*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 9
moko spune:
m-am intors de la serviciu cu gandul ca voi avea de citit vreun capitol jumatate, nici nu mi-a venit sa cred ca sunt doar cateva pagini, fata de ce am lasat eu de dimineata!!!
cristinamaria, multumim pentru informatiile legate de celulele stem.Indraznesc sa te mai intreb despre doamna doctor Chitescu(vineri merg si eu la morfofetala la ea)- cum este, ti-a dat cd sau/si fotografii cu bebelusul, cat te-a costat...Aaa, si cum se ajunge la medlife, exista cumva vreun mijloc de transport care sa ma duca acolo( doar ce m-a anuntat sotul ca fix vineri si fix la ora aceea are o sedinta pe care nu stie daca o poate amana)Multumesc mult!!
alyna24- nu-i bai ,Raducu sa se faca bine, ca avem timp sa ne vedem( eu mai am muuult pana intru in concediu !!!)!!Magazinul Barza este cel de pe Vacaresti, nu?de mult tot zic ca ajung acolo, dar sa vad cand imi fac timp...
de durut, nu ma doare nimik, nici colostru nu am , deocamdata- singura schimbare (excluzand burtik) este o linie/pliu care a aparut deasupra burticii, chiar sub sani.
vreauuu si eu strips de la KFC!!!deja mia-m anuntat sotul ca indiferent cand ajunge acasa, trebuie neaparat sa ma duca la City( nu e pofta, e moft- asa, sa simta si el ca are nevasta insarcinata!!!!)
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze
poohy spune:
Alyna24, pt happybaby .ro sunt mai multe adrese pe site. Eu am fost la Auchan si cele din magazin erau foarte bine informate si foarte dragute... (am fost si pe 13 septembrie si pe langa faptul ca nu aveau carucioarele care mi-au placut, la aproape toate intrabarile mi s-a raspuns cu nu stiu)
Moko, nu mai tin minte exact cat a fost ecografia la doamna Chitescu...Parca 240RON? Cel mai bine este sa specifici cand intri in cabinet ca vrei si filmul - ti se va da un dvd cu cateva minute - partea 4D. Cu mine a fost foarte draguta, dar am citit si alte pareri pe net. Sunt curioasa ce zici si tu. Nu stiu de mijloace de transport ca am avut noroc si m-a dus sotul, iar de la basarabi e cam mult de mers
Anca 27+
poze
bebelusa
Arthurana spune:
Fetelor,
AM primit rezultatele pentru diabet gestational, si am glicemie crescuta 158. Mi-au zis ca 130 e normal. Ma vor programa sapt. viitoare la un alt test de 3 ore, glicemie provocata...si atunci se vor pronunta daca am diabet gestational. Daca voi avea diabet va trebui sa fac insulina... pe langa cele doua care le fac pentru anticoagulare.
moko spune:
quote:
Originally posted by poohy
Alyna24, pt happybaby .ro sunt mai multe adrese pe site. Eu am fost la Auchan si cele din magazin erau foarte bine informate si foarte dragute... (am fost si pe 13 septembrie si pe langa faptul ca nu aveau carucioarele care mi-au placut, la aproape toate intrabarile mi s-a raspuns cu nu stiu)
Moko, nu mai tin minte exact cat a fost ecografia la doamna Chitescu...Parca 240RON? Cel mai bine este sa specifici cand intri in cabinet ca vrei si filmul - ti se va da un dvd cu cateva minute - partea 4D. Cu mine a fost foarte draguta, dar am citit si alte pareri pe net. Sunt curioasa ce zici si tu. Nu stiu de mijloace de transport ca am avut noroc si m-a dus sotul, iar de la basarabi e cam mult de mers
Anca 27+
poze
bebelusa
multumesc mult de tot!!eram curioasa daca chiar costa asa putin cum scrie pe site, ma gandeam ca nu e actulizat, auzind de "scorurile" ce se practica in Bucuresti. Pe mine doctorul meu m-a trimis aici - am citit si eu parerile mai putin bune despre ea de pe forumuri si ma cam ingrijorasem! Ma bucur sa citesc si pareri pozitive!
de cateva zile ma tot stresez cu planificarea concediului din vara/toamna asta! am reusit sa-l conving pe bogdan ca nu e nicio problema daca mergem cateva zile la mare, pe la mijlocul lui septembrie...acum incerc sa ma lamuresc daca pot spera la mai mult, fara niciun risc pentru piticot. Firma la care lucreaza sotul ne plateste 50% din bilete pentru 3 stele in romania sau contravaloarea a 50 % din cel mai scump hotel de 3 stele din romania pentru hotelurile din strainatate(sper ca ati inteles ce vreau sa spun- indiferent cate stele are hotelul din afara, firma plateste doar 50% din 3* romanesti, luandu-l in considerare pe cel mai scump).Ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa mergem in Bulgaria sau Grecia, ca oricum pretul si conditiile nu se compara cu litoralul nostru (in cazul asta, am apela la transportul cu avionul). Voi credeti ca bebe ar intampina probleme (ar avea vreo 3,2 luni, daca se naste la termen)?
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze
monicoasa spune:
Buna burticute,acum am intrat si eu pe net. Sapt asta nu prea am avut timp
Vad ca ati inceput un nou subiect: desprekg in plus si cum misca bb
Eu am intrat in sapt 29 si am luat pana acum 7-8kg in plus, nu prea mi se pare mult, dar am citit ca de acum incolo sa ma tin.....
Bb-ul meu are zile cand e ff. linistit si da doar cateva lovituri, dar sunt si zile cand se mica foarte mult , nici nu imi vine sa cred cum sare......
Gabiu
am vaut ca ai scris ca pe tine te doare sub sani. La fel am si eu dureri dar nu tot timpul, mai mult ma doare spatele si dr. meu mi-a zis ca sunt muschii intercostali, asa ca nu tre sa ne facem griji.
Va doresc sarcini usoare in continuare si sanatate voua si la bb-ei
monica 29 sapt
Alyna24 spune:
Moko, eu va recomand cu mare drag Bulgaria!Unul din motive este ca e si mai aproape dc plecati cu pitik insa e si foarte misto si conditii super!Noi am sarbatorit anul trecu 1 an de la caatorie si a fost super!Dc vrei iti trimit niste poze!
Tu ai mofturi, zici, eu cam am pofte de cateva zile ca imi vine sa mananc numai bomboane, ciocolata.......Ieri am cam exagerat cred un pic si s-a supi bebe pe mine probabil ca dupa ce am manca napolitane in cioco a inceput dansul!Sa-i fi placut oare?
Pupy!
Alyna 29+cu DAVID ANDREAS
Florentina Roman spune:
Buna seara!
Nu pot intra pe DC la prima pagina, am incercat azi de mai multe ori, imi apare ceva de genul ca nu merge serverul ptr ca e prea ocupat-aglomerat. Dar am descoperit ca pot sa intru de pe google direct pe forum!
Nu va speriati prea tare de kg in plus, eu aveam la prima sarcina pe la 30 spt cam 9 kg in plus, pana la sfarsit am luat 12, dar le-am dat repejor jos, la 2 spt dupa nastere eram ca noua, imbracata in hainutele dinainte de sarcina, fara nici un efort! Sper ca si acum va fi la fel...
Arthurana, prin cate trebuie sa treci...Poate nu ai diabet gestational si nu e nevoie de inca o injectie...Sa ne aduci vesti bune!
Fetelor, eu nu am pofta de mancare, parca n-am chef sa mananc, asta dupa ce toata saptamana trecuta am mancat\baut compot la greu.
27+ si Tudor(5.07.2002)
mica0307 spune:
Arthurana poate ca nu e nevoie. De joi s-ar putea sa incep si eu injectiile cu clexane .
Am fost azi la Pantelimon sa vorbesc cu dr mea despre clexane. Si m-a dus sa vad si rezervele unde voi sta si eu. Daca spitalul este super jogos cand am intrat acolo parca eram in alt spital. Super curat, rezerve cu 3 paturi, asistente imbracate super frumos si curat. In plus pana in mai cand nastem noi s-ar putea sa termine si etajul 2 (acum este in refacere spitalul) unde sunt rezerve de 2 paturi si cu bebei in camera . Chiar sunt super incantata si mi-am data seama azi inca o data ca am un super dr. pt irina
Mica 28+ Maya Alexandra
Poze
Alyna24 spune:
Fetelor, mai are careva probl cu netu?
Ca Andrada si Cioaca au probleme si nu pot intra pe net!
Poate stie cineva ce se intampla?????
Alyna 29+cu DAVID ANDREAS