Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Zuzilicea - muuulta sanatate micutei frumuseti ! 
Si noi tragem cu vomitacioasa mea pe fondul mucilor
care sper sa treaca ...
Olo - faina ideea, mie imi place !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
Zuzilici spune:
Bravos, Olo! Foarte tare ideea ta!
Iaca mi-am schimbat si semnatura pe tema asta.
Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by oLo
hmmm, piatra de culoare maro n-am gasit...
eventual pot fi:
- granat
- chihimbar
Am gasit www.acvaria.com/cristale.htm" target="_blank">aici ochi de pisica. Are nuante profunde de maro.
Rubinele Castigatoare
Zuzilici
Claudelu spune:
Fetelor facem poza si de inceput de concurs? Atunci am o mare problema
Eu n-am cantar
Ma cantaresc doar la sala si cum sa ma duc azi cu aparatu dupa mine sa-mi fac poza la sosete?
No vad io cum ma descurc ![]()
Nou stil de viata

Cookie-
Alma-
Ina-
Claudelu
andre_ea spune:
Dupa ce nu ma facusem exercitii de ceva timp si azi m-am apucat de "Accelerating Body Sculpting"-Windsor Pilates. Fratilor, moooor! Sunt niste chestii acolo pe care nu pot sa le fac nici de frica.
Uff, ma doare si capul!![]()
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Buna dimineatza! Eu sunt tare suparata! Stiu ca e off topic dar intreb si eu aici pana o sa ajung la. Fetele cu bebei ce le dati voi cand vomita? Isabella a vomitat ieri de vreo 2-3 ori. Mai precis toata mancarea pe care a primit-o. Acum e 3 noaptea la mine si doar ce-am terminat de curatat dupa ea. A vomitat dinou.
N-ammai fost asa matinala de pe vremea cand o aveam in burtica, dar nu mai am nici un chef sa ma mai culc. Mi-a pierit cheful de orice si tusea asta nu-mi da pace nici ea.
Am avut o zi groaznica ieri care vad ca se continua cu o noapte alba.
Ce sa fac pana ajung la medic de dimineatza? Stiti vreun remediu natural? N-are decat 10 luni.
Multumesc!Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Off, sanatate multa!
Onitzei ii dadeam metoclopramid, dar nu stiu daca e pt copii asa micutzi.
Doruletz voma de la antibiotice, deci le-am intrerupt , sau cand tusea prea mult.
Nu cred ca te-am ajutat , dar sunt alaturi de tine!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
Zuzilici spune:
Multumesc Doina! 
Rubinele Castigatoare
Zuzilici
an-k spune:
La multi ani cu intarziere Liris
La multi ani Bfly
Zuzilici, imi pare rau ca e Isabela bolnavioara, si noi ne-am confruntat cu o entreocolita-(nu stiu daca e traducerea exacta, aici ii zice buikgriep) si tot asa a vomitat prima noapte de vreo 5-6 ori, si tot asa saracuta se speria si plangea, aici pentru asa ceva este recomandat Motilium- care este si in Ro deci probabil si in Canada, este siropel cu o seringa gradata pe kg sau supozitoare, la noi s-a oprit voma dupa a doua doza de motilium a patra nici nu i-am mai dat-o, apoi noi am continuat si cu diaree dar a functionat regimul cu morcov, pilaf si mucilagiu de orez. Va doresc multa, multa sanatate
Dara, sanatate multa si Giuliei sa scape repede de mucisori
Fetelor eu de maine incep Scarsdale, as fi in culmea fericirii daca la sfarsitul concursului as avea 75kg... acum sa vedem cum reactioneaza organismul meu la diete drastice si sport
Claudelu, eu cred ca e nevoie de 'dovada' doar la sfarsitul concursului, nu?
Cornelia, am retinut faza cu "primele doua zile sunt cele mai grele si nu vreau s-o iau de la capat' o sa mi-o spun cand o sa simt ca nu mai pot.
Tuni, servici usor!
toate fetele ambitioase.
Azi sunt acasa pana la 18... si printre spalat, calcat, aspirat, mai trec pe'aici.
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Delidana spune:
Buna dragelor,
Mamica dulce, fetele din lista cu zilele de nastere sint puse in ordine, adica incep cu ianuarie si termina cu decembrie, asa ca ultimele 3 fete ar trebui "integrate" la lunile respective.
Bun venit fetelor noi si mult succes! 
LA MULTI ANI, Bfly! 
Multa sanatate bolnavioarelor. 
Eu sint cam ocupata saptamina asta, iar de lunea viitoare (adica pe 5) pina joi dupa-amiaza voi fi plecata si nu voi putea intra pe net. Voi raporta vinerea.
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

. Fetele cu bebei ce le dati voi cand vomita? Isabella a vomitat ieri de vreo 2-3 ori. Mai precis toata mancarea pe care a primit-o. Acum e 3 noaptea la mine si doar ce-am terminat de curatat dupa ea. A vomitat dinou.