*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna fetelor,
alyna24 Si pe mine m-ar interesa, la fel ca pe moko sa plec la vara undeva cu sotul.Bulgaria este o idee f buna, este si aproape si m ieftin decat la noi.Ma ajuti si pe mine, ai putea sa-mi trimiti si mie niste poze, eventual sa-mi spui la ce hotel ai fost, cum erau conditiile?Iti multumesc .
Pupici pe burtici!

Liliana 30+ cu micuta Diana Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salut
Si eu am probleme cu netu, daca dau sa intru pe pagina de start desprecopii imi zice si mie ca e prea ocupat serverul.
Dar am reusit acum, fiindca mi-am adus aminte ca aveam salvata la favorite o pagina din cap 21, in care se explica cum sa facem capitol nou. Am dat clic pe aia si a mers, si pe urma am putut intra pe forum. DAr de pe pagina principala NU POT!
Acum am vazut ca si alte fete au avut sau au asemenea probleme....de asta nu s-au scris multe pagini azi.
acum ies iar, ca trebuie sa imi apara din minut in minut nasii...
Va pup si noapte buna!

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Alyna, AU PROBLEME CU NETUL SAU DOAR CU SITE-UL?
Eu nu pot intra pe DC direct, am dat intai cautare pe google si apoi am intrat pe forumulDC...

27+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by lilky

Buna fetelor,
alyna24 Si pe mine m-ar interesa, la fel ca pe moko sa plec la vara undeva cu sotul.Bulgaria este o idee f buna, este si aproape si m ieftin decat la noi.Ma ajuti si pe mine, ai putea sa-mi trimiti si mie niste poze, eventual sa-mi spui la ce hotel ai fost, cum erau conditiile?Iti multumesc .
Pupici pe burtici!

Eu am fost in Sveti Vlas pe langa Sunny Beach(la 3 km) intr-un complex Vodenitzata se numea!Apartam cu leaving si camera+bucatarie si toate utilitatile pt 4 persoane costa 50E pe noapte!Sper a fost!Da-mi Id-ul de mess sau mail sa-ti trimit poze!

Pupici!

Alyna 29+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Lilky si Moko eu am fost anul trecut in Bulgaria si am vazut cateva statiuni de acolo. Ce va pot recomanda cu cea mai mare caldura este Balcik, insa sa stati la castelul Reginei Maria (de fapt cazarile se fac in vile nu in castel). Este super frumos, un parc superb si marea jos cu castelul. Este una din cele mai frunmoase gradini pe care am vazut-o vreodata, super ingrijita si sa nu mai vorbesc sa te trezesti dimineata sa auzi pasarelele si sa mirosi florile .

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Florentina Roman

Alyna, AU PROBLEME CU NETUL SAU DOAR CU SITE-UL?
Eu nu pot intra pe DC direct, am dat intai cautare pe google si apoi am intrat pe forumulDC...

27+ si Tudor(5.07.2002)

Aveau probl cu site-ul insa le-am rezolvat!Le-am trimis eu un link cu pag de azi si au reusit sa intre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Multumesc mica037 si alyna24.
Alyna adresa mea de mail e silky_lilky@yahoo.com.
Eu v-am spus de acum cateva zile ca am probleme cu intrarea pe forum....acum vad ca s-a extins!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilky

Multumesc mica037 si alyna24.
Alyna adresa mea de mail e silky_lilky@yahoo.com.
Eu v-am spus de acum cateva zile ca am probleme cu intrarea pe forum....acum vad ca s-a extins!

Ti-am trimis pe mail poze de unde am stat noi in Bulgaria!

Mergi la inceput

Fetele, unde sunteti?
Andrada, ai reusit sa intri?Esti la lectura deocamdata?
Cristina, si tu la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ALYNA24, inca o data MII DE MULTUMIRI!!!

In sfarsit.. de la ora 14:00 ma tot chionui sa intru...

In fine... Bine ca am reusit!!!

Lilky, am vazut ceva interesant in CORA: un set care continea un fel de marsupiu dar care putea fi transformat si in ceva gen landou... pentru carat copilul... Era 1 milion de lei... l-am vazut in CORA PANTELIMON... chiar vis-a vi-s de raftul cu patuturi si saltele.

Ralucami e frumusica fetita ta1!! Si eu imi doresc sa-mi vad puiul la 4 D.. si ma pasdte gandul sa apelez iar la fundatia aia ca sa fac gratuit 4D la CMU Sa vedem...

Mica, o sa fac eu rezervare, insa nu stiu exact ce trebuie facut? Nu pot doar sa dau un telefon? terbuie sa merg acolo perosnal?

Arthurana, imi pare rau ca a iesit glicemia asa... Dar o sa vezi ca trece si asta!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput