Nou stil de viata (130)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamica dulce su sunt interesata , cand ai timp sa postezi plizzz, mersi, pe mine ma intereseaza sa dau jos cam cam 6-7 kg

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Mai fetelor am si io o curiozitate , ma tot uit de o vreme la CE GATIM AZI si vad ca lumea face felul1, felul,2 si desert.Acu stau si ma gandesc ca sunt denaturata ca io nu fac niciodata 3 feluri pt ca nu as putea manca , ori fac o ciorba , ori felul doi, desert niciodata.Acu intrebarea este voi mancati si gatiti 3 feluri?Ca de ce oarea io sunt grasa daca niciodata nu bag 3 feluri?mare dilema ce am....

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Sigridutza-ce probleme existentiale iti pui acum,in prag de concurs
Dar uite,sa vezi ce serifa marinimoasa sunt azi decretez ziua lunara de porceala-dar apoi,o luna nu mai calcam stramb deloc!(bine ca am facut anuntul seara ca daca stiati de dimineataaaaaa

Adriana-sigur...vrei sa te inscrii la Un nou stil de viata? Vrei si la concurs? OK.Da-mi datele sa te trec in lista si de maine incepe!

Acum avem 8 echipe complete!!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor multumesc mult pentru gandurile voastre bune.
Am fost la dr. si binenteles ca m-am umplut de ura. Isabella pare sa fie ok in mintea dr si chiar o sa inceapa sa se simta mult mai bine. Ideea e ca nu i-au gasit nici rosu in gat, nci dureri abdominale, nici febra ceea ce l-a facut sa concluzioneze ca e posibil sa fi fost un virus stomacal de 24 de ore. Eu personal n-am auzit de asa ceva dar se pare ca e frecvent aici diagnosticul asta.
Deci am tinut-o pe Isabella azi cu suc de morcov si ceai de menta si chiar si dr. mi-a zis sa evit lactatele pentru vreo 2-3 zile pana isi revine complet.
Cat despre mine a zis ca n-am nimic la plamani si mi-a luat o cultura din gat sa-mi faca analizele sa vedem ce e. Pana atunci tuseste mama pana-ti ies ochii din cap ca la melc ca tot nu-ti dam nika. Asa ca sunt la fel ca inainte sa merg la dr. Astept sa-mi vina analiza sa vedem cum stau lucrurile.
Inca o data va multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune si sper ca sa scapam cat mai repede de toate bolile si apatiile. Singurul lucru bun din toata afacerea asta e ca mi-a pierit cheful de mancare.

Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mamica-dulce multumesc de invitatie
acum nu stiu cum se procedeaza: daca tin superdieta pot sa intru si la voi (dar dupa cate am vazut nu mai sunt locuri)
oricum eu poza nu pun ca lesina fetele daca ma vad - sunt horror
sunt mica si patrata, am 1,68 si 74 kg si la fatza sunt dragutza dar la corp groaznica, cu fund si burta si sunci ooooofffff
deci ma pot inscrie daca sunt pe superdieta???ca aia e mai drastica
aaa , intrebare: in cat timp va propuneti voi sa dati 15 kg???

quote:
Originally posted by mamica dulce

Adela,daca-ti place de noi -pot sa te trec in listuta cu noul stil de viata ba chiar mai e un loc la concursN-aveai cum sa gasesti primul capitol...dateaza deja de cativa ani (2-3 )si cred ca se numea altfel pe atunci.

Astazi mi-am cumparat o revista super,numai cu diete,multe din ele tip blitz,dar si pe termen lung. ma gandesc sa le iau la randCineva interesat?Ma mai uit in seara asta si daca doriti pot sa traduc din ele..sunt foarte multe si variate,functie de cat vrei sa dai jos.

Deea111-salutare vecinutzo-ca sa vedeti ce mica e lumea!!!Iti dau PM in seara asta.

Va rog,usurel cu scrisul maine la raport -pana la 4 nu am cum sa intru pe forum ca am o carutza de treaba..la 10 un curs de engleza,la 1 ora de engleza plus alergatura dupa cupil.Incerc sa intru pe la pranz sa incep modificarile la lista.

Va pup si pentru toate fetele : Un raport super maine !!!!

Anca
carnaval

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Adela-sigur ca te poti inscrie!!!!.Si poti tine orice dieta doresti!!Si la concurs sunt toate locurile ocupate pentru ca pe ultimul tocmai l-ai luat tu!Nu te-am trecut in lista inca ,asteptam confirmarea,daca vrei si la concurs sau numai in grupul nostru,acolo la lista cu categorii de pe prima pagina.Concursul incepe maine ,dureaza pana pe 5 aprilie.Se raporteaza saptamanal,joia.La concurs ai sa fii in echipa neagra-daca te uiti pe prima pagina,ai sa vezi ca era singura incompleta.
Trebuie sa-mi spui cate kg ai,la cate vrei sa ajungi si care e targetul pt cele 5 saptamani de concurs.Eventual data nasterii si scurt istoric.

Zuzilici,pupa fata si de la minesi tie multa sanatate si un somn bun la noapte ca banuiesc ca ai mare nevoie!

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Adelapop, era vorba sa aratam poza cantarului (cu greutatea ce-o indica).
15 kg?...eu sunt optimista: in doua luni pot disparea. Cu muuultaaaa vointa!

Mamicadulce, imi place sa cred c-ai citit si mesajul meu....

Crys, Sigrid,

Zuzilici, sper ca maine vei avea o zi buna.

Daria, fiica extremelor, , lasa porceala deoparte si fii cuminte!

Fetelor, va urez multa bafta in lupta cu kg!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamicadulcepai sunt deja in lista , si in concurs ...ekipa maron...dar cu atatea fete noi cred te-ai incurcat..., nu-i problem ...vreau dietele de care zici ca sa vad ce mai e nou..si poate imi gasesc si eu una sa mi se potriveasca, sau poate fac vreo combinatie de diete

la toata lumea
eu fug la ora de sport , in sear aasta mi-am propus sa fac 1 ora de tae bo...sa vedem cat reusesc acum...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Pot sa trimit si eu cuiva poza pe mail?
Nu ma descurc altfel.
O primavara minunata!
ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

vai, adela, daca tu esti mica si patrata oare eu cum sunt?sau cum eram la 1.68 si 85 kg?
ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput