*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 2
Madi spune:
Elteka distractie placuta in excursie!
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Florentina Roman spune:
Salutare!
Am ajuns si eu in sfarsit acasa cu vesti bune!
Mi-am sunat medicul, m-a trimis la camera de garda unde am dar peste un doctoras dragut si e totul ok! Adica nu e vorba de dop, ci de o candidoza...Ufff! Va imaginati prin ce am trecut...
Mi-au facut si ecografie, bb e bine merci mai dezvolatat cu 2 saptamani si foarte miscaret!
Multumesc mult ptr ca ati fost alaturi de mine!
Gata, fug sa vad ce-ati mai scris voi, vad ca iar ati schimbat capitolul!
Va pe toate!
27+ si Tudor(5.07.2002)
pauly spune:
elteka distractie placuta.
florentina ma bucur foarte tare ca esti bine si tu si bebe.uauu ce maricel ii bebe...cu 2 sapt mai mare.sa-ti traiasca
paflo super "burtoiu" tau...
24+Riana Alessya
bebelina mea
poze
mica0307 spune:
Hai ce harnicutze ati fost week-endul asta. Acum am reusit si eu sa intru da nu am apucat sa si citesc ce ati scris.
Elteka drum bun si distractie placuta!
Florentina nu stiu ce s-a intamplat si de ce ai ajuns la dr ca nu am citit da ma bucur ca s-a terminat cu bine.
Paflo am vazut pozele cu burtica...si cu vergeturile . Hai ca n-ai de ce sa te vaiti.
Ma duc sa citesc capitolul trecut.
Mica 28+ Maya Alexandra
Poze
dianalaura spune:
Florentina, ce bine ca e totul ok. Sincer ne-am cam speriat toate..dar totul e bine cand se termina cu bine!
Paflo, fumoasa burtica!
Si a mea a inceput sa creasca vertiginos in ultima vreme..mie nu mi se pare...insa am fost aseara la niste prieteni cu care nu ne-am mai intalnit de la Valentine's day....deci nu de mult, de 10 zile...si m-a luat prietena mea de la intrare: vai ce ti-a crescut burtica!!! L-am intrebat dupa ce am ajuns acasa si pe sotul meu daca i se pare schimbata, si el mi-a confirmat ca parca acum se vede cum creste in fiecare zi...
Am primit si eu o salopeta de la prietena mea..care sa imi fie buna pana voi naste..ca cea cumparata de mine inainte de Craciun sigur nu o sa imi fie buna pana la sfarsitul sarcinii. Noroc ca am prietene mamici!
Pauly, multumim de capitol! Asa-i ca nu e chiar asa de greu de facut?
Dupa cum va spuneam la amiaza, am fost si noi la plimbarica de cativa kilometri pe jos...dar a fost ok. Am cam obosit, recunosc...mai ales talpile m-au cam durut...insa mi-a prins bine plimbarea. Si de la atata aer curat mi-e atat de somn acum....fug imediat la dus si direct in patut...ca nu mai pot!
Noapte buna tututor!
Spor la munca celor care inca mai merg la serviciu!
diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze
mica0307 spune:
Gata am citit tot ce ati scris in week-end.
Pauly multumim pentru noul capitol.
Poohy unde e magazinul happy baby?
Vas si eu m-am uitat azi la emisiunile despre nasterile premature.
Dianalaura am citit ca e acum burtica creste cu 5 cm/saptamana. Tare, nu?
Hai ca mai vorbim maine. Ca incepe o noua saptamana.
Mica 28+ Maya Alexandra
Poze
Arthurana spune:
Fetelor,
Este cineva dintre voi care face baby kick counts?
Adica se alege o anumita ora din zi cand bebe este mai activ si se numara de cate ori loveste sau se misca. Se zice ca daca nu misca de 10 ori in doua ore sa suni doctorul. Mie mi se pare extrem de stresanta aceasta practica..mai ales ca bebelul meu nu misca la aceleasi ore si nici cu aceiasi intensitate in fecare zi.
Daca vreti sa cititi mai multe despre acest subiect
www.google.com, baby kick counts.
Arthurana spune:
Paflo, ai o burtica uriasa, wow! Vad ca ai scris ca bebelina ta are zile si zile...pai si al meu bebeloi la fel, si sincer ma sperie enorm in zilele cand nu e asa activ.
Este interesant ca fetele nu prea vorbesc despre asta...oare numai bebeii nostrii sunt mai somnorosi in unele zile?
chiquitita spune:
Pauly mersi de incurajari. Vroiam sa te intreb, utrogestanul l-ai oprit treptat sau dintr-o data. Ai luat si utrogestan, nu numai gravibinon, nu?
Paflo ce burticuta draguta! A mea e cam cat a ta, numai ca eu am doar 25 saptamani implinite maine. Si vergeturile le am pe sani si muuulte!
Florentina ma bucur ca esti ok!
24+