Cateva minute pentru frumusetea ta ..........

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by denisabia

Fetelor voi vitamina A cum vi-o procurati?Eu am incercat zilele trecute la farmacie , am cerut fiole de vitamina A sunt ft bune si pt par si mi-au zis ca nu se mai gasesc.Va rog , lamuriti-ma!

http://community.webshots.com/user/denisabia

Da, denisa, vit. A fiole nu se mai gaseste deloc.Eu am incercat anul trecut la mai multe farmacii si mi-au spus ca nu o pot procura nici pt. nevoile lor din farmacii.Daca ai intrebat si tu recent, inseamna ca inca nu s-a remediat situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by denizel

Marilena, imi poti spune te rog, care este proportia ulei/vitamina A?
Si inca ceva: fierbi uleiul?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Eu am pus ulei de masline intr-un recipient din sticla, cam 300 ml are, am sterilizat pe baie de abur, simplu, intr-un ibric cu apa pusa la fiert, si dupa ce s-a racit, am pus 30 de pic de vit. A uleioasa. Am cumparat de la farmacie, se gasesc vitamine de toate felurile, la sticlute de 10 ml, cu picurator.

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Multumesc, Marilena!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Stie cineva cum se face tratamentul cu ulei de masline pt. par ? Cand se aplica,inainte sau dupa ce l-ai spalat ? Cat timp se sta cu el pe cap ? La ce interval se poate repeta operatiunea ? Pt.corp = piele uscata =am citit intr-o revista ca se recomanda ca in cada umpluta pe jumatate cu apa sa se puna 1\4 glicerina (lichida,de la farmacie).Cred ca e o idee buna ,insa nu stiu pretul...daca este si convenabil.Pt. o piele rasfatata se poate pune 1-2 l de lapte in cada sau cateva picaturi de ulei de lavanda ( efect de relaxare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Eu sunt dependenta de crema de corp, nu conteaza ca este vara, iarna sau cat sunt de obosita.
Am pielea corpului foarte uscata si o zi fara crema se simte imediat.
Am descoperit acum o crema de corp cu migdale si ciocolata de la Bottega Verde si sunt super incantata.
Pe de alta parte este lege demachiere si tonifiere dimineata si seara.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Aveati dreptate fetelor!Azi mi-am luat de la farmacie , o sticluta cu picurator cu vitamina A si nici n-a fost scumpa vreo 15.000lei vechi.
Gasisem intr-o revista , dar numai stiu exact toate componentele.Puneai apa la fiert in care adaugai miere , lamaie si inca ceva , dupa care luai o batista de bumbac o inmuiau in apa aceea calduta si o puneai pe fata stand relaxata vreo 20 de min.L-am incercat in cateva randuri si va spun sincer ca face minuni.Se recomanda mai ales dupa o noapte nedormita , cand fata e obosita , palida.Am incercat pentru ochi cartofi , linguri puse la frigider , ceai de albastrele si altele.Ce v-am descris mai sus a fost singurul care m-a revigorat , atat la ochi , cat si la fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Puteti voi sa ziceti ce vreti, fetisoara mea nu vede apa decat o data pe saptamana (cand fac baie in cada si ma spal pe cap), iar sapun niciodata! Sapunul e crima pentru pielea de pe fata (usuca si cojeste), eu nu folosesc decat servetele demachiante (pentru piele uscata). Si am un ten pe care multe femei il invidiaza.

In rest, beau apa multa, caci asta curata pe dinauntru si asigura iar un ten frumos.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Apa pe care o bei nu are nici o valoare la ten.

Daca tenul e deshidratat se foloseste demachiant, apoi iei demachiantul jos prin spalare abundenta cu apa si crema se aplica pe tenul UMED.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bottega verde are crema de corp cu ciocolata!?!?!?!?!????
:(((((((((((((((((( Vaaaaai , si eu vreau!

Dar inainte.......cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Pe langa alimentatia sanatoasa pe care incerc sa o am. Imi stabilesc anumite zile cu rituluri de infrumusetare. Inainte sa imi stabilesc programul cu zilele tot amanam si ajungeam sa ma neglijez. De exemplu luni e ziua in care incerc sa dorm, daca ma lasa bebe . Miercuri e ziua in care imi fac masti pentru ten/par gata cumparate sau chiar preparate in casa. Vineri e ziua cand ies din casa , la epilat, manechiura, pedichiura, masaj...orice.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput