Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
angi_m spune:
lavyada, bine ai venit la noi in
. Imi pare rau ca ati trecut prin astfel de momente grele. Sper sa va gasiti puterile necesare sa treceti peste toate greutatile.
Daca ai observat, noi avem un site in care apar bb-ii nostri si noi, mamicile (vezi link jos la semnatura mea si a mai multor fete de aici din grup). Daca vrei sa apareti si voi, trimite o poza cu tine si una cu Andrada pe adresa angighita@yahoo.com. Totodata, trece si adresa site-ului unde ai postate poze cu bb, daca ai si daca vrei sa apara in site-ul nostru. 
iasmi, astept pozele (cand ai tu timp, bineinteles)
Noi am folosit servetele umede de multe tipuri si nu suntem asa sensibili la 
madaluta, angighita sunt eu care ma ocup de site-ul de fulguleti, iar florentina_ghita este FlorentinaG, care se ocupa de slideshow. Este doar o potriveala de nume. Eu am primit poza ta si o sa o modific pe cea din site (sper in seara asta, daca nu ma ia somnul si pe mine)
bebinuta, ai voie sa iei paracetamol. Si eu stiam ca peste 38.5 grade nu prea e bine sa alaptezi. Fa-te bine repede-repede 
adinazot, noi ii facem baie Iuliei la 2 zile de cand s-a nascut (adica de cand ne-au dat-o acasa). Doctorul nostru pediatru a zis ca este foarte bine. Si pentru ca avem parul atat de mare, nu trebuie sa o spalam zilnic, ca nu transpira si nu umblam cu fata prin praf sau mai stiu eu ce. Spalat pe fatza si manutze - zilnic. Spalat la funduletz - la fiecare schimbat de pampers. Iulia nu plange la baitza si nici nu am observat ca ar dormi mai bine noaptea daca ii fac seara baie, ii e totuna din punctul asta de vedere.
Apropos de mamicile care ne-au uitat: chiar vroiam sa intreb de ce sunt asa multe mamici pe prima pagina si doar atat de putine care vorbesc cu noi. Mi-ati luat-o inainte si m-ati lamurit 
Chiar daca e tarziu, vreau sa urez si eu La multi ani! sarbatoritilor:
Rares de Veronici
Mihai de Lavinia_P
Patrick de FlorentinaG
Alex, tatic de Dmic
Incerc sa ma apuc de modificari la site. Daca maine dimineata nu sunt bb-i noi adaugati sa stiti ca am adormit 
Noapte buna si somn usor 

