*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara!

Nici Teodora mea nu e prea miscareata! Nici eu nu o simt prea tare sau exagerat de des! Mi-ar placea s-o simt permanent! Si nici nu ma loveste, e tare delicata! Sper sa fie semn de cumitenie dupa ce se naste! As muri sa stau sa calculez de cate ori se misca fiindca nu cred ca se misca la doua ore, ci mai rara si as intra in panica!

In ultima vreme ma cam dor spatele si soldurile! Mai ales la schimbarea pozitiei corpului indiferent daca sunt culcata sau in picioare! In ultima vreme merg leganat (ca o gravida )si fac miscari mai lente desi nu ma simt greoaie, dar ca sa evit durerile!

Inca nu mi se umfla mainile si picioarele (doar de doua ori am avut chiar probleme caci ma si dureau de uimflate ce erau), dar pana acum am luat 5 kg si am 1,76cm. Poate ma ajuta Dumnezeu si nu mai cresc prea mult!

Pauly, felicitari si multumim pentru noul capitol!

Florentina, ma bucur ca esti in regula sau mai bine zis ca nu e chiar asa de grava problemuta care te-a speriat!

Elteka, distractie placuta. Sa ai grija de tine sa nu te obosesti prea mult!

Va pup. Noapte buna! Fug la somn caci azi am mers la bunici si am facut 90 km dus si 90 intors si sunt cam obosita!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Asa e, Arthurana, sunt zile si zile...al meu de ex. e hiperactiv, mai ales dimineata, dar astazi nush' ce a avut, ca dupa ce s-a agitat azi-noapte de nu m-a lasat sa dorm, azi dimineata nu mai misca neam...probabil dormea dus, dar nebuna de ma-sa adik eu, a intrat in panica si a inceput sa-i puna muzica. Nik... Masaj abdominal...plimbare prin casa...genuflexiuni...tot nik. Lovituri usoare cu degetele in zona in care stiam ca are caputul. Tot nik... Si uite asa vreo ora de simteam ca innebunesc nu alta. Obosisem si ma luasera toate transpiratiile. Ma gandeam chiar sa il sun pe dr. Pana cand mi-am adus aminte ca citisem ceva pe tema asta, asa ca am dat fuguta la frigider si am luat cateva inghitituri de suc de mere. M-am intins in pat si a inceput sa se agite instant. Zici ca il picasem cu ceara. Pe urma nu m-a mai lasat in pace toata ziua

Ufff...asa-i ca uneori o luam razna, fara sa vrem? Doar din grija pe care ne-o facem pt. bebicii nostri. Poate e normal, poate nu, dar trebuie sa invatam sa avem incredere in ei, ca sunt suficient de puternici si de rezistenti si sa nu intram asa usor in panica, ca nu ne face bine nici noua, si in mod sigur nici lor. Zise lupul moralist...

Paflo, misto burtikul tau, maricel si frumusel, asa cum trebuie sa fie!

Pauly, Chiqui, sigur ca va fi totul bine, nici sa nu va indoiti de asta!

FlorentinaRoman, dar tot n-am inteles prea bine ce ai patit...ai eliminat mucus si ai crezut ca e dopul gelatinos? Te intreb pt. ca si eu am eliminat de vreo 2 ori in ultimul timp o secretie ca un mucus galbui, foarte legat, nu mult dar destul cat sa intru in panica. Dar nu s-a mai repetat incidentul asa ca nu l-am mai luat in seama. Dar ma intreb daca nu cumva a fost totusi o parte din dop... Ma bucur ca totul este ok la tine

In alta ordine de idei, azi am fost in vizita la socrela si am bagat salate cu maioneza la greu, si acum ma simt tare vinovata...ca erau facute cu oua crude (cumparate de la supermarket). Dar mi-era pofta...ce era sa fac? Stiu ca am mai riscat de multe ori pana acum si nu s-a intamplat nik, dar ar fi trebuit sa ma invat minte si sa ma abtin. Sunt lacoma si pofticioasa (e caracteristica de familie)

pup burticile harnice!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

28+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

O saptamana minunata tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Florentina, ma bucur ca totul e ok ;)
Mica, eu am fost in Auchan - unde am vorbit cu o doamna foarte draguta. Dar pe site (happybaby . ro) sunt mai multe adrese.

