Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 16
Mik spune:
La multi ani sarbatoritelor !
Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu miere
- Sfecla rosie. friptura de curcan cu legume. un iaurt
- salata verde cu ou tare si cruditati. un fruct
Va pup pe toate si mai trec.
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Tzuni spune:
Bfly, La multi ani! 
Mephala, nu-s in pasa proasta, da-s asa...mai tacuta!
(imi astept rushii in liniste
).
In rest, azi noapte la munca, la noapte iar, intre timp tot pe baricade....Dar nu ma plang, ca-mi place! Ce-ti fac frumuseii? In vara asta musai sa-ti fac o vizita, sa iesim macar doua ore cu pustii in parc la joaca si noi la o "barfa DC". Promit sa aleg eu dupa Teo!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni 
Zuzilici spune:
Buna dimineatza! Eu sunt tare suparata! Stiu ca e off topic dar intreb si eu aici pana o sa ajung la
. Fetele cu bebei ce le dati voi cand vomita? Isabella a vomitat ieri de vreo 2-3 ori. Mai precis toata mancarea pe care a primit-o. Acum e 3 noaptea la mine si doar ce-am terminat de curatat dupa ea. A vomitat dinou.
N-ammai fost asa matinala de pe vremea cand o aveam in burtica, dar nu mai am nici un chef sa ma mai culc. Mi-a pierit cheful de orice si tusea asta nu-mi da pace nici ea. 
Am avut o zi groaznica ieri care vad ca se continua cu o noapte alba.
Ce sa fac pana ajung la medic de dimineatza? Stiti vreun remediu natural? N-are decat 10 luni.
Multumesc!
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Bfly spune:
Fetelor, cred ca va inchipuiti:
NU MAI POT DE FERICIRE!!!!!!!
SA PRIMESC ATATEA URARI DE LA VOI! 
Sunteti niste dragutze! Ma faceti sa simt intr-adevar ca e ziua mea!
Multumesc frumos tuturor! Multe multe
(tare bine mi-ar fi prins un emoticon cu un buchet maaaaaaaaaaaaaaaare de floricele pentru voi - poate ma aud moderatorii
)
Eu azi am fost un pic mai lenesa...mi-am permis ca doar e ziua mea, nu? Pe bebik mic l-a luat mama in primire de cand s-a trezit! Cafeaua abia acum o beau!
Va
!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
mephala30 spune:
Tzuni, te pup si te-astept la vara! Si lasa tacerea pe altadata. ![]()
Zuzilici, imi pare rau pentru Isabella, nu stiu ce sa-ti zic. Poate nu i-a priit ceva. Ce i-ai dat sa pape ieri?
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
cornelia_laura spune:
Zuzilici, la 10 luni nu cred ca e cazul sa incerci vreun remediu de pe forum. Mergi cu ea la medic sa nu aiba vreo viroza intestinala. Cumnata mea stabilita in State a patit la fel cu cea mica(9 luni) si au mers la spital. Era plin cica de bebei cu viroza intestinala. Acasa tot ce poti face e sa o hidratezi dar daca vomita...eu una zic sa o duci la medic...e cam micuta si riscul de deshidratare destul de ridicat...Va dorim sanatate multa.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
Indra spune:
Buna dimineata!
Propun sa facem un grup de gripati-muciosi, iar acolo cred ca ma bat pt. primul loc.
LA MULTI ANI Bfly, multu succes in slabire.
Dau si eu datele mele: cind am aparut aici am plecat de la 64.5kg, asa ca rog modificare lista. Dana ma numesc, 14.05.1978, si cu domnisoara Anisia 6.11.2002
Meniul de azi:
-MD. lapte cu cereale si ceai, mult ceai
-P humex + o lunga intilnire
-C inca nu stiu
Echipa rosie ce dieta abordeaza pe perioada concursului?
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Zuzilici spune:
Mephala trebuie sa recunosc ca-n ultima vreme nu prea mai vrea sa manance nimic (am pus pe seama iesirii unui nou dintisor) si i-am dat ca de obicei lapte praf cu cereale si fructe pasate cu iaurt. Am bele la sticla. Ieri insa i-am dat si ciorbitza tot la sticla. Toate le-a vomat! 
Cornelia binenteles ca am sa ajung la medic azi cu ea dar nu vreau sa merg la urgenta spitalului deoarece e mult de asteptat. Prea mare pierdere de timp. Am sa merg la medicul de familie care are si el serviciu de urgenta in cazuri de genul acesta.
Oricum acum vad ca s-a linistit si doarme. Am s-o tin cu ceai de menta pana maine dimineatza (care de fapt e azi).
Multumesc inca o data c-ati fost pe faza si mi-ati ascultat pasul. 
Zuzilici
andre_ea spune:
'Neata!
Zuzi, sanatate multa la Zuza mica! Mergi la medic urgent. Tot ce pot sa-ti recomand e sa ii dai multe lichide. 
Bfly!
De azi incep Scarsdale. Sper ca pana maine sa se arate cantarul mai omenos.
MD: 1 felie paine dieta, jumatate grapefruit si cafea fara zahar
P: sunca (copiat de la Ank
) si rosii
C: peste marinat si salata de legume si verdeturi
Intre mese: morcov, ceai si apa multa
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
Zuzilici spune:
Indra ce sa-ti zic si eu is racita cobza si vad ca mi-a pierit si cheful de mancare.
Ieri am baut o cana de lapte cu miere pe post de mic dejun.
P - toast cu cascaval + 1/3 pomello
C - 3 linguri de chinese noodles + o cana de lapte cu miere
Ceai si sirop de tuse.
Azi ca tot mi-am inceput ziua asa de matinal mi-am facut 1 canoaie (cred ca are 500ml) de ceai verde cu miere si lamaie. Mai tarziu vad eu ce mai mananc, dar as vrea sa tin post. Probabil ca niste salate la prnz si fructe la cina.
Pe perioada concursului am sa incerc sa mananc hipocaloric si poate si de post un pic. Macar miercurea si vinerea.
Cornelia la Scarsdale am renuntat de cand cu raceala care mi-a pus capac. Am inceput sa beau ceaiuri cu miere si sa consum la bomboane halls ca n-avea nici un rost sa mai continui c-o dieta stricta. ![]()
Dragelor sunt in zona. Talk to me!
Zuzilici