Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)
Raspunsuri - Pagina 27
mirela10 spune:
DENISAAAAAAAAAA,CE BUCURIE,O SA AIBA EMMA UN FRATELINO MIC DE CARE SA AIBA GRIJA
!!!!!!!
TE PUP SI MA BUCUR MUUUUUUUUUULT PT VOI
DE ABEA ASTEPT SI RESTUL GRAVIDUTZELOR SA NE ZICA CE FRATZIORI SI SURIOARE MAI AVEM PE AICI!
CATA,ai ghicit mai mama OMIDEE![]()
ALINA
,i-a iesit maselutza pana la urma?
MARAKI,eu parca te mai vad pe tine cu un bebe,nu stiu de ce am feelingul asta
PUFUMIC,TANTI,ma bucur mult sa aud despre voi
DIANA,m-ai dat gata cu peter,e campion absolut la faza asta...poate ii trece pana se insoara![]()
ANAS,zi bre ce face tiberica fara frica si boana?
DANA,waw ce multe stie oana,ceva engleza nu incepezti?la ce ai examen maine?
BEE,cum stai cu gretzurile?
BIANCA,pupicei la tizul nostru si lasa mai copii sa stea in strampi,ca doar nu se duc la evenimente oficiale,au ei timp mai incolo sa stea la 4 ace
INGRID,nici eu n-am vazut poza aia faimoasa
MONI,esti la dieta cu ciocolata,pai bine mai nu i-ai adus si lui ghitza ca doar aveai o galeata la munca
ASTERY,ce face razvanel,merge bine?
pupicei la toate fetele,inclusiv la cele din umbra![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
alin@ spune:
Mirela, maseaua n-a iesit
L-am vazut pe Ronaldino cu Pampers al tau
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
Biancas spune:
Seara...
Moni...si nepoata mea a fost foarte inteligenta si este...dar a facut numai prostii cand a fost mica
Cand o vad pe Dia parca imi aduc aminte de ea, un pic nu statea locului, trebuia sa munceasca tot timpul ceva ca sa aibe ocupatie.
Alina..si eu vreau meldoia aia...
Denisa, 
felicitari, cred ca azi va fi bucurie la voi in familie

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Dana...am vazut pozele si nu pot scrie nimic...foarte inteligenta Oana..se vede ca te ocupi de ea de stie atatea. bafta maine la examen.
Mai Moni...pe Diana Ghita o invatza chestiile astea? Ma mir pt un barbat sa aibe rabdare sa stea sa invetze un copil.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
DANA e super Oana!
Eu stiu numai ca am un nepotel Andrei de trei ani si o nepotica de doi ani Raluca (ea e sora cu mama lui ,deci ii e matusa
)
Nu mai stiu care ce stie sa faca,stiu doar ca-s isteti si ei - sunt in Bihor si ne vedem rar - dar ce pot sa va spun sigur e ca el vorbeste in ultimul hal de pocit la 3 ani ,ca aproape nu intzeleg ce zice,daca nu e maica-sa cu el! In schimb domnisoara de 2 ani vorbeste perfect,cu intonatie si e super "ocosha" cum se zice prin zona,adica baga conversatzii de conversatzii ,de te strici de ras
Nu stiu daca o va ajunge pe sora-sa Stefania ,care acum are vreo 5 ani,ca ea a fost vedeta absoluta in familie. Tin minte o faza,de cand avea vreo 2 ani,eram " la strada" pe banca si l-a salutat pe un mosh care trecea pe drum cu "Dumnezo-ti ierte pacatele"
,de era ala sa faca apoplexie de shocat!!! Sunt de la tzara si a auzit si ea babele cum mai vorbesc prin zona ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
mirela10 spune:
mai zice si "goooo"
a inceput si dani sa mearga binisor,numai ca eu sunt ca in povestea cu drobul de sare si nu-l slabesc o clipa,tot il tzin de haine,am prins teama de cand a cazut.dar de cateva zile si-a dat drumul la mers
noi,zilele astea,am strans probe sa facem un recurs sa dovedim ca nu suntem de vina pt neglijentza unor avocatzi.sper din toata inima sa se rezolve,altfel avem de platit o gramada la stat.in oct 2005 iulian a vrut sa inceapa lucrari pe cont propriu si atunci ii trebuia permis de munca ca autonom.am platit avocat sa se ocupe de asta,au iesit actele,apoi s-a razgandit pt ca a gasit de munca la stat.am mers la avocat care a zis no problem,se ocupa de tot.de atunci eu am aruncat toate hartiile despre asta.
luni cand am fost sa ne interesam de ceva la agentia tributara,rezulta ca iulian e autonom si ca nu a platit din oct 2005 impozitele la stat si ca o sa vina cu o superpenalizare.degeaba am incercat noi sa explicam ca e o greseala,ca nu a lucrat asa...acum asteptam recursul
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
BIANCA da' pe naiba,n-o invatza Ghitza nimic
,ca de aia mi-e ciuda! Eventual mami,daca ii mai arata nasul,guritza etc. Ea mai vine aproape zilnic o ora - doua si de obicei o scoate la plimbare daca e vreme buna,sau la frate-meu in apartament ,daca e vreme urata.Si daca o prinde cand doarme imi mai face cate ceva prin bucatarie.
N-am ce face,trebuie sa ii dau Dianei ciocolata,ca tzipa dupa ea 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Mama cat ati scris...
Denisa felicitari pt. baby boy. ce pereche reusita veti avea
.
Nu am timp sa scriu, sa citesc...merg sa-i dau la Clau sa manance.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Mirela..imi pare rau dar e normal sa fie asha...voi trebuia sa mergeti sa depuneti acte cum ca nu lucreaza ca particular.
Evetual cu hartiile de la locul de munca ..ca a fost angajat in data de ...se rezolva ceva.
Bafta![]()
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Biancas spune:
Dani de vreo 2 luni imi face figuri la taiat de unghii...numai cu plansete i le taiam in ultimul timp, barbatu-meu il tinea si eu ii taiam unghiile.
Azi i-am taiat unghiile la mana la Sandra si a venit si el si mi-a intins mana sa i le tai si lui...si am reusit sa i le tai pe toate si nici mac nu a zic..inca dupa ce am terminat mai imi dadea unghiile
Mainea aveam program de unghii dar imi trebuie ajutoare...dar am scapat acum.
Ce ti-e invidia intre frati
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006