gym junkies

gym junkies | Autor: bird70

Link direct la acest mesaj

Mai exista si altcineva dependent de gym sau sunt singura? Eu recunosc ca sunt dependenta, daca nu ma duc o zi e ok dar dupa 2 zile devin agitata . Imi place cel mai tare sa alerg, cate 4-5 km in fiecare zi, cross-trainerul si bicicleta merg in zilele mai nasoale . Imi plac clasele de pump (greutati) si combat . Acum cateva zile am inceput interval training la sugestia unui personal trainer si imi place foarte mult. Cam de 3 ori pe saptamana inot dar desi asta nu ma costa nimic nu imi place ca imi miroase pielea a clor .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

bird70, bravo, bravo, bravo!!!!!
Este excelent ce povestesti tu!
Si eu merg la sala, fac exercitii si acasa, dar nu prea am tragere de inima. Fac pentru ca stiu ca e sanatos si pentru ca nu vreau sa ma transform in ceva moluscos :-))) dar...atat...
Ei, sunt si eu incantata si fericita, dar cand termin .
A, iar de alergat nici nu vreau sa aud (nici in parc, nici pe banda). Nu pot sa suport alergatul .
Sotul meu in schimb, este asa cum zici tu: daca nu face intr-o zi macar o jumatate de ora de ceva, orice, se simte naspa.

Inca odata, bravo Birdulet! :-)

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by denizel
A, iar de alergat nici nu vreau sa aud (nici in parc, nici pe banda). Nu pot sa suport alergatul .

Trebuie sa-i dai o sansa, si eu eram ca tine, as fi facut orice altceva doar sa nu alerg. Am inceput sa alerg in urma unui pariu , cineva mi-a spus ca nu voi fi in stare sa alerg 3 km ca sunt femeie si nu mai am 18 ani. M-am dus la sala si m-am urcat pe banda aia, am alergat 500m dupa care abia am ajuns la WC sa vomit . Dar m-am intors si a 2-a zi si a 3-a zi. Dupa 2 saptamani fugeam 1 km si imi placea. Am castigat pariul dar de alergat nu m-am putut opri.

Eu zic sa incerci sa alergi pe banda intai, e mai usor si in sala ai aer conditionat si e mai placut. Eu nu alerg afara decat daca este frig, altfel nu imi place. Dureaza o vreme pana incepe sa-ti placa dar daca insisti o sa-i prinzi gustul si e asa super sa simti ca ai tonus nu doar carne moale pe tine. Cand incepe sa-ti placa sa alergi poti sa-ti cumperi manusi din alea fara degete care au greutati in ele si alergi cu ele pe maini, iti lucrezi si partea de sus in acelasi timp , sunt foarte bune si pentru clasele de combat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da , eu
In mod normal(adica nu acum cand am un orar infernal) fac sala unde stau vreo 2-3 ore , cu program serios si tot tacamul. De alergat nu alergam pe banda ca nu suport sa fug aiurea , trebuie sa fug dupa ceva.
La sala pasiunea mea erau abdomenele , faceam 500/zi , 100 la cadru , 100 la bancuta inclinata usor , 100 la banca verticala(cu picioarele vertical) , 100 ridicari de picioare si in jur de 100-150 cu greutate de 5,10,15 kg la bancuta usor inclinata sau la aia verticala. Deja mi-e dor de ele numai cand spun .....
Fac si baschet in echipa facultatii desi nu avem meciuri ca nu exista competitie.......

Acum merg doar la aerobic si mi-am cumparat acasa o bicicleta eliptica(zic ei ) , dar eu spun ca e stepper , pt. ca nu are sezut. E cu manere mobile , sa lucreze si talia si bratele..ce sa zic , e superok deocamdata . Si-a cumparat si taica-miu si mi-a spus ca nu a stat decat 2 minute pe ea, cand i-am zis ca prim oara am stat 11 si ceva ca trebuia sa plec i a doua vrep 35 sau 40 a ramas cu gura cascata.

In fine , abia astept sa merg iar la sala pt. forta , ca alergatul asta o fi bun , dar nu e la fel de placut.

ma tenteaza si kickboxing , ca am mobilitate mare la picioare , dar la mine in oras este o sala unde se face serios, unde vroiam sa merg pana a venit la spital la operatie un tip de vreo 20 de ani care si-a rupt tendonul de la un deget la exercitii , ca se face lupta serioasa , nu doar miscari. Asa ca mi-am pus pofta in cui , a zis si prietenul ca nu vrea sa vin acasa batuta

Bird , il intrebi pls pe antrenor(ca la mine la sala sunt numai culturisti) ce exericitii sunt bune pt. inlaturarea tesutului adipos din zona lombara-flancuri , ala care se depune ca si bretelele Dar ceva care sa nu implice si spatele , ca am la muschi pe el destui , nu vreau sa-mi eclipsez prietenii pe strada.
Si pt. abductori-adductori ce exercitii faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu as fi dependenta dar lucrand de dimineata de la 8 pana seara la 21 nu imi pot permite luxul de a merge la gym,in schimb sunt dependenta de sport,alerg de 3-4 ori pe saptamana,urmaresc stirile mergand pe stepper,incerc pe cat se poate sa fac si gimnastica de intretinere cel putin de 3 ori pe saptamana cate o ora (pillates,Cindy Crawford).

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Si eu merg la sala de citiva ani, regulat.
Din pacate sala pe care o frecventez acum este destul de mica, are doar vreo 5 aparate dintre care doar 3 functioneaza si m-am cam plictisit sa fac aceleasi exercitii, dar...ii dau inainte pentru ca asta e singura modalitate prin care pot sa slabesc si sa ma mentin.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Yupeee ador subiectele despre gym.
Bird, tu esti in Aussie si din cate stiu eu ei sunt innebuniti dupa sport. Stii ca noi ne gandim de mult sa ne mutam in Au? In urmatorii 3-4 ani speram.
Deci, ce fac eu. Abo la sala e pe lista de prioritati la cheltuieli pentru mine. Am incercat si acasa, dar nu eram consistenta, nu ma tragea ata la exersat asa ca m-am decis pentru fitness club. Ce ma enerveaza e membership fee care trebuie platita la inscriere, o suma deloc neglijabila, plus taxa de fitness assessment cu un antrenor in total 287 $in cazul meu. Dar am acces si la piscina si steam room, 2 ore yoga pe saptamana si mai e si la 10 min de locul meu de munca.
Eu practic weight lifting de la 19 ani.Eram in anul 2 de facultate si faceam doar aerobic. In gimnaziu facusem dans sportiv.
Actualul meu sot, pe atunci boyfriend-m-a initiat in ale culturismului si uite-asa m-a prins pasiunea pentru greutati. De alergat m-am apucat mai tarziu. Dealtfel cercul nostru de prieteni din Romania practica cu totii culturismul la nivel de hobby plus diferite alte sporturi.
Asa ca eu ma pot declara gym junkie. Pentru mine e deja un mod de viata, alaturi de filme, muzica,gourmet cooking, studiul limbilor straine -mai nou mi-am pus in cap sa invat japoneza cu o colega de serviciu, dar asta dupa ce-mi iau certificarea pentru predare germana als fremdsprache. Bird, ce grupa de muschi iti place s-o antrenezi cel mai mult?
Va las dar revin,acum trebuie sa fug la sala si apoi la scarbici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

dap.si eu devin agitata dupa cateva zile fara mers la sports center:P.nu mai inot in Japonia decat in mare din cauza de fobie si citit prea mult:P-se pare au astia o gramada de virusuri pe-aici cu care te poti captusi cel mai lejer in piscina...
nu mai alerg,nu mai pedalez,nu-mi plac nici orele de aerobic,desi cu ani de zile-n urma mi-au placut.imi place in continuare weight lifting-ul(am inceput in primul an de facultate si cu exceptia primilor doi ani dupa nasterea lui Andy in mod constant am mers la sala macar de doua-trei ori pe saptamana) si de vreun an de zile imi plac orele de pilates-yoga..
Niciodata n-am reusit sa mai si folosesc vreun aparat din cele pe care le-am cumparat si le am acasa,n-am putut sa ma mobilizez pentru mai mult de doua saptamani sa lucrez zilnic sau macar de doua ori pe saptamana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ma bag si eu . Pe mine mersul la sala ma relaxeaza si imi consuma toata energia "negativa". Oricat de obosita as fi dupa o zi de servici, ma duc la sala si parca acolo as putea sa fac orice. Fostul meu prieten era antrenor la sala si el m-a contaminat. El a disparut din viata mea, dar sportul a ramas .
Imi place sa alternez, merg si la aerobic, dar si la sala de forta. Incerc sa alerg inainte de amandoua vreo 4-5 km. Eu am facut o pasiune pentru clasele spinn, pot sa fac si cate 2-3 ore consecutive. Cele care implica miscari de dans insa nu prea sunt in stare sa le fac. Nu pot si gata ! Dar interval training sau step ... le ador.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ma inscriu si eu ! am inceput modest cu 2-3 / saptamana acum incerc sa merg de 5 -6 ori :)
alerg 5 km pe banda (3 mile) uneori mai mult
ridic greutati etc
rezultatul am pierdut 6 kg :) si am coborat de la masura 6 la masura 4
nimic nu te face sa te simti mai revigorat ca si exercitiile cardio zic eu ,
eu merg dupa lucru , lucrez de la 8 la 6.30 (cu o ora pauza ) si dupa aia merg direct la sala.
e drept ca ajung acasa la 9 seara dar am energie pana la 12 noaptea he he .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by XIO

Da , eu
tesutului adipos din zona lombara-flancuri , ala care se depune ca si bretelele Dar ceva care sa nu implice si spatele , ca am la muschi pe el destui , nu vreau sa-mi eclipsez prietenii pe strada.
Si pt. abductori-adductori ce exercitii faci?

Eu nu cunosc nici terminologia dar mi-ar place sa fiu dependenta de orice are tangenta cu sportul.
Luna 75,ce inseamna ca nu poti fiindca lucrezi de la 8 la 21?
Eu de aexemplu nu pot ca lucrez pina la 16 dar am program apoi cu Rares pina la 22 sau chiar 22.30.Asta inseamna ca n-am timp de ce mi-ar trebui si mie pentru sufletel si acasa am mai facut dar nu mai mult de 10 minute,

Mergi la inceput