Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Bianca de info.
Cata. Alina am vazut spiridusii. mai ce fain se distreaza ei.
Alina de unde ai leaganul ala rosu? eu deocamdata visez la mag. Toys si la ce sansa pierduta ... .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Gata si filmele... sunt tot in drop..o sa vedeti mai multe stiluri de dans ale Biei cu telefonul, cu mine cu Ayan batind din palme de fericire si o sa priviti cum ma ataca!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai fetelor...eu turbez cand vad poze cu copii care stau in strampi..adica una e sa il tzii in casa in strampi, si alta e cand mergi undeva sa il tzii in strampi...
Chiar inainte am vazut niste poze la o cunostiinta de la cheful de 1 an...era cu o camasa baietelul si in strampi Mai da-o incolo de treaba de parca nu are pantaloni sa ii dea. Ii face poze la copil care ii raman amintire si el in strampiLa tort el era in strampi, cu camasa descheiata si se vedea body-ul pe care scria eu sunt seful./...poftim...poza de pus in rama amintire
Loren, Alina...sper ca nu va suparati dar sincer mi se pare absurd sa merg undeva si sa stau in strampi.
Eu daca il duc pe Dani undeva ii dai haine mai subtiri, chiar si fara strampi daca stiu ca e cald unde mergem. In strampi l-am tinut f rar in casa...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare tuturot
GIOVA bine ai venit...aceaasi pb o am cu stefan si suntem pe antibiotoce asa ca eu te sfatuiesc as i dai ptr ca poate sa faca otita de la mizeria din gat
ANYMONI beyyy tu sa nu zici nika de noar mea ...AUZI DOARME 3 ORE ...PUTIN
ACINA da e bine la ban mobila si sunt tare multumita
CATA , ALINA super poze

va pup si s in zona

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Hm, ce chestie, eu ador copilasii in strampi.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Voi mai folositi barbitele? Ca la noi fara barbitza nu se poate ca e izvor la gura

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

GIOVA, antibioticul se da dupa masa... si e bine sa ii dai si biotics. SINGURUL antibiotic de care stiu eu ca se da inainte de masa e pencilina v sau ospenul.

CATA, da-o pe Bia incoace ca facem fata cuminte din ea...Cu ioana o sa fie 2 cuminti...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Giova, nu scrie pe prospect daca se da inainte sau dupa masa? In general antibioticele se dau dupa masa, parca.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Doamnelor va pupicesc pe toate .
Am plecat acasa.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinaaaa trimitemi-o si mie pe Java-java, sau cum s-o chema melodia aia. e super misto si de cand o vreau!!! Da-o pe mess.
Any, Ioana mersi .

am reusit sa mananc si eu pranzul..la ora asta. of....
deseara tre sa fac un drum de Selgros/Real dupa cumparaturi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput