gym junkies

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

MonaB, !!! Si eu ma bucur pt. reintalnire! Suntem bine si scolari pe-deasupra :-)

Dulcetica, nu are legatura cezariana cu burtica. Daca faci exercitii pentru abdomen si daca incerci sa nu mai mananci nimic dupa 6 seara (doar multa apa), iti dispare repede-repede.

Pentru fetele care nu au timp sa ajunga la sala sau sa alerge prin parc, recomand cu multa, multa caldura dvd-ul cu Cindy Crawford + Radu Teodorescu (A New Challenge) . Aveti nevoie de o salteluta, niste gantere de 2 kg si o ora libera de 3 ori/saptamana. Sunt excelente!!!!

Ati lucrat vreodata dupa dvd-uri cu Mina Lessig? L-am descoperit acum vreo jumatate de an si sunt tare incantata.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Ma alatur si eu celor care merg la sala.
Avem abonament la una la care il putem lasa si pe Luca (sta maxim doua ore pe zi si se joaca cu copiii) si platim cam $25/luna.
Dupa ce am nascut, adica mai precis la 8-9 luni dupa nastere, am inceput sa revin in forta la sala. La mine nu a fost valabila chestia cu 9 luni de nastere, 9 luni dupa si corpul isi va reveni. fara ajutor as fi ramas cu vreo 5 kg in plus.
Insa de cand am inceput miscarea am scapat de 3 kg, iar painea alba am inlocuit-o cu cea neagra, gen graham (sau cum se chema aceea in RO).
Fiecare sedinta mi-o incep cu 15 min. la bicicleta (la banda nu suport sa alerg ca mi se pare ca alerg asa fara noima, dar la bicicleta nu), apoi inca 15 la eliptica. Programul mi-l aleg sa fie cardio (Corinadana ca intrebai despre asa ceva), nu fat burn, aerobic sau mai stiu eu ce. Fortez inima un pic.
Apoi incep la fiare. Lucrez mult la brate ca sunt tantar la ele.
Si apoi picioare. La sfarsit bag 150 de abdomene, pe plan drept, nu inclinat, ca nu suporta spatele (am o discopatie pacatoasa).
Si la sfarsit ma relaxez la sauna umeda 10 min, jacuzzi 5 min., fac dusul si sunt buna de mers acasa. Una peste alta ma simt nemaipomenit dupa vreo 2 ore de sala.
De cand merg o data la doua zile pot sa spun ca ma simt nemaipomenit, nici nu mai am depresii si imi delectez ochii, LOL.
Ah, sa nu mai spun ca gagicile vin imbracate de zici ca nu-s imbracate.
Hai ca v-am pupat.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Ciuf si eu gasesc mai eficienta bicicleta decat banda, pe care n-am utilizat-o decat o data, cand mergeam la sala in Germania - Doamne ce gym super si affordable era- dar prefer sa alerg in aer liber.
Anca, poate reusesc sa-ti trimit si eu niste poze cum ti-am promis si n-am reusit sa ma tin de cuvant. Si noi avem deja 2 ani si trei luni si o personalitate cat casa, mergem la daycare si facem progrese uimitoare,ieri ne-am trezit ca ne-ntreaba: mami tata how are you? I am a big boy etc.
Eu merg de 3 ori pe sapt.la sala, nu mai des, ca las timp corpului sa se refaca dupa antrenament. Si alergam tot de 3 ori, cate 45 min/session.
Acum alerg doar 20 min ca vreau sa mai pun un pic de carnita, nu grasime, ca m-am cam subtiat, in ciuda meselor consistente si a 50 gr cioco pe zi.

Mergi la inceput

Mona, pup marisorul tau si...astept poze :-)

Care credeti ca sunt cele mai bune exercitii pentru partea din fata a umerilor?
Ca sa fie mai clara zona, uitati-va in dreapta, la poza Angelinei Jolie si o sa vedeti in partea din fata a umerilor si a bratelor o scobitura. Ei, acolo!!! Nu-mi place aspectul asta cu scobitura si nu se rezolva cu exercitiile obisnuite pentru umeri si brate.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Piept si syand in fund pe banca faci ridicari cu bara in fata.De la nivelul sanilor o ridici peste cap si tot asa .

Mergi la inceput

Multumesc, XIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Parrrrrrrrrrrrrrrrrtie ca vin si eu!!!!
Fetelor vreau sa va intreb daca aveti experienta in ceea ce priveste suplimentele nutritive. Vad ca marea majoritate dintre voi scrieti de peste mari si tari. Sunteti norocoase ca frecventati sali dotate bine. La noi, celputin in orasul meu, se sta cam prost la capitolul asta. Deh, ma descurc si eu cum pot si cu ce este.
Voi ati facut sport si in timpul sarcinii?

GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Buna seara la sportive!

Sportivelor dragi, am o intrebare, ca rabdare am, nu-i vorba, insa ma sacaie pacatoasa asa de burta care numai nu mai scade. Ma duc regulat la sala de 6-7 luni de zile, bratele se contureaza frumos, de pe picioare iar cade surplusul, dar frate, colacul de salvare din jurul burtii e de neclintit . Adica, nu tocmai de neclintit, cand imi incordez muschii e tare ca piatra abdomenul, asa ca ghicesc io ca se ascunde ceva dupa colac, insa totusi, cam dupa cat timp incepe sa se contureze frumos talia si muschii aferenti? Imi ajunge un an de zile, ca pot intra si eu in anii 30 cu fruntea sus? Ma duc la sala de cel putin 4 ori pe saptamana, regim cam nu fac, dar slabesc in ritmul de un kilogram pe luna (cum ziceam , am rabdare). Toata lumea spune ca abdominalii si tricepsii sun muschii care se contureaza cel mai greu, eu ii cred pe cuvant

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

TRicepsu greu? Hmmmm nu cred.

Pt. abdomen ai nevoie de aerobic , alergat, lucruri de genul asta .
Stii ca pt. slabit se fac repetari multe cu pauze scurte , nu ?Si pt. pus masa musculara se fac repetari putine cu pauze lungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Intrebare pt fetele care lucreaza la sala intens . Ati observat o crestere a fluxului menstruatiei daca v-ati antrenat in timpul ciclului?

Mergi la inceput