Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)
Raspunsuri - Pagina 4
alin@ spune:
Cosmi
Bianca, postas! Ma mai intalnesc cu el pe-afara si mi-e o rusine!!! Nu mai zic cand vine cu alocatia!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
cosmi1975 spune:
ALINAAAAA l ai distrus de asta uita sa ajunga aici
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
cosmi1975 spune:
si noi ne chefuim la carciuma ...abia astept vreo 20 suntem sa vezi betivaneala
irinadum spune:
Multumesc la toata lumea pentru urari!
NU de alta dar cien stie dc mai apuc s aintru pana la noapte. Asa cum zice Moni iar chefuiala...si apropo de ce discutati si eu merg la chefuiala la resto de 8 martie cu prietene si vecine....super...va pup ca merg sa imi trag pipa si cafeaua si sa plec la Bila...cu teroristul dupa mine.
Incao data multumesc.
Biancas spune:
Irina...distractie placuta si cadouri cat mai frumoase
Am bagat si eu niste haine la spalat, mi-am schimbat fiul dar nu a facut mult kk.
Dana..
Eu sper sa mergem anul asta undeva..ca anul trecut nu am fost nicaieri ca noah...aveam bebe si prietenele mele saracile s-au facut cam pudice
Cosmi...esti tare ..ce sa iti spun..unde? ca nu se vedeCum merge scoala? Ce materii i se par mai grele la Bianca?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
pufumic spune:
A revenit si compu meu acasa, in sfarsit, dupa ce l-am amenintat pe al meu cu toate chestiile posibile.
IRINA, la multi ani si multa, multa sanatate!
La multi ani si spiridusilor si mamicilor care s-au serbat cat am lipsit noi!
Despre Vladimir, pe scurt: cumintel (dar nu foarte), mofturos (orice ii bagi in gura mai intai se stramba bine si apoi mananca...sau nu), nimic remarcabil privind dezvoltarea, 8 dinti si ceva pe vine, ca ma canoneste noaptea de ceva vreme cat n-a facut-o de cand e. O sa pun ceva poze/filmulete la un moment dat. Am incercat sa intru in contul comun si ciu-ciu, probabil ati schimbat parola de cand cu razbelul. Poate isi face cineva pomana si mi-o trimite si mie. De vazut l-ati vazut sigur pe fii-miu, ca Daniela a zis ca pune poze de la intalneala motatilor (pe care le caut chiar acum, sper ca le-a pus in drop).
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
loren@ spune:
LA MULTI ANI IRINA SI MULTA FERICIRE!
Fetele eu am cazut in cratita Biei!Bia in calut, inca, sa vedem pina cind..maine ne vizitam cu cuscra Alina si ginerica Ayan, asa ca o tinem dintr-o intilneala in alta..
Ingrid si eu ti-am admirat chilotii!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
Ingrid...se pare ca chilotii tai au fost mai admirati ca mobila
Loren...sa pare ca lui Bia ii place sa calareasca..ai grija ca de mici li se formeaza apucaturile
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
cosmi1975 spune:
BIANCAS biancai ii place la scoala dar e foarte ocupata ca face dansuri de 3 ori pe saptamana si mediattii le engleza si nu are timp de joaca
loren@ spune:
Bianca unica problema o am sa nu se cracaneze!
Mie poza cu Ingrid mi-a placut mult..apropo, eu nici nu am observat patul!Era si un pat acolo?
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete