Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

bee nu stiu ce sa zic ca mie mi-a facut doctora niste calcule de te doare capul le am scrise pe caietul carlei stai sa-l iau sa ti le zic
cica asa calpol 3+ sau paracetamol sau eferalgan sau si nu mai inteleg ce 40mg x kg / 24 ore
deci cica 5 ml calpol 3+ = 120 mg/ si nu mai inteleg iar ce scrie

+ nurofen pt 10 kg - 5-10 ml / 24 ore concluzie

calpol 3+ 2,5 ml + nurofen 2 ml se repeta la 8 ore pe toata perioada febrial

am copiat si eu ce scris doctora
asa ca nu stiu spuneti si voi e bine sau ba

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noah tu Moni...ma mir ca nu stia sa bata din palme pana acuma Stie unde is ochii si restul, jucariile care ce, stie sa danseze si nu stia sa bata din palme...ma mir..
Dani dupa fiecare masa aplauda, si laptele cand il termina bate din palme, si cand nu mai vrea scoate biberonul din gura si bate bravo in semn ca nu mai vrea si degeaba incerc sa ii mai dau ca nu si gata

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

mai vin cu o intrebare
aveti vreun truc pe care sa-l aplic si eu la masuratul temeperaturii

carla mea alearga prin tot patul in patru labe cu termometrul infipt in fund si urla si slava domnului ca nu e bagat cred ca nici 2 mm de frica sa nu o ranesc

azi la fiecare schimbat de pampers urla credea ca iar vin cu termometrul si in seara asta cand am spalat-o la fundulet ca mi-a fost frica sa-i fac baie cu totul si i-am dat cu ulei s-a uitat sa vada ce am in mana , sa verifice ea !

ps super tare carla mea a invatat sa bata palma !

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Alina...eferelanganul are linguritza care e gradata dupa kg corp. iti spune cat sa pui la cate kg are copilul. Paracetamolul supozitor e simplu de dat...de 3 ori...
Calpolul presupun ca se da 5 ml de 3 ori pe zi...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pai nu stiu daca stia sau ba,cert e ca n-a vrut pana acum sa bata din palme defel!!! Si i-am aratat de cateva ori (bine cam razletz,recunosc )Ce, ea n-are voie sa aiba minusuri? V-am mai zis nu cred ca meritam sa ne aplaude
Important e ca stie partile corpului,animalele,hainele si toate celelalte
Dar cica stie sa puste din degete cand danseaza - asa mi-a zis mami ,dar cum eu n-am vazut-o nu cred inca Asta desi mi-a demonstrat mami de multe ori ca nu ma pacaleste - nici cu pupatul n-am crezut-o,ca pe mine nu ma pupa deloc pe vremea aia Dar a facut-o de oaie cand i-a pupat pe Ana,pe sotzul ei si pe Clara cand au plecat de la noi,de ramasei masca Abia dupa aia s-a indurat si de mine

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Nici Dani nu mai da pusi numai cand vrea el si aia e rar. Cand ii zic sa imi dea pusi imi intinde obrazul sa il pup eu
Inainte asha ne pupa de numai bale ne lasa pe fatza..acum pauza
Moni...baga-i muzica populara ca la aia se pocneste din degete A inceput si Dani sa danseze dar asha timid..sta pe loc si se indoaie din genunchi si da din picior..mai ales din dreptul...nu se agita prea mult sa nu se oboseasca saracu

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Alina, un truc ar fi termometrul de ureche. In doua secunde ii iei febra. Dar eu zic ca nu e necesar sa ii iei febra din ora in ora, eu de obicei ii simt pe ai mei cand au febra mai mica sau mai mare, doar daca pun buzele pe fruntea lor.
Baita face bine la febra, antitermicele si sosetele cu otet lungit cu apa. Peste 39 poti incerca si o compresa cu apa la temperatura camerei pusa pe pipt, asta in caz ca ti-e frica sa ii faci impachetari in cearceaf. Si incearca sa nu intri in panica, febra va mai creste noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Eu va zic noapte buna, mi-a venit mandra de la scoala, asa ca incepem programul de seara si pana maine dimineata nu cred ca mai am timp la computer.
Dana, sa ai bafta maine la examen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA ceva ceva ai tu dreptate ,ca mami cam la din aia se uita toaat ziua!!!
DIANA i-ai scos papica din guritza lui Peter? Sau a papat-o pe toata?
DANA succes maine!
Merg si eu sa ma pregatesc de nani!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Alina, n-am prea priceput eu multe din ce ti-a scris doctorita. Nu poti sa o suni? Schema mea de la doctor in caz de temperatura mare persistenta e simpla: Nurofen la 8 ore si intre Nurofenuri supozitor cu eferalgan/paracetamol (doar la febra peste 39 Novocalmin). Asta e schema pentru febra mare persistenta, cum spuneai si tu. CA altfel, ajungea ceva la 8 ore. Eu una am aplicat asta doar odata timp de 3 zile. Nurofenul cica ar avea cea mai de durata actiune, deci cum necum e bine sa i-l dai inainte de culcare seara. temperatura eu zic sa i-o iei cu incredere, baga bine termometrul ala, ca sigur nu o doare, doar ca nu e obisnuita (nici nu e cazul sa se obisnuiasca). Si baita fa-i cu incredere ca de obicei, ba chiar mai des daca face febra.
Bianca, de acord cu Nurofenul si ulcerul cum spuneai!Chestia asta cred ca e valabila si pentru o multime de alte medicamente. Nici noi n-am abuzat cu el. Nici macar pentru dinti. Pai la cum i-au iesit (nu) Anei dintii, ii dadeam Nurofenul ca pe vigantol, daca era. Daca face febra moderata (peste 38), prefer supozitorul. SI e adevarat ca mi-a scris doctorita 5 ml, dar eu i-am dat vreo 4, ca nu inghite pitica tot.
Giova ce face Marco?

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput