Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 22
Bfly spune:
Noapte buna fetelor!
Eu simt nevoia de
, ca m-au rupt musafirii azi! ![]()
Va multumesc inca o data tuturor pentru urari si pentru faptul ca ati fost alaturi de mine in aceasta zi bucuroase si pline de viata! Mi-ati insuflat si mie o veselie si un tonus ridicat, mai ales ca aseara nu eram prea mandra ca a mai trecut un an din viata mea. A insemnat mult pentru mine bucuria voastra!
Multumesc! 
Va urez si voua spor la slabit! Nu va lasati ispitite pe parcursul concursului!
Cristina, Violeta, Adela(bine ai venit, apropo!) sunteti pregatite sufleteste?
Eu simt ca sunt pregatita!![]()
Ma gandeam ca am putea gasi un slogan pentru echipa care sa ne incurajeze! Nu am nici o idee acum, pt ca am creierul blocat de oboseala, dar ma voi gandi! Promit! Poate aveti voi vreo propunere?
Gata! La nani cu mine!
Va
!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
violeta70 spune:
Buna seara tuturor.
In primul rand la multi ani BFLY!!!
sanatate, fericire si tot ce-ti doresti.
Imi cer scuze pentru intarziere, dar eu la servici nu pot intra pe forum iar acasa ajung destul de tarziu. Cristina si Bfly, binenteles ca nu ma deranjeaza sa formam noi trei echipa, important este sa realizam ce ne-am propus.
Imi cer scuze pentru stangacie, dar eu nu prea am timp de intrat pe net, dealtfel se observa din nr. de mesaje.
Apropo, nu mi-am dat numele, ma numesc -Violeta.
Maine am sa incerc sa intru dimineata, dar nu promit, sau in timpul programului, pt. ca seara ma duc la sala. Sa stiti ca eu nu am cum sa fotografiez cantarul, nu am aparat digital, asa ca maine la raport o sa lipseasca poza. Cred ca nu este nici o problema, sau este?
Va rog sa-mi spuneti?
Pupici
si bafta la concurs!
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Prenumele meu este Diana.
Violeta nu e nici o problema daca nu ai aparat digital. Nu fetelor???
Haideti sa va zic ceva::: Violeta70 este sora mea !!! Sttttsttttstttt Ca ea nu stie ca va spun dar nu ma pot abtine sa nu zic.
Asta seara am fost impreuna la pedichiura-manichiura si eu m-am porcit cu ceva zacusca (mai multa asa) si cu 2-3 ...5...6 alune asa ca....mi-a atras atentia ca ma spune voua. Ea nu a sarit calul sau nu am vazut-o eu! Asa ca....nu pot face nici o miscare ca e cu ochii pe mine!!!
Acum ca v-am zis ma duc la nani. Poate intru maine dimineatza!!!Dar nu promit!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Cristina_C spune:
In ce consta raportul de maine? Trebuie sa spunem ce am mancat, cum am mai ars calorii
?
Nici eu n-am cum sa pun poza acum cu cele 64 de kg
, dar cred ca cel mai relevant este sa punem la sfarsit. O sa fotografiez cu cea mai mare placere un cantar care arata 60 sau chiar 59
.
Va doresc o noapte buna si succes de maine incolo!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
mamica dulce spune:
dordia...violeta..nebunatice mai sunteti![]()
Chiar sunt curioasa ce urmeaza..va sustineti ...sau va parati reciproc?
Mai bine amandoua![]()
Cristina,raportul de maine consta in greutatea pe care o ai!Si in fiecare joi dimineata raporteaza toata lumea,apoi calculam procentele pe echipe,care cat a facut din target.
Sigur ca scrii si ce dieta tii,ce meniu ai,ce carti bune ai mai citit..orice,suntem in familie
(nu-i asa, diana si violeta????)![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
DianaR spune:
Deci maine poza la cantar? Sper sa-mi iasa poza cu camera de la telefon, daca nu iar trebuie sa scadeti aparatul foto, si i-am schimbat obiectivul cu ditamai tunocul...
Bun venit noilor fete si spor la slabit!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
DianaR spune:
Vreau sa ma destainui voua: sunt morocanoasa si usor deprimata. Cred ca stiu motivul, de 3 saptamani n-am mai papat o ciocolata... Si tanjesc dupa o bucatica cat de mica... OOOOOOF vreau un pic de ciocolata! (dar nu pap ca nu ma opresc eu la un pic, papa nu gat toata tabla nu ma las...).
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
mephala30 spune:
Neatza!
Raport: -1 kg, adica 69.5 kg. Conteaza c-am trecut pragul, de acum mi se pare floare la ureche....
Diana, te inteleg si-ti recomand sa mananci juma de ciocolata. Acum, de dimineatza, in loc de mic dejun. Si incerci sa papi mai putin la cina. Iti va ridica moralul, va alunga frustrarea si vei putea contiua Montignacul.
Meniul de azi:
-juma de litru de apa
-cafea
-4 kiwi
-suc de porto/morcov/mar/grapefruit
-mancare de masline cu dovlecei
-salata cu rosii, castraveti, ardei verde, ceapa
-2 mere
Fetelor, lasati poza cantarului pentru sfarsitul concursului.
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
puskin spune:
Neata,
Intru repede de acasa, ca sunt in training astazi si nu o sa pot intra pana diseara.
Greutatea de inceput: 75.2kg, doar -200g de la ultima cantarire oficiala, dar sunt cu rusii pe cap si sigur retin ceva apa.
Va doresc o zi minunata, sa primiti multe martisoare frumoase!
Succes tuturor echipelor
.
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
puskin spune:
Ca de obicei, Carmen(Mephala) e cea mai matinala.
Te
Carmen, ai primit martisor frumos de la baietii tai?
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26