Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI TANTI!
eu am cam cazut iar in butoiul cu depresie,sper sa-mi revin repede,sau o fi astenie de primavara?
ANAM,nu cred ca aici se face vaccinul anti TBC,dar nu cred ca ati luat boala asa usor!eu zic sa stai linistita,oricum daca vrei poti sa-i intrebi si pe doctorii "eminentzi" de aici.pupici
GIOVA,bine ai venit si imi pare rau ca-i marcolino bolnavior.eu i-as da antibiotic daca face febra
MARCH,multa sanatate si voua sa scapati repede de virusi
am pus un filmulet in drop la MIRELA1,cu fotbalistul meu

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Denisa, felicitari! Ce frumos ca veti avea pereche! Cred ca sunteti tare bucurosi! De acuma puteti sa va ganditi la nume...
Sarcina usoara, ai grija de tine!

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Tanti, sigur, astept pozele voastre.
Nazdravan? Lasa, ca asa e bine.

Doina, bravo lui Theo, istetul mic.

Numai copii precoci sunt in ziua de azi, zau asa.
Sa va spun putin de Oana (ca sa ma mandresc, normal), dar sa vedeti cum e cu pustii astia in zilele noastre.
Deci, la aproape 3 ani si jumatate stie toate literele de tipar din alfabet, face conexiune intre litera si cuvinte care incep cu litera respectiva, stie toate cifrele, numara bine pana la 10, formeaza fara probleme numerele de telefon (deunazi am gasit-o vorbind cu mama la telefon, fiindca le stie numarul).
Stie sa se semneze (cu litere de tipar), stie aproape toate formele geometrice (inclusiv trapez si hexagon) si foarte multe nuante de culori.
Marea placere acum e sa ne intrebe "cum se scrie ...?". Iar noi trebuie sa-i spunem cuvantul pe litere.
Si ca sa intelegeti mai bine, targetul la grupa mica (3-4 ani) e sa stie 3 culori (rosu, galben si albastru, parca), sa stie 3 forme geometrice (cerc, patrat, triunghi), sa invete primele 3 cifre.
Pai, ea se plictisea de acum la gradi.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Denisa, felicitari. sarcina usoara in continuare.

Si daca toata lumea isi mai lauda cupilul, hai sa-l laud si eu pe al meu cu ceva la care cred ca n-are concurenta. Reuseste sa tea cu mancarea in gura si doua ore, curge saliva pe langa, dar n-ar inghiti mancarea sub nici o forma. Deci, cine ne intrece la faza asta?

Dana, pai 8800 se poate spune ca sunteti grasunici. Noi la 8300 putem zice ca stam bine, poate mai sunt copilasi mai jos de 8300 pe aici si ii lasam pe ei sa preia titlul de manechini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Diana, Peter e campion la faza asta! Dar macar are bunavointa si deschide gura, ca altfel cum sa ajunga mancarea acolo! Mofturos mic! Lasa ca exista speranta. A mea s-a dat pe brazda din senin.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA pai telepatia,mai cu mancarea tinuta in gura!
Chiar voiam sa va zic ca Diana mea seamana pe mine,adica eu de obicei las un pic in farfurie cand nu mai pot,nici daca e f.putin ramas nu mai pap.Asa si ea,de obicei ultimele linguritze nu le mai vrea si bolandu' de Ghitza i le da si pe astea si asta sta cu mancarea in gura si 5-10 minute dupa aia,fara sa o inghita .Dar nici nu o scuipa Asa ceva n-am mai vazut!!!
Si husbandu' e crizat rau sa termine ea tot,eu ca sa o lase in pace,ea zbiara ca nu mai vrea si gata circul in casa Aproape in fiecare zi cel putin odata e asa ,imi vine sa il ca i-am zis de mii de ori sa o lase in pace cand nu mai vrea

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Doina, totul merge pe dovezi, aici.
Dana, isteata foc Oana ta.
De fapt e important sa continuam sa ii stimulam cat mai mult, mai ales pe copilasii astia mai isteti. O inteligenta nativa daca nu e cultivata se poate spune ca degeaba o ai. Mama, ce am mai filozofat.
Ma duc sa ii scot mancarea lui Peter din gura ca mai are putin si adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai apropo de stimulat!?!
Mai tineti minte neuroloaga aia la care am fost cu Diana cand era mica? Cea care zicea ca din cauza ca am mers la serviciu si nu am stat cu ea e asa de agitata ? Si ca o sa inceapa sa se trezeasca noaptea si n-o sa se mai culce la loc bla bla ? Nici vorba!
Singurul lucru care mi l-a zis mai coerent a fost ca cica daca e din fire mai agitata ,nu trebuie sa o stimulez,sa nu-i dau multe jucarii,sa nu o duc in lume,sa stea doar cu mine sau cu putine persoane etc. Si la un copil linistit si mai moale ... cica se face pe dos
Mie mi-a prezis ca va fi foarte inteligenta ,dar va face numai ce vrea ea - de preferintza lucruri interzise si aici a cam nimerit-o

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Monica, imi amintesc de neuroloaga. Si eu am stat acasa si stau in continuare, numai cu el, l-am alaptat pana la 10 luni si este foarte agitat! O sochez pe Cata de fiecare data cand ne vedem, Bia e mic copil pe langa el. Eu nu cred in educatie foarte mult, esti asa cum te nasti. Eu am fost crescuta de niste matusi ale mamei, educata stil pension, mai lipsea sa imi puna o umbreluta in mana, ca e frumos cu piele alba, deci asa ca pe timpuri! Si eu saream garduri si rupeam rochitele si imi juleam genunchii. Nimic nu s-a lipit de mine! Cu mine seamana Ayan asa, sigur!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Dana, chiar ca e isteata tare Oana! Spun asta ca stiu si eu un copil de 3 ani si nu e asa. E si baiat, adevarat, nu prea isi dau ei interesul. Oricum, Oana chiar stie f multe!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput