Nou stil de viata (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Adelapop, incercam sa adoptam un stil de viatza sanatos: fara dulciuri, grasimi prea multe, fainoase/...multe fructe, legume, lactate degresate, peste, pui.
Combinat cu sport, cine poate si are timp
Nu se tine o dieta anume....de ex: eu am bagat un oki la subiectul vostru si azi a fost a doua zi de fructe si legume.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, ati vazut poza mea? Merge pentru concurs??? Maine nu am aparatul acasa.
Am intrat si eu la "Superdieta" dar nu cred ca as rezista o saptamana numai cu legume si fructe. Mie Scarsdale mi se potriveste pana acum fara mare suferinta.
Echipa maro: daca luam denumiri de pietre noi cum devenim? Chihlimbar va place?

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Tocmai m-am lamurit cum e cu stafidele. Stiti ca va spuneam ca am mancat intr-o seara cateva, ca sa-mi potolesc pofta de dulce. Dar acum mi-am potolit-o de tot cand am constatat ca au peste 300 kcal/100g...

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, poza cu cantarirea se face la finalul concursului. Cine doreste.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Ce fac fetele?

Carmen am promis , stiu.Am inceput scoala, m am trezitdevreme, fugareala , plus raceala asta care nu ma lasa.....

Zuzulici cum e fata?A mai vomitat?Tu ce mai zici?

Mamicadulce sunt f pregatita , in stilul meu propriu, adica ma pregatesc sa bag o tocanitza cu mamaliga.

Daria da cu ce bunatati ai calcat pe bec?

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen,aici sunt...scuze, dar abia dc gasesc un moment liber sa intru si seara cad lesinata de oboseala. Te pup!

Zuzi, multa sanatate micutei,sa ne tii la curent.

Pup toata lumea si revin mai pe seara.

Carmen, Crystina, Khristin & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mephala multumec pentru lamuriri
eram in ceata totala si tot incercał sa gasesc detalii si vedeam diferite meniuri pe la fete care nu aveau nici un fel de legatura
unul cu altul
am vrut sa intru la capitlul I sa ma lamuresc ce si cum si nici pe ala nu l-am gasit
eu acum m-am inscris la superdieta, dar eu zic ca se merge pe aceleasi principii, mai putin in prima saptamana cand se papa doar legume si fructe, daca poti
daca nu sunt si alimente exceptionale (peste, oua, lapte degresat ) asa ca nu e ciar asa de rau
va urez succes si o sa mai intru si eu sa vad ce fac fetele
salutari cornelia_laura

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Adela,daca-ti place de noi -pot sa te trec in listuta cu noul stil de viata ba chiar mai e un loc la concursN-aveai cum sa gasesti primul capitol...dateaza deja de cativa ani (2-3 )si cred ca se numea altfel pe atunci.

Astazi mi-am cumparat o revista super,numai cu diete,multe din ele tip blitz,dar si pe termen lung. ma gandesc sa le iau la randCineva interesat?Ma mai uit in seara asta si daca doriti pot sa traduc din ele..sunt foarte multe si variate,functie de cat vrei sa dai jos.

Deea111-salutare vecinutzo-ca sa vedeti ce mica e lumea!!!Iti dau PM in seara asta.

Va rog,usurel cu scrisul maine la raport -pana la 4 nu am cum sa intru pe forum ca am o carutza de treaba..la 10 un curs de engleza,la 1 ora de engleza plus alergatura dupa cupil.Incerc sa intru pe la pranz sa incep modificarile la lista.

Va pup si pentru toate fetele : Un raport super maine !!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea111 spune:

Buna seara!
Am ajuns si eu! Azi m-am porcit iegzact ca un ! ba nu ca o turma de !
Da de maine , promit solemn sa fiu cuminte, cuminte si sa respect dieta!
Eu is mai grea de cap :deci maine trebe sau nu poza?
Zuzilici, multa sanatate frumusicii tale!
An-k,Adriana, Cornelia ce mai faceti? noi avem targetul cel mai mare. Sper si sa-l indeplinim!
Mamica dulce, ! ma gandeam ca am facut-o de oaie si ca te-ai suparat ca am insistat! Astept pm-ul!Eu as fi interesata de ceva diete mai noi!
Bfly ,
Ma duc la un dus dar revin mai incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Am ajuns si eu acasa si am papat 1 copan si jumatate de pui la cuptor si o felie de branzica ( cu mucegaiuri ).

Meniul la pranz: salata de pui
Gustare intre pranz si cina, pe la 5PM, 2 portocale.

Mic dejun: 2 portocale.

Vad ca ma tin de regim, desi la serviciu mai am putin si spanzur pe cineva, d-abia ajung la toaleta . Am aproape 6 saptamani de Monti, singurele abateri au fost 2 pahare de vin ( dar asta nu e chiar o abatere) si ma simt tare bine.

Am mers si la sala si luni si astazi dimineata, prestat alergat. Sunt cu rusii pe cap de aseara, ma simt cam umflata si cred ca raportul de maine nu va fi prea fericit. Sunt sigura insa ca saptamana viitoare va fi ok.

Zuzi, pup Izabelutza scumpa, multa sanatate!

Mamica Dulce, Inni, Sigridutza, sunteti gata de concurs? Castigam si de data asta, da?

O seara minunata va doresc,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput