Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA lasa mai ca fu super la zz Si acum imi vine sa lesin de ras cand imi amintesc - doaaaamne ... numai la subiectul nostru se putea intampla asa ceva

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Dianaaaaaaaaa !!!!!!!!!!
Mai spune despre Peter. Ce-a mai facut?
Ai citit ce greutate are si fii-mea? 8,800 kg. Silfida, nu altceva.

Ali, Moni, mersi pentru comentariile din drop.
Am us cateva poze facute vineri, cand au venit pe la noi prietena mea Ileana si copiii ei (Luca, amicul Oanei si Ilinca, surioara lui): http://www.dropshots.com/danae

Denisa va avea tot fetitza????

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

DENISA si bebe e ok si m-a lasat sa va zic ce e repede,numai dupa ce am promis ca la viitorul meu bebe,daca va fi tot fata i-o voi da de nora.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Baietel!
Ce bucurie o fi la ei acum. Bravo! Ma bucur!
Denisa!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Instinctul imi spune ca Denisa are baietel. Denisa, ce mai faci? Nu vrei sa mai vorbesti cu noi?
Dana Ene , bafta la examen!
Diana bine ca mai dai si tu un semn de viata! Asteptam povesti cu Peter!
Giova, of, sanatate lui Marco! Acum ma uit la poze
Ingrid, am admirat bikini si am vazut-o si pe Diana! Alta fetita isteata foc. Sa-ti traiasca! Mi-a placut filmuletul in care punea formele geometrice! Si ca sa nu fie baietii mai prejos, pot sa spun ca si al meu le pune, dar tot asa trebuie sa-i arat eu unde! E nevoie de dovezi?

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bravooo Denisaaaa!!!! ma bucur pt. voi, o sa aveti si o putzuna in casa Ce spune Dragos?
Giova sanatate lui Marcolino, eu i.as da antibiotic! Ca doar nu sant astea facute sa faca rau, a trecut de 1 an!
Diana ma bucur ca ai dat un semn, pupicei baiatului
Fetelor ma duc sa.i dau sa manance lui Angelo, azi a dormit doar 30 min. si il culc mai devreme!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Dana am terminat sambata sesiunea si am avut timp sa citesc si eu cate ceva, saptamana asta incerc sa iti trimit poze sa le pui pe site, Andrei tot cu secretii nazale m-a omorat a intrat in a 3 saptamana decand ii curge nasucul
Andrei este un nazdravan care este in stare sa imi darame toata casa
Marco multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bravo Denisa, muulte felicitari! Si baietel si perfect sanatos banuiesc (nici nu se putea altfel).
Mai m-ati omorat cu copiii nostri geniali. Ce facem fetelor cu asa copii? Pai la scoala/gradinita de ce-i mai dam? Moni, tu esti tare cu hainele si Diana! Eu sincer nu stiu daca stie care-s pantalonii sau bluza (ca vesta chiar nu poarta never, nici rochita), dar intr-o zi de ciuda ca nu statea nicicum la imbracat-cum nu sta niciodata, am pus-o sa ridice picioarele pe rand sa-i bag strampii. le-a ridicat frumos, dupa care mi-a aratat si sosetele (sa i le pun).
Si pasiunea ei e sa-mi pun in cap tot felul de minuni si sa ma fandosesc. Toata ziulica ne prostim cu toate minunile. Si stie animalele si cum fac ele, ceva de groaza. E simplu: Pisica ma ma (de la miau miau) cutu: mam mam (ham ham) si rata.....tot ma ma, dar pe alta intonatie. SI se uita aa mirata la mine, de ce o tot intreb, cand ea stie clar cum face fiecare.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

DENISA, FELICITARI! SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

GIOVA FAINE POZE,mai, ce performanta ca Diana sa stea la mine in brate si sa se uite la toate fotografiile! Nu numai la alea cu Marco ci si la alea din Milaono!!! E record la ea,mai ales ca erau multe fotografiile! Dar se pare ca are gusturi fata
Acum e extrem incantata - o vede pe bebelina Irina a lui Columbeabu la TV si tzipa la ea

Mergi la inceput