A fost super calumea la "Kings on Ice" dar un frig... Groaznic. Am stat cu geaca, fular si caciula pe mine si le invidiam pe niste tipe de vis-a-vis care venisera cu patura de acasa :)) Dar a meritat. A dansat un pic si asta mica ;)

Noapte buna,

Anca 26+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Eleteka, vacanta placuta ;)

Anca 26+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu bebelusi tareee comozi!Al meu e lenes de-a dreptul, dar ma consolez ca seamana cu taica-su (pasiunea sa e somnul!). e drept ca-si gaseste si cate un moment inedit sa-si faca simtita prezenta (in sedinte, la examene, etc)!!
cand citesc de prietenele voastre gravidute, ma apuca o parere de rauuuuuuu ...prietenele mele nu sunt nici macar casatorite, ce sa mai sper sa fie vreuna insarcinata in aceeasi perioada cu mine!!ma consolez cu cele 2 mamici gravidute pe care le am la grady si cu voi!
sa aveti o saptamana frumosa!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Amely,

Am ras cu lacrimi la descrierea ta cu genoflexiunile si alergatului prin casa. Asa am patit si eu de dimineata...doar ca eu am trecut direct la sucul de portocale care il energizeaza putin dar care pe stomacul gol m-a facut sa vomit toata dimineata...Eu nu am avut saptamana sa nu am greata sau voma,despre arsuri sa nu mai vorbim...parca am otet, sau foc pe gat...
Eu cred ca tot stresul nostru este din cauza ca FIECARE DIN NOI NE DORIM ACEST COPIL MAI MULT CA ORICE PE LUME...copii nostrii sunt doriti si idolatrizati... si OBTINUTI CU GREU, cu tratamente de infertilitate, de sustinere...Fiecare din noi are povestea lui!
Eu nu ma mai complexez ca sunt paranoica. Asa sunt eu! Asa a fost si este si mama mea si o iubesc si o consider cea mai buna mama din lume. Din pacate ne vedem o data pe an...dar vorbim zilnic la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Buna dimineata!

Abia asteptam sa vina odata saptamana asta si sa am si eu mai mult timp liber, sa stau de vb cu voi.

Paflo ti-am vazut si eu pozicile cu burtica. Tare faina si tare rotunjoara. Eu am abia 25s si burta mea pare pui pe langa a ta, dar ma consolez cu ideea ca peste 4 sapt o sa mai creasca un pic.

Pauly bravo pt noul capitol! Si sa stii ca ma uitasem si la bluzitele tale de graviduta! Tare faine , sa le porti sanatoasa!

Papusa mea misca in general dimineata, cand ma trezesc(si atunci e ora noastra de iubareala: ne mangaiem, vorbim, ea da cu piciorusul, eu o incurajez. Apoi liniste si pace pana se lasa seara. O mai simt in timpul meselor. Adica in general cam dupa ce termin de mancat si imi fac siesta. Nici burta mea nu face valuri si nici nu ma astept la asa ceva acum. Poate pe mai tarziu, dupa saptamana 30.

Si apropo de miscari: citeam si pe un site american si mi-a spus si o amica urmatoarea chestie: in perioada asta bebelusii dorm in cicluri de cate 2h . Chiar daca noi nu le simtim miscarile asta nu inseamna ca ei nu sunt trezi si nu aud diverse sunete.

Voiam sa o intreb pe Elteka: tu ce fel de costum de baie ai?? Am vb cu dr meu si am inteles ca pe langa mine este o piscina care are bazin special pt gravidute (cica testeaza apa sa nu aiba nu-s ce concentratie de clor, apa e filtrata, nu de la robinet ). E un club privat si trebuie sa platesti o taxa de membru plus abonamentul. As vrea sa ma duc si eu lunile astea, mai ales ca zilele trecute iesisem in oras cu mai multe prietene japonici, si toate m-au incurajat sa merg acolo. Plus ca mi-am gasit si tovarasa de suferinta - o alta japonica , insarcinata si ea in luna a 4-a.
Despre carucior: a ramas acelasi pe care ti l-am aratat capitolul trecut - parca- , de la Combi. (care are 5 moduri de folosire). Problema mea e urmatoarea: nu stiu ce culoare sa iau: e unul pe rosu si unul pe galben. (o sa pun link-urile sa le vada toata lumea si sa dea cu parerea)

Fetelor ieri am comandat patutul si a ramas sa-l platesc cash , la livrare ( sotul meu a zis ca e mai usor asa, sa mi-l aduca ei acasa, decat sa ma "muncesc" eu cu transportul, pus in masina, carat pana in camera etc. Se platesc 3-4 $ in plus, dar asta sa fie ultima mea problema. ) Eu l-am vazut intai in magazin, l-am pipait, l-am sucit, am tras de zabrele, am citit ce spunea despre lemnul din care e facut etc etc si ieri, daca tot intrasem pe yahoo shopping , si incurajata de sotul meu, l-am luat. Am vazut niste aparatori tare tare dragute cu Snoopy si o sa ma duc zilele astea sa le cumpar. Mai ramane sa iau salteluta + setul de pat ( aici am vazut ca se vand in seturi: plapumioara, cearsaf, paturica, pernuta, un fel de salteluta water proof ). Uitati aici Patut1 Patutul2 si patutul3

Florentina ma bucur tare mult ca a fost o alarma falsa si nu trebuie sa-ti mai faci griji.

Stati ca trimit mesajul asta si revin cu unul nou, in care o sa va intreb de carut. Vreau sa-l comand odata ca sa tai de pe lista si problema asta si sa nu ma mai stresez.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si ca tot va spuneam de carucior: ce culoare vi se pare faina? Sotul meu rade cand ma vede asa de indecisa si-mi zice: "pana acum nu stiai ce carucior sa iei, acum te-ai hotarat si nu stii culoarea. Tu daca nu ai probleme iti faci singura!"

Deci si prin urmare:

1. www.sasamata.com/syouhin/Save0080.JPG" target="_blank">Carucior ROSU

2. Carucior GALBEN

Ambele sunt acelasi tip, difera doar culoarea. Va astept cu sugestii fetelor.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza, fetelor!!!

Am ajuns si noi pe-acasa... azi dimineata...

Lilky, Dianalaura, Pauly, Alyna24, Kay, Motannel si Cristinamaria MULTUMESC FRUMOS pentru gandurile frumoase in legatura cu bunicul meu!!!

Pauly, felicitari pentru capitolul deschis!!! Asa-i ca e usor?

Chris27, am vazut ca te "plangeai" in capitolul precedent de MUUULT LAPTE Eu nu am observat nici-o scurgere din san... iar tu vorbesti de o adevarata "furie a laptelui"... Nu ai de ce s ate ingrijorezi, doar poate sa te incomodeze!!! Dar, nu mai e mult... si o sa rezolvi tu problema facandu-ti puiutul fericit!!!

Kay, stiu si eu bluzita la care te referi. Am vazut si eu, pe negru si maro... Eu as fi vrut un bleu, roz, sau rosu... asa ca nu mi-am cumparat, desi ma apste gandul sa imi cumpar un tricou normal... si sa-l imprim la CARREFOUR .

Motannel si mie mi s-a parut ca ati cam avansat lent cu capitolul!

FlorentinaRoman, ce m-am speriat cand am citit primul tau mesaj... apoi m-am RELAXAT cand am vazut ca esti bine!!! Mai bine ca nu am fost aici ca as fi stat ca pe ace pana ziceai tu ceva!!!

IuliaBraila... de plimbat si agitat... nici eu nu duc lipsa, mai ales in ultima vreme

Ralucami, felicitari pentru confirmarea sexului... pentru fetita ta!!! Si un pentru tine!!!

Poohy, eu stiu ca exista si caruturi 3 in 1... adik au 1.) landou, 2.) scaunel pentru stat in fund si 3.) pentru masina... SI landoul intr-adevar este pentru cateva zile... Aaaah... si referitor la ce "varsta" () il scoatem pe BEBE afara... EU as vrea (daca ne ajuta D-zeu si e bine...) sa-l scot la cateva zile afara... Mai ales ca nastem asa cum ai zis si tu primavara-vara...

Michigan multumesc mult pentru aprecieri!!! Esti o draguta!!! Deh... cine nu o fi aratat bine la propria nunta??? Si noi speram ca Antonio sa mosteneasca ce e mai bun de la fiecare din noi...

Revin cu povestiri... din week-end (ce? Credeati ca zic... "povesti din cripta"? )

PS: Imi plac la nebunie caruturile expuse de tine Ralucami!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput