Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)
Raspunsuri - Pagina 30
alina.mattei spune:
scuze gata am revenit am spalat un kk intre timp ca noi ne spalam dupa fiecare kk asta e ideea
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria
Biancas spune:
Traiasca servetele umede...

La inceput il spalam si eu si apoi m-am domnit si il streg cu servetele umede si dupa kk si dupa pisu
Am spalat-o destul pe Sandra la fund si am fiert destule scutece..asha ca imi ajunge.
Noapte gagici..merg si eu la nani 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
of Alina..si pitica ta e bolnavioara? Aceeasi schema mi-a zis si mie dr., ca la bee, in caz de febra. insanatosire grabnica.
Dana bafta la examen maine
.
Bianca, Moni si Marco stia cum face masina, si acum pauza...
Mirela sbafta cu procesul. sper sa nu coste avocatul ca in Italia, ca te falimenteaza.
Diana ma bucur ca ai mai intrat.
lui Peter.
Sincer..nu mai stiu ce si cum vroiam sa-i spun
, dar sunt cam zapacita de cap.
Am facut un maraton de cumparaturi...marco a dormit acasa, tat-su' l-a veghiat.
acum vreau sa-i fac o baita ca e iar zoombie.
S-a jucat putin, a mai si ras, dar tot nu e argintul de ieri. lasa ca ne revenim noi.
Eu cred ca temp. e si de la masele, stau sa exploteze nu altceva.
am plecat la baita, papica si somnic.
pe maine
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
alina.mattei spune:
doamna esti fericita
carla se irita daca o las doar cu stersul cu servetelele plus ca nu stiu cum resuseste dar se murdareste destul de tare desi nu sta mai mult de 2 minute cu el in pampers pana o schimbam
acum vorbeste si canta de zor s-a trezit pe la 20.00 si nu are chef sa se culce
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria
Biancas spune:
Alina..Dani a stat mai mult de 1 ora cu kk la fund si nu a avut nimic..nici el nici pielea lui..se pare ca ii place.
Cat despre murdarie..e normal..dar eu prima data il sterg cu partea din fatza a pampersului (desfac pampersul si cu partea din fatza il sterg) si apoi cu 1 sau 2 servetele umede. Cel mai mult am folosit 3 servetele .
Giova.....insanatosire grabnica 
Eu ziceam ca ma duc si m-a prins barbatu-meu la o conversatie pe mess
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006