Nou stil de viata (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Bfly

Neata!
Doamne cat mai scrieti si Doamne cat am de lucru si mor de ciuda ca nu pot sa fiu mai mult cu voi, dar lasati ca recuperez io
Am inceput sa ma pregatesc intens pentur concurs asa ca feriti-va, de data asta echipa mea va fi castigatoare

Va pup si sper sa revin!

Aaaaaaa le urez "BUN VENIT" celor care ni s-au alaturat!

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzilici : eu pun intrebari concrete si pe sleau :
- ceea ce vomita Isabella cum se prezinta : miroase urit ? are mucus inauntre ?
- a slabit ? s-a dezhidratat ?
-are si alte simprome ? e apatica ? e normala ?

S-ar putea sa aiba rosu in git de exemplu, sau altceva.

Pina una-alta, da-i totusi sa bea mai ales, si daca nu trece in citeva ore, trebuie dusa la doctor.

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor fara suparare eu pun azi poza pt concurs caci maine nu am aparat digital, il ia sotul la servici ca au o masa acolo. Asta e poza in care se vede ceva mai clar http://new.photos.yahoo.com/cornelia_laura/album/576460762391589805/photo/294928804254451506/0. Eu am un cantar de pe vremea lu' bunica, asta e. Greutatea pt inceputul concursului ramane 88 kg.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Zuzilici: da sa bea la copil des dar putzin. Ca daca bea prea mult deodata sigur vomita. Si evita lactatele. daca e enterocolita, nu e bine sa bea lapte. ceai de menta e bine daca bea. ale mele n-au baut in viatza lor nici un strop de ceai.
Eventual, ca s-o hranesti ii potzi da un pic de supa de pui strecurata (hraneste si hidrateaza). Noua, o doctoritza ne-a dat urmatorul tratament cand fetele vomau intr-una (eram la C-ta si cred ca inghitzisera nisip sau apa din mare): 500 ml ser fiziologic + 500 ml ser glucozat. amestecate si dat la fiecare 5 minute cate o linguritza, timp de 24 de ore. Nimic altceva! Asta ca sa evitam sa mergem la spital sa bage perfuzii la copii. Minune mare! A doua zi erau super OK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Zuzilici, sa nu ma intelegi gresit. Eu imi inchipuiam ca te vei duce cu ea la medic, nu am vrut sa par insistenta. Doar ca eu sunt patita cu Eduard care se si deshidratase rau. Dar avea 2 ani jumate si abia am scapat de internare. Daca pana dimineata nu mai varsa tot e bine. Ceaiul de menta e bun, sa-i dai cate putin sa bea.
Imi pare rau ca ai renuntat la regim. Am mai facut si eu abateri dar nu renunt sub nici o forma. Pentru mine primele 2 zile sunt cele mai grele asa ca nu vreu sa o mai iau de la 0.Sa te faci bine repede si sa intri din nou la dieta!!

Sa-mi spuneti daca e buna poza! Daca nu, mai incerc desi bate blitzul pe cadranul ala de sticla si nu se vede.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

fetele, mi-a venit o idee pt concurs: ce zicetzi de echipele

• rubin
  • safir
  • smarald
  • turcoaz
  • jad
  • onix
  • opal

m-am inspirat de www.gemstone.org/gem-by-gem/french/fire.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Buna dimineata!

Bfly si .

Claudelu, sa fii sigura ca echipa noastra va fi castigatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

quote:
Originally posted by oLo

fetele, mi-a venit o idee pt concurs: ce zicetzi de echipele
  • rubin
  • safir
  • smarald
  • turcoaz
  • jad
  • onix
  • opal

m-am inspirat de www.gemstone.org/gem-by-gem/french/fire.html" target="_blank">aici

Mie imi place! Exista vreo femeie caruia sa nu-i placa "pietrele"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Mik

Zuzilici : eu pun intrebari concrete si pe sleau :
- ceea ce vomita Isabella cum se prezinta : miroase urit ? are mucus inauntre ?
- a slabit ? s-a dezhidratat ?
-are si alte simprome ? e apatica ? e normala ?

S-ar putea sa aiba rosu in git de exemplu, sau altceva.

Pina una-alta, da-i totusi sa bea mai ales, si daca nu trece in citeva ore, trebuie dusa la doctor.

Mik.

Mik vomita exact ceea ce manaca. N-as putea spune ca miroase urat sau are alta consistenta. Probabil ca nici nu se amesteca bine cu sucul ei gastric ca si vomita. S-a cam stras la fata si in ultima vreme vrea sa fie bagata in seama mai mult. S=o tii in brate si s-o legeni si s-o alinti. Se vede ca sufera. Si ami rau e ca se sperie si ea de ceea ce i se intampla. Dupa ce termina de vomitat incepe sa planga dar nu de durere, mai mult speriata. Am sa merg la asta e sigur.

Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzi, pupam puicuta bolnava. Du-o la doctor, caci nu pare gastric necazul.

Mergi la inceput