Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Gio, bine ai venit!
Anca, misto motanul iar Andrei super scump
Moni, am vzut flmuletele cu Dia

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna Doamna,
Cum a fost la Cata?
ceva poze cu piticii?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Anca, Cata a fost la noi. O sa pun poze.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele...noi am fost in crailic la Ayan si Alina...am vazut pozici cu echipa fantastica a Giovei si filmulete cu Diana si animalutele..eu sunt obosita si sper sa adoarma Bia nitel..apropo papusele s-au jucat, marait, fugarit..tot tacimul..o sa bag si filme cu Bia!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi tocmai am venit de la medic, exact cum ma asteptam: rosu in gat, amigdale cu puroi , febra, tuse. ce mai trebuie sa fie tacamul complet? un bb marait si adormit.
Ne-a dat antibiotic Ospexin, ce naiba sa fac?
Dr. hoeopata la care mergeam numai maine ne poate primi. sa mai las copilul asa? sa bag antibiotic in el?
I-am zis la dr. asta ca i-a dat mama o doza de osscilococcim. Mi-a zis ca e ok, dar pt. puroi nu e bun trebe antibiotic .
Asa ca...stau si rumeg.

Ingrid vii cu noi de 8 martie? hai ca mergem la casa cu flori, unde ai mai fost si tu azi vara.

merg sa-mi pregatesc pranzul ca e vremea de halit. profit si ca mi-a adormit copilul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sal! OFFFF, mi-au scos ochii raportarile astea...M-am saturat ca imi venea sa le arunc...Si fii-mea care nu doarme decit 3 ore pe zi...si vrea numai plimbata. Acu cica am pus-o la somn, dar vorbeste cu jucariile. Ii iese iar un dinte si e suparici. Aseara a facut adevarat raliu prin casa cu tat-sau.
am sa incerc sa citesc din urma, dar la ritmul vostru de scris...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Giova daca are puroi nu cred ca trece fara antibiotic...off...sanatate multa lui Marco!Apropo, in poze te prinde bine roscatul...cum vrei sa te faci?

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Giova, bine te-ai intors din voiaj si bine ca l-ai gasit OK pe Marco...

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ZILELE ASTEA!!!
Si unul special moldovencei mele DOINA!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Any ti-o dau pe Bia care pina seara nu doarme decit 30 de minute maxim 1 ora...pina acum a servit toata ziua 20 de minute de somn in masina si acum ma chinui de 1 ora sa o adorm!

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI TANTI!

Gio Imi pare rau ca e bolnav Marco. Pup sa treaca repede. Zi-mi si mie te rog, o doza de oscilo...., inseamna un tubulet d-ala?

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput