Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, tu stii mai bine cum e cu Marcolino al tau, dar totusi daca nu face febra, poate ai putea a-l tii pana maine cand il vede homeopatul. Eu am fost cu Ana la doctor dupa bronsiolita, aceeasi chestie: amigdale cu puroi, initial mi-a recomandat antibiotic, dar cum eu sunt maniaca, m-am uitat urat la ea: "Cum amigdalita, cum antibiotic daca fata n-aer febra?" Si nu mi-a mai dat antibiotic si nu cred ca a fost amigdalita si daca o fi fost n-a fost bacteriana. Ana n-a avut nimic spectaculos, cred ca toata treaba fusese de la virusul cu bronsiolita(si ea tusea). Exista si amigdalite virale, la care faci depuneri albicioase care seamana cu puroiul, dar n-ai ce face impotriva virusurilor cu antibioticele.
Bianca, vezi de ce nu pozez/filmez eu fata mea? o tin mereu in strampi. Si-mi place! E drept ca ne-am trezit si noi la o aniversare, fata in haine frumoase, minunate, dar acolo erau 27 de gradew si am ajuns la strampi.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si eu ador copilasii in strampi sa le admir piciorusele finute si fundicul mic...la Mall la centru de joaca cu bile sunt multi copilasi cu doar citeva luni mai mari ca Bia care defileaza in strampi...imi vine sa-i maninc pe toti!
Bianca la Bia folosesc din cind in cind babetici...cind vrea papa frumos, cind nu..ca un purcel!
Giova misto foc Java, Java!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

March, si Ayan a avut vreo doua zile nasul infundat, secretii apoase, nu i-am dat decat Nurofen, ca avea si febra si Stodal ca cica mai dizolva din secretii. Si e f ok. Eu stiu ca nu trebuie sa iei paracetamol gravida. Poate nu mai retin eu bine. Sanatate multa!
Revin cu strampii.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Vladimir se uita la filmele cu Bia si Ayan si danseaza si el. Pacat ca nu am baterii la camera, sa-l filmez.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee mersi. si mie mi-a zis ca re depuneri albe pe amigdale.
Problema e ca marco are febra. acum nu o pot lua ca doarme, dar arde de numa.
Mersi Alina, acum vazui ca e Jaga, jaga. e misto de tot.

Si eu l-am tinut odata in strampi.si-mi place sa-i vad piciorusele asa.
Dar daca ar fi ziua lui, normal ca nu l-as tine in strampi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

si eu iubesc bebei in strampi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Super Vladimir...hai la dans!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

aloooooooo ce faceti de 8 martie?????????

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Mie imi plac chestiile specific de bebe, adica mi-e dor de tichiutele alea pe care le purta Ayan cand avea cateva luni, iar strampii sunt super, au un farmec aparte pe copilasi. Si eu il tin asa pe Ayan in casa si imi place foarte mult! Imi plac si jeansii, raiatii, salopetele dar si asa.
Gio, cu placere.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si eu sunt pro strampi. Mi se par de altfel si foarte comozi. Dar intr-adevar la o aniversare sau o vizita mai cocoficoasa, nu l-as tine asa.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput