*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 4
andradap spune:
Buuuun...si-acum sa va povestesc acest week-end...
Sambata am plecat la bunicii din partea tatalui: eu, sotul, tata si mama... Ne-am intors relativ devreme... dar cand am ajuns acasa am avut asa de multi nervi ca direct m-am pus pe formatat calculatorul... Deci de-aia nu am mai intrat pe net!!!
In fine... pe drum spre bunici, pe DN1, intre Bucuresti si Ploiesti, in localitatea Puchenii Mosneni (aproape de Ploiesti), am vazut niste patuturi superbe. Erau din rachita sau paie... sau nu stiu un fel de nuiele impletite si erau din alea pentru pana la 3-4 luni... ceva in www.ababy.com/itempage.asp?CategoryID=79&Total=104&Cur=85&itemno=7850" target="_blank">GENUL ASTA Nu am oprit sa intreb ce preturi au... dar am de gand sa dau o fuga cu masina pana acolo sapt. asta sa vad cat costa si sa iau un numar de tel... sa vb cu cel care le face... ca sa il cumparam chiar atunci cand se naste... Eu una sunt in extaz cu gandul la el...
Asa... deci... sambata am formatat calculatorul si dup-aceea am mai stat si eu cu sotul , ne-am mai uitat la MEGASTAR... ne-am mai giugiulit si noi...
Duminica am fost in curatenie... si in toiul ei, ne-a sunat nasul (fratele sotului)... si ne-a propus sa iesim in oras (ei venind din Oltenita). Am terminat curatenia in graba... Am facut baie si cand au venit am plecat la CORA Pantelimon... Acolo am servit fiecare cate ceva de la Mc, KFC... dupa care ne-am invartit prin CORA. Deci, fetelor... daca ati vazut o graviduta cu salopeta neagra si bluza rosie alergand (chiar la PROPRIU!!!) de zor prin CORA... sa stiti ca eu eram . Fugeam de la un raion la altul... sa vad cat mai multe chestii... Apoi, la iesire, nasii ne-au propus sa mergem la Oltenita, sa mancam clatite... Noi am acceptat si am plecat cu ei cu masina la Oltenita...
L-am luat si pe caine sa-l lasam la socri... si deci acum sunt singura...
De dimineata ne-a adus acasa cumnatul (sau nasul... ), care lucreaza in Bucuresti.
Cam asta a fost week-end-ul meu plin de activitati... Ce bine e cand ai ce face si nu te plictisesti in casa... Week-end-ul viitor mergem cu ei la Mangalia... Nu de alta dar ei si-au luat masina sapt. trecuta si vor sa-i faca rodajul...iar noi ne plimbam
Aaaah... sa nu uit!!!
Trebuie sa refac analizele... de sange!!! Ca se tem alea ca a fost proba "compromisa"... ca lor li s-a parut suspect ca eu am Fe-ul peste valorile normale (adik e mai mare!!! ) iar Ca este la limita sup. a normalului... in rest toate celelalte sunt bune...
EU NU MAI VREAU alte intepaturi!!!!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio
cristinamaria spune:
Buna dimineata!
Mama Andrada ce week-end ai avut!! Eu am stat linistita acasa! Ma pregatesc de balamuc pt ca vreau sa zugravesc peste 2 saptamani!
Am uitat sa va spun: Vineri am incheiet cotractul cu cei la la Cord Blod Center pt prelevarea de celule stem! M-am tot gandit si cred ca am facut un lucru bun! Va dau detalii daca vreti!
O saptamana excelenta!!
cristina 30+
andradap spune:
Cristinamaria, ce bine ca esti pe net!!!
Voiam sa te intreb de Dr. POP cate ceva. Joi ma duc la el... asadar am urmatoarele intrebari:
1.) Daca cer sa-mi arate si imagini 4D cu micutul imi arata???
2.) Il deranjeaza curiozitatea mea de a-mi vedea puiul 4D?
3.) Daca ii duc un CD, imi pune un filmulet ceva cu BEBE miscand???
PS: Despre cel. stem, cred ca ne poti da detalii legate de pret, taxe, etc... ca in rest cam stiu fetele, nu?
Mersi mult!!!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio
moko spune:
buna dimineata!!!!
ralucami, super carucioare si si super patut!!! Despre culoarea carucioarelor, eu o sa fiu subiectiva si o sa-l aleg pe cel cu galben(deh, e culoarea mea preferata, seamana cu soarele!!)Oricum , amandoua sunt deosebite!
andradapce weekend incarcat ai avut!daca ajungi la pucheni saptamana asta, sa ne dai si noua de veste despre preturile "cosuletelor". vreau si euuuu!voi avea si eu drum pe acolo, spre campina, dar nu in viitorul foarte apropiat...
cristinamaria vrem detalii, sigur!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze
dianalaura spune:
Buna dimineata gravidute!
Ne-am trezit si noi pe la 9, dar pana am citit ce ati scris si pana m-am convesat si cu fina si cu cumnata pe messenger, a trecut timpul!
ralucami, mie imi place mai mult caruciorul cu galben! Parca e un pic mai vesel! Sau poate mi se pare acum!
Andrada, mama ce weekend ai avut...ce de plimbari.....am vazut si eu o gramada de patuturi din acelea pe drumul dintre Braila si Zalau...de fapt pe la Azuga, pe la Sinaia...pe acolo! Si la Poiana Brasov este un loc in aer liber unde se vand tot felul de suveniruri, si acolo am vazut si patuturi genul asta...dar nici noi nu am oprit sa intrebam. Patut ceva in genul asta a avut si sora mea...primit de la cineva...a fost destul de rezistent daca ma gandesc ca au stat cam 3 bebelusi in el....de la nasa la fina si asa mai departe...
Cristinamaria, daca ne poti da mai multe detalii....chiar am vorbit cu sotul meu pe tema asta si ziceam ca o sa intrebam doctorita daca se practica si la Zalau....
Si bebelul meu are zile si zile...daca ziceam ca face valuri in burtica sa nu va inchipuiti acum ca face tot timpul....si eu il mai chinui cateodata cand mi se pare prea linistit....de ma cearta sotul: lasa copilul sa doarma, ce-ai cu el, lasa-l ca trebuie sa creasca, are nevoie de somn! Dar cum nebuna de ma-sa are chef de joaca cateodata si copilul nu are....il mai trezeste...
Acum ies sa ma duc sa fac o ciorbica si nitica curatenie si ordine..sambata mi-au venit nasii din Italia, stau o saptamana si o sa treaca si pe la noi....nu stiu exact cand, seara oricum dupa ce vine sotul de la munca...dar trebuie sa fie casa luna tot timpul, nu? Macar acum, ca dupa ce vine copilul o sa fie plin de jucarii peste tot.. Am auzit din surse sigure si ca mi-a adus nasa ceva..sunt curioasa....cred ca ceva pentru bebe...abia astept!
Va pupicesc si mai intru si eu sa mai trag cu ochiul la ce scrieti!
diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Eu sunt putin bolnavioara din cauza gatului.Azi stau acasa si o sa bag in mine ceai cu miere si lamaie, voseptol si paracetamol pana crapa amigdalele astea o data .
Ralucami mie imi plac amandoua, da parca tot ala rosu e mai frumos .
Cristinamaria sa ne dai si noua mai multe informatii despre contrcatul incheiat (daca nu e confidential).
Andrada bine ai revenit.
Mica 28+ Maya Alexandra
Poze
gabiu spune:
buna fetelor, am intrat sa va salut, noi suntem tot in renovari, n-am scapat de muncitori, ba mai mult ne-au zis ca mai stau 2 saptamani. Deci baile mele vor fi gata abia atunci.
Despre miscari bb, ei bine, al meu nu stiu cand doarme! Asa stiam si eu ca trebuie sa aiba vreo 10 lovituri/zi, dar la noi e apoape incontinuu. Nu-i bai, bb sa fie bine, ca eu suport orice.
Va pup si aveti grija de voi
gabi
27+
mica0307 spune:
Arthurana eu am citit de 10 miscari in 5 ore. Da daca stam sa le numaram clar o dam in paranoia. Asa ca mai bine nu.
Mica 28+ Maya Alexandra
Poze
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
am fost si noi la analize...ma simt un pic ametita...dar trece.
am luat analizele de urina si nu am infectie ..sunt foarte fericita.
chiqui eu am renuntat treptat la utrogestan, si eu luam 2 pastile...si am luat doua zile 1 si gata.
cristinamria si pe mine m-ar interesa cateva detalii.
andradap, dianalaura ii cea de munca sa deschizi capitolul..dar am reusit, si ma simt mandra.
amely si eu am mancat maioneza facuta acasa...si am sa mai mananc daca mi pofta, cred ca mai bine mancam decat sa salivam..ca doar le facem cu oua proaspete..
in rest suntem bine, ma duc sa pap ceva sa prind puteri ca m-au stors aia.andradap ce tampenie...cum o reusit aia sa compromita proba?
24+Riana Alessya
bebelina mea
poze
Florentina Roman spune:
Buna dimineata si pupici la burtici!
Imi pare tare rau ca v-ati facut atatea griji ptr mine si mai ales ca v-am lasat sa asteptati vesti... sotul meu a avut mult de lucru si i-am cedat lui locul...M-am mai linistit, nu de tot, ma gandesc la tineretea dr care m-a consultat si la experienta lui, dar oricum joi am programare la dr meu si sper sa-mi dea mai multe detalii.
Si ptr ca tot vorbeati de miscarile bbeilor din burtici, al meu face parte din cealalta categorie, e foare miscaret, mai ales dimineata si seara, cand ma pun in pat. Ieri la spital s-a apucat dr sa faca masuratori la bb, i-a masurat capul, humerusul, dar cand sa-i masoare si femurul...mai prinde-l daca poti! S-a chinuit cateva minute bune sa-l prinda, pe toata burta!
Pauly, frumoase hainute si foarte sexi! ai mare noroc cu prietena ta!
Chiqui, Ameli secretia era ca o gelatina transparenta cu firisoare albicioase sau galbui...M-am speriat ptr ca nu am avut pana acum niciodata candidoze si nu stiu cum se manifesta si primul lucru la care m-am gandit a fost dopul...La primul copil mi s-a rupt apa, n-am apucat sa vad acel dop. Oricum am inteles ca se reface in cateva zile...
Ralucami, mie imi place caruciorul rosu, cred ca e si o culoare mai rezistenta, dar tu ti-l comanzi pe cel care-ti place tie.
Poohy, eu am avut la Tudor carucior cu landou care se detaseaza, asa l-am primit, insa l-am dat si va trebui sa-mi cumpar altul. Ma gandesc la unul fara...Oricum pe primul nu prea l-am folosit.
Vad ca vorbiti despre kg in plus, eu am luat deja 8 si am 1,60m.
27+ si Tudor(5.07.2002)