Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
step_ana spune:
prin carti se zice ca extremitatile bebeilor sunt de obicei mai reci... adica manutele, nasucul...si eu pe oana o tin tot cu body si pantalonasi.dar la noi eu putin mai racoare. mi s-a parut odata ca ii este frig copilului..i-am pus o caciulita si intr-o ora i-au aparut niste bubite pe frunte.de la 'de la caldura'.cum o fi mai bine, doar ei striu, numai ca n-au cum sa ne spuna...
Messa spune:
alinuk, 69 e un numar foarrrrrte bun!
dianamizzi, jur ca-mi fac tricou la vara "uita-te, bah, in alta parte, ca-mi diochi cupilu'! (si p'orma ce omor vezi!!!)" - cu un tricou asa belicos or sa se uite toti in pamant cand trec pe langa ei
shine, si eu am 25 de grade uneori ca mai uit centrala pe "tare" - la temperatura asta o tin in body cu maneca scurta si pampers, sub o paturica subtire. 25 de grade e ca vara!!!
Laptele muls - teoretic 24; laptele formula cateva ore.
Shine, cand aveam ce mulge mulgeam si puneam in pungute de senvish de unica folosinta, le legam la gura si puneam in conge. Nu va mai omorati atata cu sterilizarea...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
adinush spune:
Bey eu incep sa ma oftic...bebeii vostri de ce cresc atata??
A mea a pus intr-o luna doar 600 gr..mi-a zis pediatra ca bebii mari nu pun mult in prima luna,mi-a zis si Capraru dar tot ma oftic..cand mai aud de cate un bebe care a luat 1,5 kg imi dau lacrimile.Pe bune.
Si ma gandesc daca nu e din cauza ca nu mananca noaptea..in Spock de ex spune ca bebii nu tre sa stea nemancati atata timp ca se deshidrateaza
In alta odine de idei..pe noi de ce nu ne laudati? ce noi nu suntem frumoase? aici sunt poze cu noi
Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Shine spune:
mi-am amintit: m-am uitat in oglinda; nu stiu cine m-a pus;
ce naiba fac cu verggeturile alea?
aoleuuuuu.
ma cheama
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
anis spune:
Off...sper sa scap si eu de belele ca m-am saturat.
Inca nu stiu daca am sa recuperez ceva..aflu maine ,poimaine.
Messa, e maxtor HDD, ma tot gandesc , ala mi-a curata PC de praf in baie, daca cumva l-a udat ...dar daca era scurciurcuitat era negru, e, el nu e...in fine.
Alinuk, aveam peste 3000 de poze cu eftele, plus nu stiu vreo 500 de filmulete, nasterea etc..mie rau acnd ma gandesc..asa cred ca am sa recuperez macar vreo 100-200...nici nu am gandesc..
Iarina m-a chitait cu scremutul si parturi la greu de la ora 5 dim.Si kaka tot nu a facut, si asta de vineri n-a facut.
Eu sunt franta, dar am laptic, merge treaba cu ceaiul de urzica,galactogil si bere f alccol , de ieri air (ca sa ma ajute la digestie).Cu rana, sper sa o scot la capat intr-o luna
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
asa si desi nu face kaka, de pe 11feb si pana acum, deci in 2 sapt a luat 700g.Avem 4710..eu zic ca e ok.
*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
roandre spune:
Cica am bona de la 1 martie...taaare sunt curioasa cat va sta si femeia asta desi ea a parut super ok si a fost 22 ani educatoare la cresa (deci e obisnuita cu fel si fel de bebei cu mai multe sau mai putine figuri in cap) si pe deasupra e vecina cu mine in bloc.
Om trai si om vedea!
Despre iritatia urata a funduletului lui Andrei am sunat o pediatra si mi-a zis sa nu-l mai spal cu apa si sapun decat maxim o data pe zi, in rest sa dau cu apa simpla, apoi sa-l tamponez cu apa bicarbonata (la o cana apa fiarta si racita sa pun o lingurita de bicarbonat) si creme sa folosesc Bepanthen si Reviken (fostul Cutaden) si lasat cat mai mult fara scutec.
Sper sa reusesc sa-i vindec funduletul ca ma doare sufletul cand ma uit cum arata.
Marina, adinush aveti niste fetite tare dulci...ne inscriem pe lista la petit!
marinar spune:
dianamizzi pupici de la fete pentru fete.
shine si emma are mainile reci dar daca nasucul e cald eu stiu ca e ok. si eu tot cu body si pantalonasi o tin imbracata. lapte stiu ca merge tinut la frigi 24 h , iar cel pt congelat nu se amesteca- cat mulgi o data atata pui intr-un recipient la congelat. treaba cu termometrul pt a-l ajuta pe bb sa faca kk nu e mare complicaciune dar ia lasa-l tu 3 zile ca poate faca de buna voie.
lore nici emma nu a avut programul asta de la inceput ci cam de la o luna.
adina bebelina ta e suprba. aaa si nu cred ca tr sa-ti faci pr ca nu ia in greutate ff mult. ne asteapta pe noi astia mai mici sa o prindem din urma.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
anis spune:
roandre eu cu Ingrid am patit-o cu fundulketul.
Spala-l doar cu apa , tamponeaza-l cu prosopul, schimba marca de pampers pe perioada asta si da-i dim si seara cu Atoderm (de la Bioderma), in rest usuci cu foenul pielea f bine, sa fie uscat de fiecare data cand il schimbi.trece garantat.Cu cat mentii umed cu creme etc , cu atat intretii iritatia.
*** AniS ***
anis spune:
mai fetelor cu ajutatul la kaka..asta nu da dependenta la bebei???Ca e vb de termometru sau supozitor etc???
Mie de asta mie frica..oricum eu am stat cu Iarina si 9zile si tot nu a facut..acum nu a facut de vineri...nici nu stiu cum sa fac.Mi se tot spune ca digera f bine laptele meu...cine stie
*** AniS ***