Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 17
Claudelu spune:
Bfly 
Neata!
Doamne cat mai scrieti si Doamne cat am de lucru si mor de ciuda ca nu pot sa fiu mai mult cu voi, dar lasati ca recuperez io ![]()
Am inceput sa ma pregatesc intens pentur concurs asa ca feriti-va, de data asta echipa mea va fi castigatoare 
Va pup si sper sa revin!
Aaaaaaa le urez "BUN VENIT" celor care ni s-au alaturat!
Nou stil de viata

Cookie-
Alma-
Ina-
Claudelu
Mik spune:
Zuzilici : eu pun intrebari concrete si pe sleau :
- ceea ce vomita Isabella cum se prezinta : miroase urit ? are mucus inauntre ?
- a slabit ? s-a dezhidratat ?
-are si alte simprome ? e apatica ? e normala ?
S-ar putea sa aiba rosu in git de exemplu, sau altceva.
Pina una-alta, da-i totusi sa bea mai ales, si daca nu trece in citeva ore, trebuie dusa la doctor.
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
cornelia_laura spune:
Fetelor fara suparare eu pun azi poza pt concurs caci maine nu am aparat digital, il ia sotul la servici ca au o masa acolo. Asta e poza in care se vede ceva mai clar http://new.photos.yahoo.com/cornelia_laura/album/576460762391589805/photo/294928804254451506/0. Eu am un cantar de pe vremea lu' bunica, asta e. Greutatea pt inceputul concursului ramane 88 kg.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
oLo spune:
Zuzilici: da sa bea la copil des dar putzin. Ca daca bea prea mult deodata sigur vomita. Si evita lactatele. daca e enterocolita, nu e bine sa bea lapte. ceai de menta e bine daca bea. ale mele n-au baut in viatza lor nici un strop de ceai.
Eventual, ca s-o hranesti ii potzi da un pic de supa de pui strecurata (hraneste si hidrateaza). Noua, o doctoritza ne-a dat urmatorul tratament cand fetele vomau intr-una (eram la C-ta si cred ca inghitzisera nisip sau apa din mare): 500 ml ser fiziologic + 500 ml ser glucozat. amestecate si dat la fiecare 5 minute cate o linguritza, timp de 24 de ore. Nimic altceva! Asta ca sa evitam sa mergem la spital sa bage perfuzii la copii. Minune mare! A doua zi erau super OK!
cornelia_laura spune:
Zuzilici, sa nu ma intelegi gresit
. Eu imi inchipuiam ca te vei duce cu ea la medic, nu am vrut sa par insistenta. Doar ca eu sunt patita cu Eduard care se si deshidratase rau. Dar avea 2 ani jumate si abia am scapat de internare. Daca pana dimineata nu mai varsa tot e bine. Ceaiul de menta e bun, sa-i dai cate putin sa bea.
Imi pare rau ca ai renuntat la regim. Am mai facut si eu abateri dar nu renunt sub nici o forma. Pentru mine primele 2 zile sunt cele mai grele asa ca nu vreu sa o mai iau de la 0.Sa te faci bine repede si sa intri din nou la dieta!!
Sa-mi spuneti daca e buna poza! Daca nu, mai incerc desi bate blitzul pe cadranul ala de sticla si nu se vede.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
oLo spune:
fetele, mi-a venit o idee pt concurs: ce zicetzi de echipele
- rubin
- safir
- smarald
- turcoaz
- jad
- onix
- opal
m-am inspirat de www.gemstone.org/gem-by-gem/french/fire.html" target="_blank">aici
alma_n spune:
quote:
Originally posted by oLo
fetele, mi-a venit o idee pt concurs: ce zicetzi de echipele
- rubin
- safir
- smarald
- turcoaz
- jad
- onix
- opal
m-am inspirat de www.gemstone.org/gem-by-gem/french/fire.html" target="_blank">aici
Mie imi place! Exista vreo femeie caruia sa nu-i placa "pietrele"?
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Mik
Zuzilici : eu pun intrebari concrete si pe sleau :
- ceea ce vomita Isabella cum se prezinta : miroase urit ? are mucus inauntre ?
- a slabit ? s-a dezhidratat ?
-are si alte simprome ? e apatica ? e normala ?
S-ar putea sa aiba rosu in git de exemplu, sau altceva.
Pina una-alta, da-i totusi sa bea mai ales, si daca nu trece in citeva ore, trebuie dusa la doctor.
![]()
Mik.
Mik vomita exact ceea ce manaca. N-as putea spune ca miroase urat sau are alta consistenta. Probabil ca nici nu se amesteca bine cu sucul ei gastric ca si vomita.
S-a cam stras la fata si in ultima vreme vrea sa fie bagata in seama mai mult. S=o tii in brate si s-o legeni si s-o alinti. Se vede ca sufera. Si ami rau e ca se sperie si ea de ceea ce i se intampla. Dupa ce termina de vomitat incepe sa planga dar nu de durere, mai mult speriata. Am sa merg la
asta e sigur.
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Mik spune:
Zuzi, pupam puicuta bolnava. Du-o la doctor, caci nu pare gastric necazul.