Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA bafta cu procesul? Cand stiti rezultatul?
Diana nu zice "goooo" ,iar "gol" nici atat.In schimb joaca si ea si fotbal si handbal
Si nu stiu de ce nu mai zice "ham" ,ca zicea intr-o veselie pe la 9 -11 luni si inca direct cand vedea cainii Acum nu mai zice,defel.Am rugat-o mai inainte sa zica "ham ham",nici vorba,in schimb, ce credeti? Mi-a adus repede carticica cu animale salbatice si mi-a aratat ... lupul Noa,se pare ca lupul = caine,ce sa facem daca semana asa de bine Si macar stiu ca stie cine face "ham ham",chiar daca nu l-am numit.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Buna seara,

am si eu urmataorea problema daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as ruga
de azi-noapte Carla are febra 38.3 si nu ii trece deloc i-am dat 2 ml nurofen + 2.5 ml calpol la 8 ore si nimic
nu stiu de la ce este febra pare un pic racita desi nu are nici un simptom nu stranuta nu tuseste pare ca are nasul plin desi nu se vede nimic

daca face febra mai mare peste noapte chiar nu stiu ce sa fac si ce sa ii dau sau sa o duc direct la spital ?
va multumesc

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..stai linistita ca si Dani stia la 9 luni cum face masina si acum pauza...Asha fain facea ca eu nu putea partzai ca el...facea ca o motocicleta dinaia veche
Acum zici ca a luat "muta" in gura...numai prin semne ne intelegem si la Nu da din cap ca nu si zice din gat nu. Cand ii trebe ceva imi arata cu degetul si face aaa de la aia cred
In schimb, de cand cu "buba" zice MAMA TATA si NANA(Sandra)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Alina...38.3 nu e temperatura mare pt un copil.
Poti incerca cu paracetamol in fund la 6 ore, cu o jumate de novocalmin sau cu sosete ude cu apa si otet.
Novocalminul scade garantat febra.Pune-i sosete umede la picioruse si o sa vezi ca scade.
Sanatate multa

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

ALina ii dai supozitor novocalmin (jumate) daca are febra peste 39 ,sau supozitor paracetamol ,daca e sub 39 .Si alternativ sirop de Nurofen (sper ca am zis bine<iti mai zic fetele).Daca trece de 39 mai bine ii faci acasa impachetari cu cearceafuri ude ,cu apa dezmortzita,pana la brau,ca sa scada repede febra.noi am trecut prin febr a39,5 de 2 ori odata pe la 6 luni,odata in ianuarie si asa am facut.Nici vorba de mers la urgentza! Si sosetele ude cu otet sunt bune la febra mare.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Dani mi-a facut 39.6 de la dinti si i-am pus novocalmin si sosete umede si i-a scazut.
Moni...eu cred ca se poate pune si la 38,.. novocalmin daca paracetamolul nu isi face efectul. Pararea mea. Stiu ca asha ti-a zis medicul dar noah..eu i-as pune daca as vedea ca febra nu cedeaza
Apropo...si voua va incarca greu paginile la forum? Mie deabia imi incarca

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

multumesc mult pentru sfaturi si informatii l-am trimis pe "tata lu'carla" la farmacie sa ne aprovizionam ca peste noapte nu se stie mai bine sa le avem in casa

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Alina, ii dai Nurofenul odata cu Calpolul? Eu zic sa i le dai alternativ. Si Nurofen, mie mi s-a zis sa-i dau 5 ml la 8 ore (fata mea avea 10 kg, deci fa si tu un calcul). LA 4 ore dupa Nurofen, daca ti se pare ca are febra poti sa-i dai supozitor cu Eferalgan /Paracetamol sau sirop Calpol (toate au la baza paracetamol). Daca urca si urca febra, bag-o la baita si sosetele ude cu apa si otet. Sper sa nu fie mai rau, dar e bine sa fii pregatita. Novocalmin, doar peste 39 si doar jumate sau 3 sferturi....Sanatate.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BIANCA nu mi-a zis niciodata pediatra Dianei de novocalmin,doar de paracetamol! Chestia cu novocalminul de pe DC am aflat-o si din cauza substantelor ce sunt in el,prefer sa ii dau numai in cazuri extreme.
Diana a inceput sa bata si ea din palmeee
Dar e ingrozitor de rea,numai calare pe coltzar e si tzopaie intruna,nu asculta deloc sa se dea jos.Acum o dau jos,intr-o secunda e sus la loc Ma dispera

Mergi la inceput

Eu cand are Dani febra ii pun deobicei paracetamol in fund ca e mai sigur.
Bee...5 ml?? Mama mia...mie mi-a zis 2.5 ml.Apropo de Nurofen..cica nu se da pe stocaul gol ca s-a demostrat ca in timp face ulcer. Medicul meu nici nu a vrut sa imi scrie Nurofen, dar cand a cazut Dani i-a dat ca nu a avut ce face. A zis ca ea nu mai da Nurofen
Oricum eu norofenul il dau pt dinti, deci clar ca in caz de febra nu o sa aibe efect. Ii dau ori eferalgan, ori paracetamol in fund.

Craciun 2006

Mergi la inceput