gym junkies
Raspunsuri - Pagina 2
corinadana spune:
Si noua, mie si Ralucai, ne place muuult sa mergem km intregi cu bicicletele la plaja si hoola hoop tot la plaja!
Am vazut au facut fetele alea o arta din plimbatul hoola hoop ului pe corp. E ceva de necrezut ce pot face. E un platou cu iarba la plaja si vin de la mic la mare, este muzica, si fac hoola hoop. Eu nuuuu, doar Raluca.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
puskin spune:
Buna,
Ma bucur sa aud ca nu sunt singura dependenta de alergat.
Eu m-am apucat de alergat din dorinta de a slabi, dar acum imi place atat de mult ca nu cred ca voi renunta la alergat dupa ce ajung la greutatea dorita.
Eu alerg de cel putin 3 ori pe saptamana, numai la sala ( pe banda de alergat) pentru ca nu pot alerga pe ciment, ma omoara spatele
.
Alerg cam 35-45 de minute, depinde de zi si de dispozitie si merg la sala dimineata inainte de serviciu.
Seara din pacate sunt terminata si nu mai sunt buna de nimic.
Acum cativa ani mergeam la aerobic si imi placea, acum nu mai merg. Imi place si weight lifting, dar momentan nu mai fac nimic in sensul asta.
Am incercat si power yoga, pilates...mult prea statice pentru mine.
Numai bine,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
bird70 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Acum merg doar la aerobic si mi-am cumparat acasa o bicicleta eliptica(zic ei ) , dar eu spun ca e stepper , pt. ca nu are sezut. E cu manere mobile , sa lucreze si talia si bratele..ce sa zic , e superok deocamdata .
Cross-trainer se numeste bicicleta aia cu manere mobile care nu are scaun
quote:
ma tenteaza si kickboxing , ca am mobilitate mare la picioare , dar la mine in oras este o sala unde se face serios, unde vroiam sa merg pana a venit la spital la operatie un tip de vreo 20 de ani care si-a rupt tendonul de la un deget la exercitii , ca se face lupta serioasa , nu doar miscari. Asa ca mi-am pus pofta in cui , a zis si prietenul ca nu vrea sa vin acasa batuta
Incearca o clasa de combat, este un fel de aerobic pe muzica, dar o muzica foarte antrenanta si miscarile sunt de arte martiale.
quote:
Bird , il intrebi pls pe antrenor(ca la mine la sala sunt numai culturisti) ce exericitii sunt bune pt. inlaturarea tesutului adipos din zona lombara-flancuri , ala care se depune ca si bretelele![]()
Nu exista exercitii care dau jos grasimea dintr-o anumita zona. Exercitiile tonifica muschii in zona respectiva dar nu poti alege de unde vrei sa slabesti.
bird70 spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Bird, tu esti in Aussie si din cate stiu eu ei sunt innebuniti dupa sport. Stii ca noi ne gandim de mult sa ne mutam in Au? In urmatorii 3-4 ani speram.
Yep, suntem o natie sportiva
quote:
Deci, ce fac eu. Abo la sala e pe lista de prioritati la cheltuieli pentru mine. Am incercat si acasa, dar nu eram consistenta, nu ma tragea ata la exersat asa ca m-am decis pentru fitness club. Ce ma enerveaza e membership fee care trebuie platita la inscriere, o suma deloc neglijabila, plus taxa de fitness assessment cu un antrenor in total 287 $in cazul meu. Dar am acces si la piscina si steam room, 2 ore yoga pe saptamana si mai e si la 10 min de locul meu de munca.
E tare scump
. Eu n-am platit membership-ul ca am facut contract pe un an si nici assessmentul nu este obligatoriu. Eu platesc 55 dolari/luna si am acces la sala de cate ori vreau plus pot merge la orice clasa de step, pump, combat, body attack
, body jam, boxing circuit si cycling, mai sunt si clase de pilates si yoga, plus ceva body balance dar sunt prea calme si nu imi plac. quote:
Bird, ce grupa de muschi iti place s-o antrenezi cel mai mult?
Nu fac greutati in mod special, am cateva aparate la care trag dar nu pot sa spun ca sunt fan. Mie imi place sa alerg si sa ma agit, cu cat e mai agitat cu atat mai bine
Sabina spune:
apropos de slabit pe zone, nu prea se poate, slabitul se face prin cardio facut dimineata pe nemacate(dar nu mai mult de 20 de minute!!!,10-15 ideal).
Ultimele grasimute dispar f greu, pe vremea cand aveam 50 de kile si faceam sport ma obsedau f tare pernutele din interiorul coapselor....acuma gravida si cu 61 de kg mi-am dat seama cat de exagerata eram :)))))))
si acum la subiect, mie una sincer nu-mi prea place sala.
Du-ma pe munte si la inot, aia oricand.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
XIO spune:
Eu cand faceam 500 abdomene am slabit de pe abdomen ,
daca faci 1000 de repetari pt. talie si pt. picioare nimic , slabesti de pe talie , la asta ma refeream , ca nu slabesti niciodata uniform si ma interesa ce exercitii sunt potrivite pe langa cardio pt. zona respectiva.
Cursul ala de combat aici e tae bo ![]()
bird70 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Eu cand faceam 500 abdomene am slabit de pe abdomen ,
daca faci 1000 de repetari pt. talie si pt. picioare nimic , slabesti de pe talie , la asta ma refeream , ca nu slabesti niciodata uniform si ma interesa ce exercitii sunt potrivite pe langa cardio pt. zona respectiva.
O prietena de-a mea a fost personal trainer in tinerete si ea mi-a spus ca nu slabesti in anumite zone pentru ca faci exercitii cu muschii din zona respectiva. Poti sa ai o alimentatie nesanatoasa, de exemplu sa bei bauturi carbogazoase si sa fi balonata, iar daca faci multe abdomele musculatura de pe abdomen se intareste si nu se mai lasa asa abdomenul iar asta da impresia ca ai slabit de acolo.
quote:
Cursul ala de combat aici e tae bo
Nu e tae-bo dar e ceva in genul ala. Tai-bo are exercitii mai dificile pe cand clasele de combat au exercitii mai usoare dar ritmul este foarte alert. Estimativ o ora de combat facuta cum trebuie iti consuma in jur de 600 calorii, ceea ce este foarte bine. In perioada cat am slabit mancam 1200 calorii/zi din care 600 le consumam cu alergat, combat, pump, etc. Ce imi ramanea era practic 600 calorii iar organismul meu avea nevoie sa se mentina de 1800 calorii, deci un deficit de 1200 calorii/zi, aproximativ 8400 calorii/saptamana deci 1 kg
denizel spune:
Cand am vazut cate abdomene face Xio, mi-am adus aminte de ceva aflat de putin timp si foarte, foarte important.
Nu stiu cat de importnat este sa faci un numar asa de mare de repetari, cat cum le faci. Si am experimentat asta pe mine.
Inainte de a se naste baietelul meu, faceam aproape zilnic vreo 200 de abdomene si nu aveam burtica deloc.
Dupa ce s-a nasut el, cu toate ca sunt slaba, mi-a ramas burtica. Am facut abdomene peste abdomene, ajunsesem chiar la 400/zi si burtica era tot acolo
.
Pana cand am aflat esentialul-esentialului si anume ca, in timp ce faci exercitiile, trebuie sa ai abdomenul incordat!!!!! si sa te concentrezi pe zona respectiva.
Am aplicat asta si, cu aproximativ 100 de abdomene pe zi, facute corect!!!, am scapat de burtica. 
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Mona_B spune:
Foarte adevarat ce spui tu Anca!Btw, ma bucur ca ne-am regasit, ce mai faci, cum e Mihnea?
Sunt exercitii specifice pentru abdomen, si nu sunt deloc usoare, asa ca cine sustine ca face 200 plus le face cam degeaba. Foarte adevarat ce scrie si Birdie ai senzatia ca slabesti doar de acolo.
Cand am timp o sa pun niste informatii cu pozele respective modele de exercitii extrem de eficiente pentru intarirea sectiunii mediane, ca sunt multi muschi implicati.
O data cu intarirea musculaturii dispare si stratul adipos dar destul de lent, asa ca e nevoie de multa rabdare si perseverenta, dieta, dar nu infometare si antrenarea corpului in general, toate concura la pierderea greutatii.
Birdie, sa revin la raspunsul tau, nici eu nu am drept target dezvoltarea unei anumite grupe de muschi, trebuia sa ma exprim mai clar si sa intreb ce exercitii iti plac mai mult. Desi lucrez cu geutati nu sunt cine stie ce musculoasa, la 1.64 am 52 kg, am avut 50 acum doua luni, dar mi-am pus in cap sa mai adaug un pic de masa, la sugestia fitness assessorului meu si am reusit.
Lucrand muschii ei consuma din calorii si ca urmare in timp stratul adipos dispare treptat. Mesel insa trebuie sa fie dese cam 4-6 si mancarea sanatoasa. Asta contribuie si la disparitia starii de oboseala tipica sedentarilor.
E destul de greu sa adopti un astfel de stil de viata si pe mine ma incearca lenea uneori dar ma mobilizez rapid cand stiu ce bine imi fac mie insami.
Spor la treaba.
XIO spune:
Denizel , este foarte adevarat. Trebuie sa ai grija si la respiratie , si la pozitia mainilor si la tot.
vedeam fete la sala care faceau abdomene aiurea , de-mi venea sa merg sa le spun ca mai bine isi consuma energia pe altceva.
Am incercat si cu putine abdomene , un program facut de un culturist , dar prefer alea 500 pe diverse aparate si cu grutati. In circa 2 luni aveam patratele de la ele.
Bird , intreb pe aici de combat , dar ma indoiesc eu ca avem![]()

in cazul meu. Dar am acces si la piscina si steam room, 2 ore yoga pe saptamana si mai e si la 10 min de locul meu de munca.