de OanaCat

GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
deeaA spune:
Buna mamici!
Sa incerc sa raspund si eu pana nu se trezeste(s-a trezit
),dar ma descurc eu;deci ADINAZOT eu ii fac baita in fiecare seara si ii place mult in apica,la masaj mai chitaie,dar doar cand este obosit.
DONIA de obicei dupa aprox.45 de min de la baita adoarme cam pana pe la 12 noaptea(baita o terminam pe la 9)asta fiind cel mai profund somn al lui si cel mai lung,ca noaptea se trezeste cam din ora in ora.Si sa nu uit ce scumpic e bebe cand se uita si rade cu tati
este o minunatie de baietel si are si o surioara pe masura
ANATEO tinem pumnii pt. analize,sa va intoarceti cu vesti bune
BEBINUTA multa sanatate
si sa te faci bine repede!

LUCHITA e mai bine!
sa se faca bine de tot!
deeaA
de DAVID IONUT
asiza spune:

Sandokane Pascal si Lady Sophia!!!!!
Gabriela Bianca de Iasmi si Cristina Nicole de Oanacat!!!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
deeaA spune:
GABRIELA de IASMI
CRISTINA NICOLE de OANACAT
PASCAL si SOPHIA de MAMICA de nota 10 KOKORINA (pe bune,te admir enorm ce treaba buna faci cu cei 2 printisori)
AKA tinem pumnii pt. vaccin ,sa fiti cuminti si sa nu plangeti,ca si noi tot azi il facem pe la ora 3 sau 4 si nu stiu cum o sa se comporte bebeul meu deja plangacios(sper sa nu ma auda tot spitalul
)
deeaA
de DAVID IONUT
roxanica2006 spune:
Alexandra, vizionat pozele smecherului fecior Mark, f. frumos baiet ai! Dar pentru ca ai uitat sa-mi trimiti si mie un pupic virtual, uite aici ce-ti trimit eu, cu drag, hi, hi!
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
luly spune:
Salutare fetelor!
Am si eu o intrebare intrebatoare pt cele care ati folosit ceaiul pt stimularea lactatiei de la Fares. Ati remarcat cumva dc bb s-a constipat de la el, ca mandra mea avea pana acum 1-2 scaune zilnic iar acum de cand il folosesc (aprox 10 zile) are scaun la 2-3 zile si parca se chinuie un pic. Apropo Dianocica si tu parca ai folosit ceva pt stimularea lactatie, mai iei ceva sau nu mai ai nevoie?
Nu stiu ce sa fac - sa renunt la ceai si sa vad cum reactioneaza organismul sau sa trec pe altceva?
Multumiri anticipate 
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze

pai n ai fost atenta... dandusa face gradi pe plaja, pt cand om merge toate la mare...si, zic eu, o punem pe veronici sefa la grupa mare