gym junkies

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Printesa , da , scpai de burta , dar incearca si alergat sau ceva ca sa fie rezultatele brici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu merg de 3 ori pe saptamana de o luna, nu am reusit mai des pt ca nu am timp, sau David are playdate-uri, sau inot sau fotbal...si cam asta e timpul maxim pe care il am...
In general merg pe banda rapid...nu pot sa alerg pt ca ma deranjeaza...sanii......in jur de o ora...
Si inot cam jumatate de ora...
O data pe saptamana am curs de o ora de body tone...
Dar nu am slabit nimic pana acum......nici nu imi pun sperante!!!!
O fac pt ca imi place sa fac miscare, si aici nu am unde...mai ales vara cand e ff cald ca lesini in parc de cald si la umbra....si la soare nu imi place sa imi sfaraie pielea

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Dar nu am slabit nimic pana acum......nici nu imi pun sperante!!!!

Ai incercat sa ti un jurnal cu ce mananci in fiecare zi? Citeste etichetele si calculeaza caloriile, s-ar putea sa mananci prea multe calorii. Daca alimentatia este corecta se poate sa slabesti (pierzi din grasime) dar sa pui muschi (mai ales daca ai fost sedentara inainte) si pe cantar greutatea sa ramana constanta. Daca sanii te deranjeaza la alergat cauta in magazinele de sport exista sutiene speciale pentru sport care fac minuni. Nu renunta la alergat doar din cauza asta. Daca te hotarasti sa mergi pe banda atunci macar inclina banda la cel putin 9-10 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glavan spune:

Ma alatur si eu, fiind fan aerobic. Imi plac in special ATB (adica abdomene, coapse si fund), step si body pump. Incerc sa merg aproape zilnic la sala, ma simt bine, dar de slabit nu dau jos un gram, parca s-a sudat grasimea pe mine. E adevarat ca si foamea este mai mare. Nu poti sa faci sport si sa mananci doar castraveti
Din pacate in zilele noastre sportul e considerat un lux, de unde si pretul piperat la abonamente. Eu dau 100 de dolari pe luna si mi se pare foarte mult. Cred ca $50 ar fi fost un pret rezonabil. Nu stiu prin alte tari cum e, dar in Australia e o afacere foarte profitabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bird, am tot felul de sutiene+maieuri...cele care nu ma incomodeaza ca sunt prea stramnte, nu imi tin sanii bine...si nu imi place senzatia cand alerg...
De inclinat banda, mereu o inclin dupa 10 minunte de mers normal!!!!

Eu mananc tare dezordonat, pt ca la gradinita nu am timp...noi nu avem pauza de masa, si mancam cand apucam, de obicei o data cu copiii, dar evident ca trebuie sa inghit repede sa apuc sa le dau "indicatii"
De obicei (inafara de ciocolata de care nu m-as lasa niciodata) nu mananc nimic aiurea......si nici in cantitati mari...

Eu dau 50$ pe luna, in care sunt incluse si clase de tot felul, bazinul de inot, raquetball si playground pt copii (cu tot cu supraveghetori)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turttle spune:

ieeeee si io! imi place si mie sa merg la sala, dar pentru aerobic.
La mine se vede si se simte :p
Ma simt in good shape! niciodata nu m-am simtit asa de bine. Am facut pana in toamna anul trecut, cam dezordonat cei drept. Apoi m-am mutat din zona si abia acum 2 luni am reluat.

unul din secretele pe care l-am adunat din experienta mea cu aerobicul:
- pozitia corpului trebuie sa fie ceea corecta.
- exercitiile trebuie facute neaprat corect si iti dai seama daca le executi bine in mod sigur daca incepe sa te doara muschiul solicitat.
daca nu simti nimic atunci nu e bine.
- cel mai important pentru abdomen sa fie tot timpul incordat!
Si acum cand cititi ... incordati abdomenul si spatele drept!
Cand mergeti pe strada pozitia corecta: abdomenul supt , spatele drept, umerii in spate, fundul putin incordat putin adus in fata!

Aaaaaa... ce uitasem!
Mancarea seara trebuie sa fie o fructa ceva subtire.. usor!
eu de obicei mananc un ananas. ma simt dimineata ... mai slaba cu 2 kile. nu stiu de ce!
Asta cu ananasul mi-am oferit-o ca pe o momeala, premiu, ca sa ma conving ca nu e bine sa mananc seara.
De fapt, stim ca mancarea trebuie sa fie digerata inainte de culcare si sa mai stam cateva orea sa consumam caloriile si abia dupa aia sa ne culcam. Ce se intampla daca mancam si ne culcam ... cred ca digestia se cam impute si toate vitaminele se pierd in timpul somnului.

Va urez sa faceti sport! ceea mai buna metoda sa te simti in forma si mental si fizic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Stiu ca e o intrebare ridicola,ca sint atitea care au nascut cu cezariana si nu au burta,dar nu cumva muschii sectionati nu mai raspund eficient la exercitii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Delidana, ne-am intalnit deja la clubul sportivelor?
Unde o fi Luna?
Pana ajung sa pun imagini, iata ce exercitii sunt eficiente pentru intarirea abdominalilor atat partea superioara cat si oblicii si partea inferioara.
1. stand pe spate ridici trunchiul si picioarele drepte la 45 grade, atingand varfurile picioarelor cu mainile -se numesc "bricege" executa cinci serii a cate 20 repetari
2. stand culcat pe o banca de exersat si bratele intinse deasupra capului pentru stabilitate, ridici picioarele intinsela 90 grade si cobori pana la nivelul bancii. Faci 5 serii a cate 20-25 asta pentru intermediate level, ca poti incepe cu 10-12 repetari, fiindca nu e deloc usor si nu ai voie sa trisezi.
3. la sala, exista un aparat super unde stai atarnat cu coatele sprijinite si faci ridicari de picioare la 90 de grade,a exercitiul asta e teribil, mi se pare cel mai greu dar extrem de eficient.
Rezultatele se vad destul de repede dupa doua trei saptamani de exersat corect si fireste combinat cu dieta, atentie, nu infometare. Si aici as avea destule de spus ca am vazut ca la dieta s-au scris destule idei gresite.
Ideal pentru pierderea greutatii ar trebui alergat pentru ca scapi de burta destul de rapid. La fel si de grasimea de pe solduri si coapse.
Nu mai zic de efectul asupra psihicului.
Delidana, spor la treaba, sper sa pun si imagini cu exercitii curand.
Acum exersez germana la greu pentru o diploma GSL, de care sper sa ma pot folosi in Australia, pe langa franceza, si tare ma bate gandul sa iau niste cursulete pentru predare health and physical education ca teachingul e o alternativa pentru mine acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mona, de intilnit sigur ne-am intilnit pe undeva insa nu mai stiu exact numele subiectului...Sa fi fost cumva "Un nou stil de viata"?

Referitor la abdomene, pe cele cu ridicarea picioarelor la 90 de grade le faceam la yoga (cind frecventam cursurile) si incepeam de sus numarind incet pina la 10, lasind picioarele spre podea. Grele, dar simteam cum se incordeaza toti muschii din zona.
Eu fac abdomenele acasa, la saltea, pe jos. Banca speciala pentru dinsele nu am.

As vrea sa alerg mai mult desi nu prea imi place pentru ca obosesc repede, dupa 10 minute gifii ca o balena esuata si trebuie sa ma opresc, mai merg 2-3 minute apoi mai alerg o tura si tot asa. Burtica am de cind ma stiu, desi la 64 kg cit aveam in urma cu 8 ani de zile nu se cunostea asa de tare. Acum, la 68kg, a revenit in forta. Ma gindeam ca nu fac abdomenele cum trebuie, poate prea repede, sau pur si simplu trebuie sa mai slabesc din greutatea totala a corpului ca sa vad schimbari si in zona taliei. La mine burtica si fundul sint problema, in rest sint multumita de cum arat.
La sala exersez in principal pe bicicleta eliptica (40-50 minute) si citeva minute de , plus (30 minute).

Daca mai ai informatii, le astept cu bratele deschise.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

As promised, sa incep cu niste chestii de baza:
No Need to Overtrain

The abdominal wall and supporting muscles are not “special” in the sense that they require constant training. Because these muscles form your core strength and stabilize your torso, almost any activity will work these muscles - from a bench press to running. Therefore, the notion that they need to be trained every day is flawed.

Train Only Once or Twice a Week
Training your core once or twice a week should be sufficient. Because the core muscle group does contract constantly to stabilize your torso, these muscles typically contain more “endurance” fiber - this means that higher repetition training may be beneficial. By higher rep training, I’m referring to the 12 - 15 rep range.

Performing 50 - 100 crunches simply means that you are using other muscles such as the hip flexors and not isolating the core muscles appropriately. When you isolate the core muscles, perform a vacuum and a Kegel, and balance training of the abdominal wall with the lower back, you can build strong, functional core strength using only body weight and moderate reps.

Mergi la inceput