Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
A, am uitat sa ma laud: ieri ne-am batut recordul: 880 ml de formula!
Si in legatura cu baita...noi facem zilnic la corp , numai la capsor o data la doua-trei zile. Si da, doarme mai bine (a se citi fara colici) dupa baita.
Ralucalui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
bravo, si noi ne-am batut recordul ieri: 710 ml
Ruxandra, tot am vrut sa te intreb si am uitat: v-ati descurcat pana la urma cu bibe bfree? bea grigore bine din el sau tot inghite aer?
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dianocica spune:
ingerasa
pai n ai fost atenta... dandusa face gradi pe plaja, pt cand om merge toate la mare...si, zic eu, o punem pe veronici sefa la grupa mare ![]()
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
dianocica spune:
porumbita
ce baiat mareee!!! chiar bulgare!!! fara sa punem sare pe rana, zi ne cum merge cu diversificarea. trimite repede poze la angi sa vedem maricelul!
oanacat ammai auzit de asta cu culcatul ridicat si mie mi se pare super. si d a dormit mult timp asa(adica la mine in brate, maxim la45grade) pt ca il tot suparau ragaiturile...si numai asa ragaia in somn, altfel...incearca asa, tre sa fie mai bine. si cred ca mai bine sa ii faca niste analize sa fiti siguri ca nu are nimic l astomacel
acum, ca dorme monsieur, din ciclul ce fac/nu fac copiii nostri
ce face:
-strange si cu degetul mare de la 6 saptamani desi cica de abia pe la 4luni ar trebui
- tine capul si face piruete dar nu i a placut pe burta decat de cateva saptamani. si nici nu l am pus, il exersa in brate
-se ridica, mai ales la baitza cand il spalam pe spate, mai sus de 45 garde
-mananca manutze si baleste la greu
-gangureste nevoie mare doar cand are chef. a descoperit si consoanele: vvvvv, hhhh, ggggg, ngggggg(de asta ne ferim..
)
ce nu face:
-nu se uita la manutze
-nu se baga la apucat jucarele
-nu adoarme decat in brate sau la san
daca imi aduc aminte va mai zic
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
OanaCat spune:
Fetelor de unde ati luat bfree ca vreau si eu si la carrefour nu am gasit?
Am vazut pozele pe site multumim.

Oana Cat
Nicole
Poze Nicole
saftoiu_gina spune:
Baita facem in fiecare seara pe corp si pe cap la doua zile.Nu mai adoarme demult imediat dupa baita.
Sa va spun cum papam noi mai nou ....azi de ex. 135ml -90ml cu biberonul si restul 45 cu lingurita si e fata mea foarte inistita dupa.Deci constat in continuare ca poate dar e lenesa la supt.Asa a fost si la tzatza.
-----------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
alexandra_25 spune:
Buna dimineata......oricum nu mai am cum sa tin pasul cu voi...inaintati cu viteza luminii....
...nu stiu cand o sa am timp sa recuperez daca nu am timp sa va scriu.....!
In primul rand vreau si eu sa urez bun venit Lavyada...in grupul nostru....
...
Ziggy...al meu isi tine capul de la 2 luni....dar sa stii ca depinde de fiecare copil in parte...unii sunt mai lenesi altii mai activi
Donia....multumim de sfat...
...normal asa ar trebui sa facem...dar pe mine ma apuca cateodata daca sunt stresata sau nervoasa si am impresia ca numai o tigara ma poate calma...eu te admir pentru ca ai reusit!!
Adinazot...eu de la inceput ii fac o data la doua zile baita...mie mi se pare ca e bine asa...parerile sunt impartite...

Multumesc celor care mi-au raspuns referitor la numarul pe care-l folositi la Pampers...
Angi_m...eu am trimis poza pe Gmail...

Si eu stiu ca nu e voie Algocalmin cat timp alaptezi...si am citit pe prospect ca daca iei atunci sa intrerupi alaptarea 48 de ore...
Donia...lui Mark ii e intotdeauna foame dupa baie...asa ca mananca si adoarme...!Am vazut si eu pozele...sti ca iti spuneam eu ca imi place asa de mult de voi...sunteti o familie tare frumoasa....Roxanica e bestiala si Cristi e o papusa de baiat...
Dolores..cand e botezul lui Davidutzu?.....ce ti-ai luat de imbracat????....

Fatima..deja la servici??????....cum reusesti???????...

