Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
kateryna spune:
Si eu sunt moarta de somn. Cred ca la oboseala cu trezitul des se adauga si cheful de somn de la vremea asta. La noi programul de masa e: bb se culca pe la 22.30 (dupa baita si papat), se trezeste la 1 (papa vreo 45 de min), doarme pana la 3 (iar papam si avem chef de joaca pana la 5) si pe urma dormim pana la 6 jumate (cand papam pana la 7) si de la 7 program de joaca, uitat pe tavan si gangurit pana pe la 9. In continuare depinde de el ce chef de papa are. SUnt zile cand mananca la 1 ora jumate, in altele la 2 sau la 3 ore.
Messa, mersic ptr informatiile legate de alaptare. Acum am priceput dc mananca mai des bble meu. Inainte nu ma mulgeam decat dupa ce termina de mancat. Il puneam pe bebe sa manance si manca pana termina un san si pe urma il puneam la celalalt. Numai ca la celalalt ii venea laptic subtire care nu tinea de foame, i se umplea burtica si normal, adormea. De vreo 2 sapt in schimb, il pun pe bb sa pape la un san ( ca s-a marit productia de laptic) si celalalt san il mulg (scot cam 120 de ml ca mai las si in san in caz ca nu s-a saturat cu primul san). De cand fac asa a inceput sa isi mareasca si timpul intre mese de la o ora la 2-3 ore .
Alinuk, sunt superbe salopetele. Cat ai dat pe ele?
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
LIGIA,!
MATEI NICHOLAS!,
SHANIA & STEPHANIE!
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
dianamizzi spune:
BUNA DIMINEATA MAMICI SI BEBELUSI! chiar... mai e vreo graviduta printre noi? daca da, hai anuntati-va... sa va mai facem o galerie [galerie] ca tare o sa ni se faca dor...
DANA SI AELITA ma bucur ca ne-ati placut in poze.
mai da nici nu stiti de cate ori mi se zice ca sunt minora...
acu ca o am si pe asta mica si o plimb peste tot... se uita lumea la mine si ce-or fi zicand (ca vad in priviri) ... ia uite alta ramasa cu plod, nerusinata, saracii parintii ei Pe cuvantul meu ca nu exagerez... si saptamana trecuta am fost cu thea la pediatru la control si asa cat asteptam la usa acolo se uitau toti la mine, ca eram singura , ceilalti erau toti in cupluri cu bebeii... s-a bagat o tanti cu mine in vorba si dupa una alta zice : "da tu cati ani ai".... si la faze din astea mai dau si eu cu mana prin par doar mi s-o vedea verigheta pe deget sa ma ia si pe mine lumea de femeie serioasa
am 23, la vara pe 15 iulie ma fac si mai mare... fac 24
revin.
Catalina spune:
Cristiana, e ... asa si asa. Bubitele sunt tot acolo dar nu mai e rosu. Eu zic ca totusi e o imbunatatire. Am sa incep sa clatesc de doua ori si hainele si sa pun detergent si sa le calc (desi cu partea asta ... nu stau bine).
Cam atat. Bebe doarme de la 9. Ieri nu a dormit deloc aproape deci, natural, urma o zi in care sa doarma tun.
cristiana70 spune:
DIANAMIZZI, tu suferi fiindca esti frumoasa si pari mai tanara decat esti? Uff, femeile astea, lasa in pace publicul, tu stii ce esti si cum esti, de impacat pe toata lumea nu vei putea niciodata!
CATALINA, nu stiu ce rezolvi cu calcatul, eu nu am calcat niciodata hainele lui David, si, crede-ma, e mult mai fragil decat Matei al tau. Si la noi mai curge lapte pe gatutz, dar il sterg cu servetel umed dupa ce mananca, e adevarat, mai mult pentru miros decat pentru iritatii, ca n-a facut asa ceva. Nu vreau sa insist cu Cutadenul, dar pe noi ne-a scos dintr-o buda maaaaare, era atat de oparit la funduletz, si tot bubitze.
cristiana mamica de David (21.12.2006)
step_ana spune:
salutari mamici si bebici, de la noi: mama ana si bebe oana, nascuta pe 3 februarie.va urmarim des si am decis sa intram si noi in contact cu mamicile si beblusii de varsta noastra, ca tare ne sunt de folos si alte pareri despre toate cite ni se intampla...
dianamizzi spune:
CRISTIANA - eee, nu sufar, eu ma bucur da ma amuz si eu .
MARINA - vaaai ce zambarici scumpic! ... si cu cercelusi... mor de dragul ei .
thea tot doarme in balansoar. ma pregatesc sa o scot afara la plimbare. venim mai tarziu la vorba, sa se mai trezeasca lumea...
sa avem o zi super frumoasa!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
Shine spune:
Mama lor de medici si asistente!
Propun sa ii impuscam pe totzi (adica doar pe aia tampiti).
Si pana la urma ce am eu cu mama lor? Tre' sa ii injur altfel.
va zic eu mai incolo de ce, voi trebuie doar sa fiti de acord cu mine acum, ca sa linistesc.
Aveam vreo 5 probleme, dar le-am uitat.. de la somn mi se trage. Aseara era sa cad cu tot cu copil, nu prea ma mai tzin genunchii.
Asadar:
1. La mine in casa sunt 25-26 de grade, nu am cum sa scad temp(mu am robineti, nu am repartitaoare, stau cu geamul deschis la un dorm si la bucatarie).... si bb are mainile reci. Il tin in body+ pantalonasi. Voi cum ii tienti pe bebii vostri?
2.Cat pot sa tin laptele la frigider(12 ore sau 24?)
3.Parca as fi prosta satului: anisai zis ca ai 1 kil de lapte de al tau la congelator. Eu scot de la mine cam 30- max 45 ml odata...
tu ai congelatorul plin cu recipiente in care pui laptic? sau amesteci laptele?
4. Si pana la urma voi in ce tineti laptele la frigider?
5. Alexandru tot nu face kk singur. ii pun supozitor la 2 zile. dati-mi voi alte solutii, ca zice ca nu-i bine cu supozitor. Si sa nu imi ziceti de termometru, ca am inteles ca este si aia o tehnica(pe care eu nu o detzin)V-am zis ca parca as fi....
Acum incerc sa citesc din urma, daca nu adorm cu tastatura in brate
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
loremunteanu spune:
Neata mamici si burtici!
Nu am mai scris de multa vreme; am mai spicuit pe ici pe colo... nici pomeneala sa mai pot recupera ce-ati scris... Mi-e tare dor voi, dar cum noi nu avem inca un program clar de nani si papa, cam greu de stat la discutii...
Bebitzul e un mare papacios. La noi suptul la titi dureaza o ora; se mai intampla (cam o data la 2zile) ca dupa ce papa o ora la san, sa mai vrea si i-am mai dat completare (30ml, 60ml, depinde cum are chef... de cele mai multe ori cam 60ml). Mie mi se pare ca mananca destul de mult... Laptic la san avem si simt ca trage... Cu pompa am scos cam 90ml din ambii sani dupa ce a supt bebe... Acum la doua saptamani jumate am ajuns la greutatea de 4.450kg (aseara atat avea), in conditiile in care am iesit din spital cu 3.290kg...
De dormit, doarme si numai o ora jumate si 3 ore; depinde cum are chef... El se trezeste cam la 2 ore dupa ce termina de papa... Adoarme pe la 22-22.30, se trezeste pe 00-01h, papa, doarme pana la 3, papa, doarme pana pe la 5-6, papa, iar doarme pana pe la 9... Azi s-a trezit la 00, apoi la 3, apoi la 7.30, a papat si a stat si s-a buricat pana la 10; acum cred ca o sa se trezeasca pe la 11.30-12... De foame sigur ii e foame... ca plage si cauta cu gura si isi baga mainile in gura, iar cand ajung cu tzatza in preajma, e disperat s-o apuce... Are deja preferinte ca orice barbat pt sanul mai mare (posed una bucata tzata de doua ori mai mare decat cealalta; arata destul de haios...)
Buricutul ne-a cazut de la 6 zile... Se vindeca frumos... A mai sangerat cate putin dupa ce a cazut, dar l-am dat cu alcool si baneocin si e ok...
Bebe, cand ar trebui sa inceapa sa stea la povesti (vb Katerinei)? Ca noi nu vb, doar ne maraim si cerem mancare si dormim...
Avem besinute multe, cateodata sunt asa de zgomotoase ca ne intrebam daca sunt ale lui...
Daca vreti sa ne mai vedeti, avem poze la semnatura...
Despre mine... De kg cred ca am scapat de tot, la 5 zile de la nastere mai aveam doar 1.5kg in plus... Acum cred ca am chiar mai putin de 56... Nu mai am cantar acum ca l-am dat la schimb pt cantar pt bebe... cand o sa-l recuperez o sa ma cantaresc sa vad... N-a fost intentionata slabirea... s-a intamplat pur si simplu... Si am papat destul de bine si am stat in pat majoritatea timpului...
Durerea de spate a inceput sa se amelioreze; acum pot sa ma ridic singura din pat si ma descurc si la dus...
Sanii inca ma mai dor; adica sfarcurile... Deci ii dau in continuare sa suga cu silicoanele alea (aparatorile alea, stiti voi); nu stiu cand o sa renunt la ele sau daca o sa mai renunt... Ma dor prea tare; nici nu pot sa le ating... Ranile mi-au cam trecut; m-am dat cu glicerina multa; de fapt am tinut comprese cu glicerina...
Cu cusaturile n-am nici o treaba... a zis tati ca la exterior s-au prins... Cat tin lohiile?
De saptamana asta tati va merge la serviciu, deci o sa ramanem mai mult timp singuri ; pana acum n-am stat mai mult de 2 ore singuri; au fost bunicile, a fost tati... O sa fie cam greu... Bebe e greu... si la schimbat, ridicat din patut, pus la san, ragait, etc... greu... imi amortesc mainile numai cat il tin sa suga... Dar ne-om descurca noi...
Marina, esti o fericita ca doarme toata noaptea... Bravo voua!
Gata fug ca s-a trezit bebe... exact cum va spuneam... e 11.30...
Va pupic!
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/