gym junkies

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Michelle, eu mergeam la sala in ultimele 2 zile ale menstruatiei si a fost in regula, n-a venit mai abundent ca de obicei, parca dimpotriva.
Luna asta am alergat in timpul menstruatiei cu exceptia unei singure zile in care nu m-am simtit prea grozav (dureri de spate si burta) in rest a fost super, ba parca s-a mai diminuat cantitatea si am scapat si de dureri care de obicei ma tineau citeva zile la rind.
Eu zic sa mergi la sala daca te simti bine si fara dureri. Asculta-ti corpul si daca nu ai probleme (stari de discomfort, ameteli, etc) poti face sport linistita.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

main eu n-am dureri ca iau pastile dar azi am avut niste cheaguri in a doua zi de ciclu si eu am menstra foarte redusa in general ca-s pe pastile

Mergi la inceput

Si eu iau pastile de citiva ani, iar daca fac sport regulat nu mai am nevoie de pastile. Inainte sa ma apuc de sport nu rezistam fara calmante, dar cu sportul, s-a rezolvat.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu nu merg la sala cand am ciclu , 3 zile stau cuminte acasa. Daca nu mergi 2-3 zile/luna la gym nu pierzi mare lucru, cel putin asa vad eu situatia.

Mergi la inceput

delidana - vroiam sa zic pastile anticonceptionale :) cu alea nu am dureri menstruale...
bird70 ai dreptate ... numai ca eu refuz sa las o chestie tampita cum e menstruatia sa-mi schimbe viata . mi-am facut un obicei de a merge de la lucru direct la sala si nu am de gand sa renunt la el ...

Mergi la inceput

Michelle, am inteles ce ai vrut sa spui, m-am exprimat eu gresit.
Oricum, inteleg ideea, nu vrei sa te lasi condusa de "problema lunara", mai ales daca iti place sa faci sport. Asadar, eu zic sa mergi la sala si sa stabilesti intensitatea antrenamentului in functie de cum te simti.

Mergi la inceput

...aaa. si mai am o intrebare. eu alerg aproape in fiecare zi pe treadmill caum 5-6km....fara incalzire ca mi-e lene...
in ultima vreme ma trezesc noaptea cu carcel in gamba. mi se blocheaza un muschi vreo 10-15sec. aveti idee ce poate fii? e de la lipsa de incalzire sau doar o coincidenta?

delidana sa stii ca nu ma omor dupa sport dar ma omor dupa mancare asa ca fac sport ca sa pot manca ... glumesc :)

Mergi la inceput

Trebuie sa faci incalzire inainte de alergat, iar cind termini, citeva exercitii de stretching. Eu de exemplu daca nu fac stretching, am febra musculara citeva zile la rind.
Michelle, fa citeva exercitii usoare inainte si dupa alergat. Daca problema ta persista inseamna ca nu de la efortul fizic ti se trage, desi sincera sa fiu eu cred ca este corpul tau care te atentioneaza si ar trebui sa-l asculti.

Mergi la inceput