Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
adinazot spune:
VERONICI,felicitari pt greutate,e super,sa o tineti tot asa!!!pupici
BEBINUTA,trebuie sa te fci bine,Doamne ajuta sa nu te ia mai tare raceala:Tin pumnii!!!somn usor
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
doradora spune:
angi si florentina sunt 2 persoane distincte, dar care s-au oferit sa faca un site (angi)si un slide(florentina). atata doar ca slide-ul se face cu pozele de pe site. adica trimiti 2 poze, una cu tine si una cu bebe, la angi, care da mai departe poza cu bebe catre florentina. iar site-ul il gasesti si jos la semnatura mea
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Fetelor,va propun si eu o tema:faceti baie bebelusilor in fiecare zi?Eu ii faceam pana acum 2 saptamani in fiecare seara,dar de atunci fac o zi da una nu.Consider ca nu e nevoie in fiecare zi.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
eu nu pot sa fiu de acord cu asta... tu nu faci baie in fiecare zi? la fel si bb are nevoie... ca sa nu mai spun ca e si pt. bb o metoda de relaxare, un ritual al serii inainte de culcare toata chestia asta cu baitza si masajul
cel putin Oanei ii place la nebunie la baitza, da din maini si din picioare cand o dezbrac, stie ca urmeaza baitza ... nu a plans nici macar in prima zi in baitza, ii place sa se balaceasca ... nu as lipsi-o pt nimic in lume de placerea asta
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
danita spune:
pupici la fete si noapte frumo !
nu uitati sa mai verificati emailul din cand in cand .....mai apar si chestii noi si utile pe acolo;)
noapte frumoasa !
D
BeBelusca
dianocica spune:
bebinuta baga niste oscilococcilum, 2/zi trei zile la rand si esti ca noua.daca nu te a luat, doar te incearca. e super si pt bb
adinazot in fiecare seara baitza. 1 pt ca toata ziua ii pun mana pe cap si i se alege perisorul, i se ingrasa. nu de la el, de la pupaturi si mangaiat. 2 pt ca toate cututzele alea trebuie spalate zilnic, altfel se opareste. am sarit baia intr o seara cand nu aveam apa calda si ne am dat seama tarziu, pana incalzeam murea ded foame... 3 pt program. incerc sa il obisnuiesc cu o rutina si 4 e un alt mod de a petrece timpul impreuna, o alta joaca. iar masajul.....
acum chiar fug la somn, debarcat si micutzul...va
si o noapte cat mai linistita
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
asiza spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by madaluta
Donia, Dianocica: la ce varsta au copii vostri greutatea asta? noi avem 7 kg la 2 luni si o saptamana si sunt cam ingrijorata . Totusi are 65 de cm si nu pare asa gras, dar nu creau sa fie obez..Voi nu v-ati ingrijorat?
madaluta, Cristi avea 7 kg la 2 luni. Nu imi fac griji deloc, deloc. Si nu-ti mai fa nici tu, la copiii alaptati la san nu se pune problema de obezitate.
Prima mea fetita a avut exact aceeasi greutate si a fost grasuna tare pana pe la 1 an, apoi treptat a inceput sa nu mai ia in greutate la fel de mult. Acum, la 5 ani, e o faptura filiforma, desi eu zic ca mananca normal. Am si intrebat pediatrul daca e in regula, dar a spus ca este inca in grafic (in partea inferioara), nu se pune problema de subnutritie deocamdata.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Subscriu...si Denis avea 7 kg la 2 luni si nici eu nu ma ingrijorez absolut deloc in privinta obezitatii...inca nu e cazul! Plus ca el nu a fost pirpiriu nici la nastere cu 4100 si 58cm! Insa obez sunt convinsa ca nu va fi niciodata!

Veronici, ne inscriem si la tine la gradi!!!!!
...bravos pentru b Rares...super bine a luat in greutate...va pupicesc...
Kokorina, ma gandeam eu ca e greu cu alaptatul la gemeni. Asadar mai tragi cate-o tzigara...io te pup si pup si harbujeii...

Donia, tare-as vrea sa nu mai fumez niciodata...dar mooor dupa tzigara si cafeaua de dimineata...sau dupa o tzigara cu vin alb...
...
. Ma duc si eu sa ma culc ca-s rupta...de la 22.00 la 23.00 ne-am plimbat iar cu masina ca bb numai in masina tace...saracutul asa-l doare burtica si pe mine sufletul cand ma uit la el cum se chinuie...s-a-necat si el ca tziganul la mal...pana la 2 luni n-a avut nimic si acum l-au apucat colicii...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
asiza spune:
Bebinuta, ai grija ca eu stiu ca nu poti alapta cu febra peste 38...da' stai... ca Donia zicea ca e ok...si eu cred ce zice Donia...
...
Adinutza, si eu il imbaiez pe Denis o data la 2 zile...poate la vara cand va transpira mai mult si se va trage pe jos o sa-i fac baie zilnic...pana atunci am considerat inca de la inceput ca e suficient tot a doua zi...
Chiar ma duc sa ma culc acuma...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
fatima spune:
Buna, fetele..
Nici eu n-am mai intrat demult pe aici, dar nu va suparati pe mine..
..am inceput serviciul..cu tot cu bebelusa..vine primavara si e destul de aglomerat la salon..promotii, oferte speciale, etc, chestii organizatorice..multe cliente noi..chiar nu are cine sa ma inlocuiasca..
..pe Eva o iau cu mine, ca altfel nu se poate, avand in vedere ca ii dau tzatzica, desi chiar daca nu i-as fi dat, tot nu m-as fi indurat sa o las cu altcineva..
..oricum, ii face foarte bine, e extrem de sociabila, rade la oricine..nu se plictiseste deloc..toata lumea o rasfata..are o groaza de baby-sittere de ocazie..e atractia principala..
asa ca eu stau mai prost cu timpul..mi-e dor de voi, dar...n-am incotro..
ea e sanatoasa, frumoasa, creste ca din apa, face in fiecare zi ceva nou, se ridica singurica in sus, gangureste, daca o tin de manute face chiar cativa pasi..cu diversificarea nu ne grabim pana la 6 luni..ne merge bine cu tzatzica..chiar ma gandeam ce comod e cu alaptatul asta..nu tu biberoane sterilizate, apa incalzita..o sa-mi fie mai greu la diversificare..dar mai e pana atunci..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
slideshow eva
luly spune:
Salutare fetelor!
Dianocica sa-ti traiasca sotul! Vreau si eu tort!
ziggy si eu o pun de cateva ori pe zi pe burtica si de cateva zile am inceput sa ne tinem capul mai bine si stam tare mandra asa - parca e o leoaica.
lavyada bine ai venit in
! La cat mai multe zambete din partea Andradei.
Vezi ca primele (10 parca) mesaje sunt moderate si de aceea nu apar in timp real ci cu o oarecare intarziere.
Donia f. emotionanta povestea ta. Vad ca nu prea se inghesuie fetele sa se inscrie in clubul tau. Las ca ma inscriu eu. Inainte de Di fumam cam un pac./zi. FFF greu m-am lasat dupa ce am aflat ca eram
, dar pe urma m-am apucat din nou (erau singurele mele clipe linistite pt ca in rest ma ocupam tot timpul de Di). Cand am ramas
cu Isa fumam un pac la 3 zile si aveam de gand sa ma las oricum si mi-a fost mult mai usor sa renunt la fumat. Acum vreau sa nu ma mai apuc, mai ales ca intre timp s-a lasat si sotul si sincera sa fiu chiar nu ma mai tenteaza
.
Adinazot noi ii facem zilnic baie si probabil ca tot asa o s-o tinem pana pe la 1 an. E bine ca bb sa aiba un program cat mai regulat. Si doarme asa bineeee dupa baita. Eu sunt super incantata ca Isa doarme noaptea (de la 22 pana pe la 4-5) pt ca Di a fost terorista rau de tot cu somnul (nu ca ei nu i-am fi facut baie
).
Bebinuta sanatate multa, ai grija de tine. Imi pare rau dar nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu tratamentul pt raceala.
Ma speriati mai fetelor cu CM. La mine n-a venit inca dar sincera sa fiu nici nu ard de nerabdare sa apara.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
dandusa spune:
quote:
Originally posted by veronici
Dianocica frumos Davidutzu,parca e un ursuletz !
Despre ce gradinita de vara e vorba pe aici?A Dandusei? Pot sa infiintez si eu una ,daca e full la ea veniti la mine,ei ce spuneti?
Nu este full,are locuri nelimitate si speram sa ne distram impreuna,nu va alaturati noua?Ne vom simti super cu siguranta...

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea