Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Gio, si eu zic antibiotic daca e puroi. Sanatate multa1

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, la rosu in gat eu nu i-as fi dat antibiotic. Dar la amigdale cu puroi cred ca da. Sanatate micutzului !
Nu stiu daca vin cu voi, as vrea, dar sa vad ce program are sotziorul meu...poate vrea sa iesim numai noi doi undeva, ca n-am mai fost singuri de cand s-a nascut Diana ...o sa te anunt oricum, multzam fain .
Cata, Alina, ati pus pozele? Bia si ayan in curand o sa fie nedespartiti .
Si acum doarme fata, mai un pic si se fac 2 ore..cred ca ma duc si eu la medic cu ea...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ingrid, am pus poze la semnatura. Acum incarc si pe drop ceva. Bafta la dr!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello si de la noi.
Sper ca toata lumea este ok. peste noi dadu o mica raceala, mai intai aparura mucii(secretiile nazale) la ioana, fara tuse, temperaturi ridicate sau alte cele. prima noapte am dormit mai prost ca se tot trezea cu nasul infundat dar acum este ok, chiar spre surprinderea mea a dormit toata noaptea fara intrerupere, eu din obisnuinta insa, m-am trezit la program si n-am mai putut adormi timp de doua ore. Ioana darnica ma procopsi si pe mine cu mica ei raceala asa ca ma lupt si eu cu un nas infundat. Sper sa treaca repede, ne tratam cu paracetamol si apa de mare.
Acina, mi s-a rupt coada la lime car damn!! La voi este ok??
va pupic pe toate, mai ntru si eu mai tarziu poate ne da denisa vesti

daniela17w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Poze puse in drop si filmulete puse si mai urmeaza!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor multam .
Anasebe cica o doza pt. copii pana la 2 ani e un tubulet dintr-ala, odata /sapt.
Ingrid vezi tu, ma anunti. eu nu te-am vazut in chiloti.
Cata aoleu, asa putin doarme Bia? marco azi a fost ca drogat...mai mult a dormit. dar in rest... 3 ore tot le doarme/zi.
Any zi-mi si mie, ca sunt paralela...antibioticul se da inainte sau dupa ce mananca? nu i-am mai dat pana acum si habar n-am. I-am luat si Biotics pt. stomacel.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Chiar afla Denisa azi sexul lui bb..eu am zis baiet...am dreptate ori ba..o sa aflam curind!

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...imi pare rau ca Marcolino e cu puroi in gat ... Trebuie sa ii dai antibiotic ca altfel nu trece. Si poate cobora mai jos, adica la plamani si nu e bine.Ospeximul nu e un antibiotic tare. Si Dani a luat.Eu am avut de vreo 2 ori puroi in gat si e nasol de tot, ramaneam si fara voce si ma gurea gatul ingrozitor.
Oricum interdictia de antibiotic e pana la 1 an sa se evite ca e mai bine......
Ingrid, nici Dani nu mai ia biberonul deja de vreo 5 zile, nu stiu ce ar putea sa ii iasa ca nu ma pot uita in gura luiLogic ar fi sa ii iasa dintele nr 8 dar cine stie..mi-am bagat mana in gura lui si parca ii e umflata gingia in zona maselelor dar..nu sunt 100 % sigura.
Am vb cu maica-mea...cica scrobeala e faina cu amidon
Apretul poate ca e acelasi lucru, la noi se mai apreteaza fetele de masa cu aracet (acelea cusute de mana) ca sa stea tari.
Loren. Alina...se pare ca v-ati distrat azi... Stati departe una de alta?
March...sanatate multa si tie si Ioanei
La noi ploua de aseara

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Giova da...Bia cred ca e campioana absoluta la nesomn..asa ca iti dai seama ca sunt zombi non stop!

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Bianca si la noi ploua..departe nu stam una de alta..dar ncii foarte aproape sa ajungem pe jos, din pacate!

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput