Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Biancas super tare....
Deci ati mancat si scrobeala

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am mancat scrobeala si a fost buna, adica nu s-a simtit...stii ce tort fain a iesit...super i-a crescut..maica-mea chiar zicea ca ei nu ii cresteau asha tare torturile. A doua oara...ciu-ciu..ca numai scrobeala a pus. Si acum radem cand ne amintitm. Important e ca am aflat ca nu e toxica si e chiar comestibila

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sunt super sexy nu-i asa Bianca?
Scrobeala eu stiu ca e faina cu apa. Albitura la fel.

Marco arer 37.1. este asa de morocanos......

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...37.1 cica nu e temperatura la copii..dar totusi du-l la medic ca poate il prinde vreo raceala.
Cat despre scrobeala...nu cred ca e e faina ca tin minte ca am pus mana si eu pe ea si are alta consistentza. Maica-mea stiu ca o cumpara de la magazin...am sa o intreb din ce e facuta ca sunt curioasa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Deci solutia sa iti creasca tortul e jumatate faina , jumatate albitura

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

trei copii la maternitate, doua fetite si un baiat baiatul: voi sunteti fetite eu sunt baiat, stiti ce fac baietii cu fetitele? fetitele: nu noi nu stim suntem prea mici, dar tu de unde stii ca esti baiat? baietelul isi ridica paturica si spune: tatam tatam am ciorapeii albastri

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ana m tatam...mor de ras

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova super pozele.Imi plac alea in care Marco doarme pe covor.e mortal.
Toanca merci pt reteta.
Bianca la noi albitura e pastarnac, telina , patrunjel.Intrebarea e ce e aia scrobeala?

Edit: E apret cumva?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Si din urma LA MULTI ANI DOINA SI IRINA
Io nu ma mai recuperez suficient cat sa citesc amanuntit sau sa mai si scriu.
Am vazut de scrobeala. Pai scrobeala e amidon! Si daca exista si amidon alimentar, de ce sa nu fie bun. SI cred ca si apretul (tot amidon e) e comestibil.
Giova, sa va fie de bine calatoria. LAsa-l pe Marco linistit. Poate nu s-a adaptat la venirea voastra acasa. Sau poate ai uitat cat de marait era inainte?
Dana, bafta la examen.
Sper ca bebelusi bolnaviori nu sunt ca sa le urez sanatate. Parca n-am vazut. Dar am vazut ca ies maselute una si una! La mai multe piticuti! Noi tot in stadiu de 6 dinti suntem.
Ana e tot ea insasi: nu doarme noaptea cum trebuie, se scoala de 2 ori pentru laptic, are zile cand ma omoara cat de maraita e. Dar in schimb mananca! Ptiu sa n-o deochi, mananca de ma sperie. mereu rontaie cate ceva.
Cam atat despre noi momentan. Nu pot promite sa intru seara, ca abia apuc si eu sa motai pana incepe gagica showul.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Giova, ma bucur ca ti-a placut la Milano, lasa draga, decat un sotz urat si milionar sau care nu e deloc acasa, mai bine unul tanar si frumos ca si Claudiu ! Am vazut pozele, mi-au placut, Marco vad ca s-a descurcat bine in lipsa ta . Si eu zic ca nu are temp, dar de preferat ar fi sa vezi ce iti spune azi pediatra.
Moni, am vazut-o pe Diana cu animalele, de ce n-ar crede cineva cate stie sa faca? E foarte desteapta mama pe ea!
Diana iar a inceput cu degetele in urechi, ma dispera, nu stiu acum daca e de la urechi iar sau de la dinti. Ca plange, si plange si nu se mai opreste. I-am vazut alb la canini o fi de acolo? Mereu sta cu degetele in gura, nici suzeta n-o mai vrea.
Si doarme foarte mult...s-a culcat la ora 10,30 si a dorit pana la 12, apoi la 15,30, sa vad cat doarme acum. Iar seara la ora 21 e in pat. Ce o avea???
Ma duc sa mai pun la spalat, am o groaza de rufe care ma asteapta.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput