gym junkies

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna fetelor,

Chiar ma gindeam unde a disparut subiectul, ma pregateam sa-l caut dar vad ca l-ati readus in prim-plan...era si pacat sa moara si asta, cum s-a intimplat cu celelalte.

Mona, ma bucur sa te revad, nu te-am mai "citit" de mult.

Am tot citit ce ati scris despre abdomene, fac si eu cam de 2-3 ori pe saptamina in functie de timpul pe care-l am la dispozitie. Anul trecut ajunsesem sa fac si cite 400 bucati insa oricit de multe as face si in orice pozitie, tot am burtica. De la buric in sus arata bine, ba chiar se vad muschii conturati frumos, insa in partea de jos...parca as avea 2 bucati de corp diferite.
Cred ca depinde si de greutatea corpului, ca degeaba fac eu sute de abdomene zilnic daca din alte parti nu se duce...si din pacate de la burta si fund "pleaca" grasimea cel mai greu.
Eu continui sa merg la sala de vreo 3 ani regulat (cu mici pauze) si inca nu mi-am pierdut speranta insa as vrea sa stiu care este modul corect de a face abdomene.
Mentionez ca am 1.72 m si 68 kg. Am slabit 12 kg, dar am pus 2 la loc si ma chinui sa scap de ele. Poate ma ajutati cu sfaturi.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetelor dar voi le faceti pe jos sau pe chestia aia inclinata speciala ptr abdomene??? Ca eu pe aia le fac pana jos de tot da' ma sperii cand citesc cate faceti

Trebuie sa inspiri cand vii sus si sa expiri cand te lasi pe spate.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Abdomenele nu trebuiesc facute de sus pana jos , cele mai eficiente sunt cele la care te ridici doar pana la aprox. 30 de grade , nu 90.

Eu le faceam pe jos , la bancuta inclinata in forma de V intors cu concavitatea in jo , la banca berticala i la aparatul de ridicat picioare.

Mergi la inceput

Eu nu zic de ridicat ca nici eu eu nu ma ridic 90 grade, ziceam de coborat pe spate ca eu pe bancuta mea inclinata ma cobor de toooot. Mult mai mult decat pe jos. De aia va intreb ptr ca nr de abdomene ce l faceti voi mi se pare ff mare.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

ideea este sa nu te ridici pana sus , ca nu are rost.
Si sa faci in serii , nu 100 deodata. In mod normal nu poti sa faci mai mult de 20-25 de abdomene corecte , eu le faceam in serii de 25 cele usoare si 15-20 cele cu greutati. Cu greutatile de 20 de kg faceam cate 5 la sf. antrenamentului.

Pt. cine a spu ca facea 400 si nu slabea , abdomenele sunt pt. muschi in special , daca vrei sa dai jos tesutul adipos trebuie sa faci cardio mult.

Mergi la inceput

Cardio?! Imi spui si mie ce este?

Mercic!

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Alergat , bicicleta , stepper,banda , aerobic.
Trebuie sa alternezi 2 zile de cardio cu 2-3 de forta , de exemplu.

Mergi la inceput

XIO

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Cardio?! Imi spui si mie ce este?

Cardio este cam orice exercitiu ce iti ridica pulsul la peste 150 batai/minut si ideal este sa poti sa faci mentii exercitiul asta macar 30-40 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Fetelor, vad ca sinteti experte in abdomene. Am si eu o intrebare: daca fac corect 100 de abdomene pe zi (pt muschi)si masaj (pentru grasimica) am sanse sa scap de burta? Caci in luna ianuarie am fost stresata am baut pepsi cite o sticla pe zi si dupa doar o luna m-am trezit cu ditamai suncile (doar pe burta)de nu ma mai recunosc. Tin sa precize ca inainte nu beam pepsi decit maxim un pahar la citeva luni. Please ajutati-ma cu un sfat, ca la pepsi am renuntat, dar burtica tot acolo este.
Pupici.

Mergi la inceput