OanaCat...nu te descuraja....multe dintre fete au avut astfel de probleme.....au si ei perioade.....

Yagmur...ma bucur ca Luchita e mai bine...
...si te asteptam pe forum....!
Chinico....
....multumesc....e mai bine sotioru...nu mai il doare stomacul...inca e tot la regim...o sa vedem la urmatorul control...eu sper sa fie bine...
Pupic gasca de fete...Asiza,Danita,Bambo,Dandusa,.....
...si toate forumsitele....
PASCAL & SOPHIA....DRAGII MEI HARBUJEI....SA CRESTETI MARI SI VOINICI....SI SA RAMANETI LA FEL DE FRUMOSI...

Bianca de Iasmi 

Cristina de OanaCat 

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Laura13 spune:
salutari mamici!
repede repde pana nu se trezeste!
baita ii fac in fiecare seara, la 2 zile si pa cap. baita si masajul dureaza cam 20-25 min. dupa baita masaj, dupa aia papa si doarme linistit. nu e mai agitat dupa baie.... doar poate in timpul masajului e cu chef de joaca!
donia am vazut si eu pozele.... SUPER copiii tai... sa iti traiasca si sa fie sanatosi!! (ca frumosi sunt!) 
porumbita pt site trimite poze la angighita@yahoo.com, o poza de a lui Mario, o poza de a ta si adresa unde ai albumul foto!
oanacat imi pare rau ca ati plans la vaccinj, important e ca a trecut, nu?? pana la urmatorul
si sa nu faca febra!
Cristina!!
yagmur ce ma bucur ca
Luca e sanatos!!!
pt voi doi!
kokorina 
pt Pascal si Sophia!!!! sa creasca mari si sanatosi si sa va bucure vietiile!!!
pt mamica de nota 20 (de' tu ai doi!
)
si pt Gabriela Bianca de iasmi
am uitat sa precizez ca, in principiu, vreau si eu loc la gradinita de la vara!!! fara
bineinteles, ca ma
Dandusa![]()
despre tinut capul Dani il tine tare bine cand e in brate (adica pe umar), il tine cam 1 min cand e pe burtica (ridica si pieptul avem si poza aici
), in schimb nu da nici un semn ca ar vrea sa se ridice in fundulet. dar nu ma stresez, fiecare puiut cu ritmul lui!!
apropo de ce fac copii nostrii: apuca jucariile de pe 1 februarie (m notat
), dar azi a si tras de o jucarie care canta!!! am fost tare incantata cand am auzit ca a inceput sa cante (noroc ca eram langa el si vedeam ce face ca daca auzeam prin interfon ca a inceput sa cante dintr-o data.... cred ca ma scapam pe mine
)
aka tinem pumnii la vaccin!!
bebinuta eu am alaptat cu febra 39, bebe nu a avut nimic. e drept dupa aceea ginecologul mi-a spus ca putea sa faca si el febra. acum nu stiu ce sa zic. oricum.... am luat si fiole de algocalmin (asa am reusit sa scad febra la 39) si m-am infasurat in carpe cu otet (tot pt a scadea febra!). multa multa sanatate!!
lorym cand sunt eu nu esti tu... si tot asa. dau tel diseara sa vedem ce facem maine!
chinico asa devreme faceti baita??? noi o facem in jur de 21.30! 
fatima
ca mai intrii pe la noi, desi programul tau cred ca e haotic!!! felicitari pt mamica lucratoare
!
! cum e cu slabitul (ca sa nu zic cu...., cura
)??
hai ca iar am scris pt toata ziua! fug sa vad ce face ca trebuia sa pape de ceva timp!
mamicile si bebicii!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
porumbita80 spune:
Noi nu am inceput diversificarea nu am fost inteleaa bine 2 saptamini iam dat suculet ca am avut cu el probleme cu constipatiea acum merge bine in fiecare zi. Si doar cu pipept il hranesc ii mai dau uneori o masa de humana si apa.Diversificarea o sa incep la 6 luni ca copilu se satura din lapte de al meu si merge bine. Sucul de portocala la ajutat sa scapam de constipatie.
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe
ank999 spune:
multumim pt ca ne-ati tinut pumnii la vaccin!
Aka azi facem galerie pt voi! Sper sa fie bine!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
alexandra_25 spune:
Am pus poze noi... Mark la 3 luni ...cine doreste sa vada ce smecherie de baiat am...vizionare placuta...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni