Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

de acord

quote:
Originally posted by Donia
[Oricum, in privinta asta subscriu si eu la ce a scris a_deju, din partea mea sunt binevenite toate atunci cand au timp, chef, energie sau nevoia de a scrie.
Si presupun eu ca unele mamici nu au prea scris pentru ca au simtit ca nu se integreaza, poate au postat si nu le-a raspuns (aproape) nimeni asa ca nu s-au prea inghesuit sa scrie daca nu au avut un feed-back pozitiv.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Donia, Dianocica: la ce varsta au copii vostri greutatea asta? noi avem 7 kg la 2 luni si o saptamana si sunt cam ingrijorata . Totusi are 65 de cm si nu pare asa gras, dar nu creau sa fie obez..Voi nu v-ati ingrijorat?
Pampers 3 este neincapator cand face kk, asa k am trecut la Happy si suntem f multumiti.

Fetelor, angighita si florentina_ghitasunt una si aceeasi persoana???k eu m-am prostit cu totul si nu mai inteleg..
Am trimis intai mail pt fulguletila angighita, dar am vrut sa fac o modificare a fotografiei mele si am trimis la florentina ghita?Exista asa ceva? sau am visat eu??
Unde trebuia de fapt sa trimit?
Dar pt Slideshow?

Veronicinu vindeti leaganul daca Rares s-a saturat de el?? este cu baterii? cat timp au voie bebelusii sa stea in pozitia aia dc nu au coloana inca bine formata? Lui darius ii place la nebunie in scoica de masina dar imi este teama sa il tin prea mult sa nu ramana cocosat.Cred k leaganul i-ar placea si mai mult...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dana deja la munca????????? au anuntat 6 grade pt miercuri asa ca eu sunt la palat. hai si tu sa mai vorbim, acum cat mai putem......
fug la somnic ca sunt distrusa... azi a plans mai toata ziua, nici in patut, nici in leagan, nici in pat, nici in brate, nici cu suza, nici cu vorba, nici cu jucarii nu stiu ce a fost cu el... acum a adormit dus ca era frant, de la 3 nu dormise decat 30 min. sper sa fie linistit la noapte!
va pupic pe toate mamicile si toti bebici, sa aveti o noapte linistita si fara colici! si sa se trezeasca toti puiutii sanatosi!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Buna seara,

La multi ani!

Rares de Veronici
Amalia de Nana
Irina de Deny 75
Mihai de Lavinia_P
Patrick de FlorentinaG

In legatura cu CM v-am scris si eu acum cateva zile, aceeasi problema ....hemoragie.... si in plus mi se umfla picioarele rau de tot, doar in perioada CM. Aaaaa si iau calciu ca ma dor si maselele...si tot asa... toate bubele negre doar in -ul babei mele.

Cristi este bine, papa ... se joaca...doarme si tot asa... se pare ca am trecut de faza cu turbatul...deocamdata.

Va pupacesc,

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
dolores Posted - 26/02/2007 : 22:25:08
--------------------------------------------------------------------------------
de acord

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Donia
[Oricum, in privinta asta subscriu si eu la ce a scris a_deju, din partea mea sunt binevenite toate atunci cand au timp, chef, energie sau nevoia de a scrie.
Si presupun eu ca unele mamici nu au prea scris pentru ca au simtit ca nu se integreaza, poate au postat si nu le-a raspuns (aproape) nimeni asa ca nu s-au prea inghesuit sa scrie daca nu au avut un feed-back pozitiv.

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

SI EU DE ACORD

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dia, David s-a nascut cu 3 kg si la 3 luni fix avea 5,410 asta pentru ca in ultima luna a luat doar 500 gr. nu te ingrijora, eu am fost chiar la dr. pe tema asta si mi-a spus sa stau linistita ca totul e perfect.
Gina, nu am facut nimic special sa manance David atat de mult, cel putin pentru noi e mult. A avut o perioada groaznica in care manca extrem de putin , plangea daca incercam sa-i tot bag biberonul in guritza, am fost la dr., i-a schimbat formula in Topfer si de atunci totul merge bine. Oricum cred ca a avut baietzelul meu o perioada mai putin mancacioasa si acum a trecut. Au ritmul lor, perioade de stagnare, revin, au pofta din nou...Daca stiam asta de la inceput nu-mi faceam atatea griji. Doamne cat m-am mai consumat si eu pe tema asta! nu te gandi numai la cele mai groaznice ipoteze!
Mai vreau sa-ti spun ceva, David , in perioadele alea cand nu-i placea laptele, manca f mult noaptea, dovada ca era flamand si fiind somnoros nu mai avea chef de mofturi. De aici a tras dr. concluzia ca faptul ca nu manca nu e determinat de ceva patologic, organic, ci pur si simplu nu ii mai placea gustul laptelui.
hai ca scriu mesajul asta de la 7 ... ufff... si n-am apucat sa va citesc

poze David Mihai

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Donia, Dianocica: la ce varsta au copii vostri greutatea asta? noi avem 7 kg la 2 luni si o saptamana si sunt cam ingrijorata . Totusi are 65 de cm si nu pare asa gras, dar nu creau sa fie obez..Voi nu v-ati ingrijorat?

madaluta, Cristi avea 7 kg la 2 luni. Nu imi fac griji deloc, deloc. Si nu-ti mai fa nici tu, la copiii alaptati la san nu se pune problema de obezitate.
Prima mea fetita a avut exact aceeasi greutate si a fost grasuna tare pana pe la 1 an, apoi treptat a inceput sa nu mai ia in greutate la fel de mult. Acum, la 5 ani, e o faptura filiforma, desi eu zic ca mananca normal. Am si intrebat pediatrul daca e in regula, dar a spus ca este inca in grafic (in partea inferioara), nu se pune problema de subnutritie deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

madaluta la 6 sapt avea vreo 5si ceva, la 8 avea deja 7si...nu mai stiu exact, tre sa ma uit.. angi face site ul cu fulguleti, florentina un slide show... ghita e doar o coincidenta...

stiu ca e greu cand stai pe margine sa intri sa postezi. ba nu ti se raspunde, fetele se tot pupa intre ele...cel mai usor e sa dai raspunsuri la cat mai multe.. fug ca chiraie

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

fetelor, nu am intrat de ieri, si nici nu am apucat sa citesc nimic.
Am febra(38), ada nu vrea sa doarma. am luat un algocalmin fiola, oare ce medicament am voie sa iau, ca cred ca ma apuca o raceala.(ce cacofonie, ma scuzati)
mama o adoarme pe ada acum, ca eu nu am mai avut nervi.

Dandusa nu am uitat ce m-ai intrebat, revin cu raspunsul
Asiza

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor,va propun si eu o tema:faceti baie bebelusilor in fiecare zi?Eu ii faceam pana acum 2 saptamani in fiecare seara,dar de atunci fac o zi da una nu.Consider ca nu e nevoie in fiecare zi.
Si mai vreau sa spun ca Alessia isi tine capul de cand s-a nascut,bine,atunci il tinea cateva secunde,dar acum il tine bine,tot timpul.Si mai nou,e atat de zbenguita ca vrea sa se ridice din pozitia orizontala,e tot cu capul in aer,fortoasa lui mami

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput