*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 11
cioaca spune:
Gata am revenit am fost sa mai papam cate ceva .Hai sa va zic cate kg am luat eu spre rusinea mea ,ca eu tot plecasem cu catev kg in plusi, am mai pus 13 kg asa ca sunt un mic ursulet dar totusi am noroc ca sunt inalta 1.75.Alyna24 si Andrada va pot confirma din poze ca din pacate nu stiu sa postez poze pe forum.
andradap spune:
Postez aici lista cu fetele care au zis ca vin la intalnirea de pe 5 MARTIE... detalii pe prima pag. a capitolului...
Confirmati toate venirea? Se mai adauga cineva pe lista???
Lbelciug,Poohy,Mica0307,Andradap,Dideip,Sobi,Piticasigogosica,
Florentina Roman,Moko,Cristinamaria,Tamaraspt,Kay,
Oana claudia,Simonica27, Diana,Alina25,Sadicutza,Addinel
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio
Alyna24 spune:
ANDRADA, bine ai revenit!N-ai pt ce!Ma bucur ca s-a rezolvat!
Cum reusesti sa faci 4D gratis?Exista vreo modalitate?
Alyna 29+cu DAVID ANDREAS
andradap spune:
Oana claudia,Simonica27, Diana,Alina25,Sadicutza,Addinel, Alyna24.. .am reintregit listutza...
Nu completez si pe prima pag... ca mi-e frica sa ma mai deconectez
Important e ca stiu eu cate locuri sa rezerv!!!
Eco 4D pentru cei care au venituri f.f.f.mici pe cap de familie (eu nu lucrez, sotul la negru.. .deci nu avem practic NICI-un VENIT!!!!)Sun la fundatia Copii sanatosi sau ceva de genu... ma programeaza, completez o declaratie de venit.. .si gata eco
Andrada 28+ cu Antonio
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by andradap
Oana claudia,Simonica27, Diana,Alina25,Sadicutza,Addinel, Alyna24.. .am reintregit listutza...
Nu completez si pe prima pag... ca mi-e frica sa ma mai deconectez
Important e ca stiu eu cate locuri sa rezerv!!!
Eco 4D pentru cei care au venituri f.f.f.mici pe cap de familie (eu nu lucrez, sotul la negru.. .deci nu avem practic NICI-un VENIT!!!!)Sun la fundatia Copii sanatosi sau ceva de genu... ma programeaza, completez o declaratie de venit.. .si gata eco
Andrada 28+ cu Antonio
Ahaaaaa!!!!!Am inteles!Ce bine de tine!
andradap spune:
Sper ca am voie sa postez...
http://www.fundatiacopiisanatosi.ro/
Andrada 28+ cu Antonio
andradap spune:
In caz ca imi sterge site-ul... uitati despre ce e vb...
Fundatia ofera femeilor insarcinate cu dificultati financiare (al caror venit maxim pe membru de familie nu depaseste 3.500.000 lei / 350 lei noi) posibilitatea ca, odata inregistrate la medicul de familie, sa beneficieze in mod gratuit de servicii de ecografie si triplu test. Indicat în saptamanile 14-21 de sarcina, “triplul test” reprezinta cel mai important test de depistare a unor anomalii ...
Andrada 28+ cu Antonio
Alyna24 spune:
Deci.....nu ne incadram!
Treb sa scot din buzunar 3 mil pe 13 martie!si nici macar nu e 4D!
Insa ma gandeam sa fac doar morfo acum caci am auzit ca 3 D nu e cine stie ce!merita sa dau banii si pt 3D?
Parca m-as duce la 4D la Chitescu pe 19 cand am progr si acolo!Macar dau 250 ron pe 4D!
andradap spune:
Deci...Alyna24, sa-ti explic...
Cand te referi la imaginile alea dragute cum a postat si RALUCAMI filumet.. .alea sunt 4D.. si nu se face altceva cu ele decat sa admiri copilul!!!
Eco 2D si 3D sunt cele alb-negru pe care se fac masuratorile!!! Eco morfo nu se poate face pe 4d, de exemplu...
PS: Eu vreau sa fac 4D de dragul de a avea o poza recenta cu puiul meu... cu fata lui Asta pt. ca e gratis... logic
Andrada 28+ cu Antonio