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
luly spune:
Fatima ma bucur ca ai aparut si ca sunteti bine. Chiar ma gandeam unde ai disparut. Fete harnice voi, gata ati si inceput munca.
Pupam
fetele harnicute
.
Dandusa
. Vezi ce mai citesti pe forum ca te trimit la culcare acush.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
luly spune:
Fetelor eu am chef de vorba dar probabil ca la ora asta vorbesc singura
.
Apropo de asigurarea pt bb. Desiree parca zicea ca i-a facut si ca la majorat v-a fi "un tip cu bani". Eee, de chestia asta vreau eu sa ma leg si as vrea sa ascult si parerea voastra. Si noi am vrut sa facem o asigurare pt Di si am vazut ofertele (de la ING) si pana la urma am renuntat la idee (deocamdata). Vreau sa stiu dc am eu pitici pe creier sau mai sunt si alte persoane care gandesc ca mine. Mie nu mi se pare deloc normal ca parintele sa nu aiba deloc control asupra banilor de la asigurare. Nu ma convinge nimeni cu texte de genul "cum, n-ai incredere in copilul tau?!" DA, eu nu am increderea ca la varsta de 18 ani va fi in stare sa gestioneze o suma destul de importanta. Nu o sa ma apuc acum sa va scriu tot felul de scenarii despre ce se poate intampla dar astept cu nerabdare parerile voastre.
Va pup
si va las ca acum chiar ma duc la culcare.
Noapte buna!
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
Donia spune:
Propun si eu o tema. Bebelusii vostri se linistesc sau se agita dupa baie? Ca al meu parca are un motoras pe undeva, e agitat, misca din maini si din picioare, pare gata sa inceapa ziua in forta. Trebuie sa treaca vreo ora pana sa se linisteasca si sa se culce.
adinazot, baie ii fac la 2 zile, inca de la inceput. Inca nu transpira, nu prea are ocazia sa se murdareasca, asa ca deocamdata e suficient.
quote:
Originally posted by asiza
Donia, tare-as vrea sa nu mai fumez niciodata...dar mooor dupa tzigara si cafeaua de dimineata...sau dupa o tzigara cu vin alb......
.
Tocmai asta e, ca nu mori, n-ai observat? Ca mie mi-ai parut destul de vie in ultimele luni in care am ineles ca n-ai fumat
Serios, n-ai murit, nu? Nu esti deprimata fara sa fumezi, nu ti se pare ca n-ai cu ce sa-ti umpli ziua, nu? Doar cand si cand iti vine in minte gandul la fumat.
Stii ce gust deosebit are vinul fara tigare? Serios!
Eu beau si doua degete de cafea in fiecare zi, peste care pun alte doua degete de lapte si alte doua de apa. Tot asa de slaba o beam si inainte, dar acum apreciez gustul cafelei si o savurez. Inainte era doar pretext pentru a fuma.
Macar mai gandeste-te. Pliiiiiz!
luly, ma bucura postarea ta si te felicit si ma felicit pentru decizia luata.
dianocica, dar Pampers nr.3 nu merge pana pe la mai multe kilograme? Peste 10 parca...
bebinuta, poti sa iei linistita Paracetamol pentru a scadea febra sau daca te doare ceva. Poti sa si alaptezi cu febra, nu conteaza cat de mare e, totul e sa nu delirezi
Nu mai stiu ce vroiam sa spun. Ma duc sa ma uit pe geam ca Roxana si cu tatic'su fac un om de zapada in curte. Daca mai stau putin il trimit si pe Cristi la zapada... ca acum se cam trezeste.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dolores spune:
stiu ca nu e voie alg fiola,scrie in prospect..asta daca alaptezi.eu cand am avut febra am luat eferalgan efervescent.multa sanatate
quote:
Originally posted by bebinuta
fetelor, nu am intrat de ieri, si nici nu am apucat sa citesc nimic.
Am febra(38), ada nu vrea sa doarma. am luat un algocalmin fiola, oare ce medicament am voie sa iau, ca cred ca ma apuca o raceala.(ce cacofonie, ma scuzati)
mama o adoarme pe ada acum, ca eu nu am mai avut nervi.
Dandusa nu am uitat ce m-ai intrebat, revin cu raspunsul
Asiza
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dolores spune:
adina,de o luna incoace ii fac la 2 zile.
donia,nu am vazut nici o modificare de comportament..se comporta la fel si daca ii fac zilnic si daca ii fac la 2 zile.daca ar fi altfel as pune-o pe seama unei zile mai proaste,cum avem si noi
inainte de a ramane gravida fumam,in momentul in care au iesit cele 2 liniutze mult astepate m-am lasat si NU MA VOI MAI APUCA
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Donia spune:
quote:
Originally posted by dolores
inainte de a ramane gravida fumam,in momentul in care au iesit cele 2 liniutze mult astepate m-am lasat si NU MA VOI MAI APUCA
SUPER!

In legatura cu baia eu vroiam sa aflu daca baia ii linisteste pe copiii vostri sau daca ii agita. Ca eu speram sa-l culc repede si frumos pe Cristi dupa baie, si cand colo el e de obicei mai plin de energie.
Am mai pus si eu poze noi.
dolores spune:
nu se vad pozele
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by dolores
SUPER!
In legatura cu baia eu vroiam sa aflu daca baia ii linisteste pe copiii vostri sau daca ii agita. Ca eu speram sa-l culc repede si frumos pe Cristi dupa baie, si cand colo el e de obicei mai plin de energie.
Am mai pus si eu poze noi.
dolores si
album David Cristian
Donia spune:
Of, eterna problema, nu era pe public.
Acum ar trebui sa mearga.
Poze
dolores spune:
hihi..ce dragutz.cu tine seamana,iar fetitza e tare dragutza..copii reushitzi,sa-ti aduca numai multumire si fericire...
quote:
Originally posted by Donia
Of, eterna problema, nu era pe public.
Acum ar trebui sa mearga.
Poze
dolores si
album David Cristian

...
de